banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 20:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2012, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Jel imaju Arene i na Totalu ili samo sport klubovi ?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 12:35 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
nema arena....ima sk, sk+ i sk prime....i sve to u HD-u

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
nidjeveze je napisao:
Hm, to bi onda mogao da bude problem samo ako se poklapaju utakmice bh. premijer lige i jelen superlige...

copyleft
a gdje imaš opciju da isključuješ komentatora? koji ti je televizor

Odgovorio ti je enter na to pitanje. Ali kad već pitaš imaš na daljinskom dugme audio i tu možeš mjenjati. Kod mene je Sony Bravia HD Ready ali bez obzira trebali bi to moći i ostali.

Evo ako je ovo tačan tajming utakmice će biti u 16:30
http://www.soccerway.com/national/bosni ... ar-season/

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 13:28 
Majstor
Majstor

ma to je tajming po defaultu...setace termini, u zavisnosti od toga ko ima reflektore, ko nema, ko igra nedjeljom, ko ne, i tako..

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nidjeveze je napisao:
ma to je tajming po defaultu...setace termini, u zavisnosti od toga ko ima reflektore, ko nema, ko igra nedjeljom, ko ne, i tako..

Onda bi moglo biti da će Velež-Borac biti u subotu u 19:00 na Arena Sport 1.
Baš ću obratiti pažnju na najave danas da vidim jesam li dobro vidio. Čudno mi da na webu arene sport nema najava za live prenose BH Telekom Premijer Lige za vikend a bilo ih je prošlo kolo. To ako su pokrenuli BH inačicu mogli su postaviti kakvu informaciju o tome. Niti imamo pregleda programa nit šta o tome. btw ako moderator bude htio može ovih par postova prešalat u temu "Arena Sport".

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
Od prije par dana pocinje mi se desavati problem na Sony Bravia tv, u pocetku je bilo sve ok ali desi se: uzeo daljinski u ruke da upalim...nece, pritisnem jos jednom kad nakon 10-ak sekundi cuje se "tup" iz zvucnika, ona crvena lampica se ugasi pa opet upali, ja ponovo na daljinski i upali bez problema. Ugasim i upalim ponovo...sve ok. medjutim kad je tv malo duze ugasen opet isti problem. Procackam malo po drugim forumima i nadjem da ljudi u sarajevu imaju isti problem i da su i pitanju problemi kod kablovskog operatera i da su uglavnom problemi u "divljem" naponu koji dolazi kroz kablovsku infrastrukturu.

Jel neko imao neki slican problem i ako jeste da li ga je rijesio i kako?

Ujedno zamoljavam predstavnike Elte koji ovo citaju da rijese taj problem, jer se to moze rijesiti ako se malo stabilizuje mreza, isto kako je problem rijesen u sarajevu...u slucaju da se nesto desi televizoru tj. da "ne daj bože" crkne, vama cu ga licno donijeti da ga popravite..

Unaprijed zahvalan

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Нема то везе са кабловском. :) Али има сваке везе са блоком за напајање ТВ-а (то је у телевизору) који рикњава. Тј. електролитски кондензатори кад се охладе почну да заџебавају због високог Е-Ес-Ера (ESR) и онда напајање неће да стартује. Мора да је Сони опет "убо" неку лошу серију кондензатора, дешавало им се с времена на вријеме у задњих пар деценија. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

a sta je ESR? i sta mi je za ciniti?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
Prosto ne mogu da vjerujem. Prvi put da Elta nije kriva za nesto. Do sad je bila kriva za kisu, snijeg, pucanje optike, probleme kod tv operatera, probleme sa satelitom, probleme sa strujom, vodom, grijanjem i evo ne mogu da se nacudim da Elta nije kriva i za ovo...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:19 
Majstor
Majstor

meni se zna desiti ta blokada dok prebacujem kanale....samo crno na ekranu, i onda stisnem dugme za isključivanje tv-a i nakon 10sec se čuje kao nekakva mini eksplozija sitnog intenziteta iz zvučnika....crvena lampica pređe u zelenu i tv se nakon novih 10sec uključi

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
amadeus je napisao:
Prosto ne mogu da vjerujem. Prvi put da Elta nije kriva za nesto. Do sad je bila kriva za kisu, snijeg, pucanje optike, probleme kod tv operatera, probleme sa satelitom, probleme sa strujom, vodom, grijanjem i evo ne mogu da se nacudim da Elta nije kriva i za ovo...

Ispala ti je RTCG SAT na digitali. Batali prepucavanje po forumu i zavrni rukave :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

nidjeveze je napisao:
meni se zna desiti ta blokada dok prebacujem kanale....samo crno na ekranu, i onda stisnem dugme za isključivanje tv-a i nakon 10sec se čuje kao nekakva mini eksplozija sitnog intenziteta iz zvučnika....crvena lampica pređe u zelenu i tv se nakon novih 10sec uključi

isti slucaj i kod mene, al sad je i ovo pocelo zajebavati...kad palim, držim malo duze, cuje se ta mini eksplozija, crvena lampica predje u zelenu, pa ponovo u crvenu...i onda normalno upalim TV..
a sutra cu probati da TV upalim, al da prvo izvucem kabl od kablovske iz TV, jer su to ljudi u SA radili i TV im je palio iz prve, pa ako mi sutra upali iz prve, onda cu znati do koga je problem... :evil:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:36 
Veteran
Veteran

drug je napisao:
amadeus je napisao:

Ispala ti je RTCG SAT na digitali. Batali prepucavanje po forumu i zavrni rukave :wink:

I digitala i analogija. Imaju problema sa signalom. Cak i atlas povremeno ispada. Vec provjerio.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ESR - Equivalent Serial Resonance, илити по нашки отпор електролитског кондензатора за наизмјенични сигнал. Ако је то проблем - а мислим да јесте, треба то добар мајстор или овлашчћени сервис. А теби амадеус људи лијепо рекоше, иди ради нешто корисно, сад ће зима, па немој да вас снијег изненади. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:44 
Veteran
Veteran

Ma lako cemo mi za moj posao, samo se ja prepadoh da ti nije pozlilo pa ono napisa.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Само се ти мјешај у свој посао и ниш' се не брини...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 20:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Amadeus oce li biti ista od HRT 3 ja sam vam poslao pitanje ali nisam dobio odgovor

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

HRT 3 emituju preko satelita na istoj poziciji kao i HRT 1 i HRT 2 tako da Elti nebi trebao biti problem da ga ubaci e sad vidjećemo šta kažu. Zasad sam na DVB-T dok se to ne desi.

Evo i tehnikalija za Eltaše (mada oni to već znaju - ako imaju HRT karticu mogu pustiti i HRT 3):
Kanal HRT 3 u zemaljskom odašiljanju bit će dostupan u mreži MUX B te također i putem satelita EUTELSAT Hot Bird 13A, sa istim parametrima kao i za ostale HRT –ove kanale:

Orbitalna pozicija 13,0E
Pozicija: 13° E (stupnjeva istočno)
Prijamna frekvencija: 12 520 MHz
Polarizacija: Y (vertikalna)
Symbol rate: 27 500

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 21:37 
Majstor
Majstor

nesto kontam da mi hrt 3 u zivotu trenutno i nije bas potreban koliko neki drugi kanali haahah

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nidjeveze je napisao:
nesto kontam da mi hrt 3 u zivotu trenutno i nije bas potreban koliko neki drugi kanali haahah

Istina ali kad već nemogu Sci Fi ili AXN ili neki dobar filmski HRT 3 dođe bolje nego TV KD ili Slobomir ili Slon Hema ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]