Ок, као неко ко из разноразних разлога "тресе кавез" Елташима свако мало, да вам кажем пар ствари.
Боли Елту тренутно нека ствар које канале ће да уведе, све док јој корисничка база не почне да опада. Што се њих тиче, могу да вам пусте 30 канала са "колор-бар шаром" умјесто слике, док год стижу паре.

Такође, за вас који сте попиздили због затамњења преноса са Олимпијаде на Елти на каналима ван БиХ а у вријеме кад те догађаје НИКО ДРУГИ у БиХ није преносио, и који сад очекујете да Елта због тога смањи цијену за август - ТО СЕ НЕЋЕ ДЕСИТИ.

Пробудите се људи. БолЕ њих уво. Имате два избора:
1. да им платите пуну цијену и наставите да им џебавате фамилију на форуму.
2. да платите онолико колико мислите да треба, онда да одете до најближе канцеларије Елте и објасните им зашто сте толико платили и објасните им да им НЕЋЕТЕ платити разлику, никад, а можда ни тад.
И генерално, ако нисте задовољни тренутном услугом (а искрено, ме'ш'чини да немате због чега бити), тражите си АЛТЕРНАТИВУ.
Да ли је то други кабловски оператер, или Тотал ТВ, или "Кард Шеринг"... небитно. Елта ће да уради нешто (можда) тек кад види да је тренутна пословна политика удара по џепу. Све остало су ваши пусти снови.
Најозбиљније.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.