CopyLeft je napisao:
Ja bi tu još dodao recimo
Nickelodeon koji je zasad sinhronizovan samo na hrvatski ali mu je program raznovrsniji i manje zatupljujuć od recimo Minimaxa koji je ušao umjesto Kanala D.
A što se tiče filmskog programa valjao bi
http://www.scifiuniversal.rs/Cinestar kanali i nisu toliko neka fora jer imaju tonu bukvalno tonu repriza, npr film
Parents su prikazivali 3 mjeseca neprekidno u svojoj ponudi.
Po meni samo djecji kanal sinhronizovan na srpski dolazi u obzir, ovo sa djecjim kanalima na engleskom ili njemackom je lakrdija. Valjda prvo trebas nauciti svoj jezik, pa onda tjeraj dalje. Od djecjih kanal, odlicna je i Ultra, po meni prvi pik poslije Minimaxa za uvodjenje. A ne bi trebalo biti fora obezbijediti prava jer je rijec o srpskom ( beogradskom ) kanalu. Sto se tice filmskih kanala, pa njih u Elti gotovo i nema, ako izuzmemo hiljadarku i Univerzal. Ali gdje je HBO, pobogu. Cinestar ne gledam puno, ali HBO paket imam na Totalu. Kad zelim pogledati dobar film, iskljucivo ga gledam na HBO.
CopyLeft je napisao:
Samo gledam taj total nije baš dobar jer se moraš odlučivat za kombinacije a nikako nemožeš dobiti punu ponudu. Mene je između ostalog i to odbilo, nemaju Arene Sport, nemaju Cartoon Network, Boomerang... ma masu toga me je navelo da budem naklonjeniji Elti bez obzira na ovoliko njihovo šeprtljenje oko priključka u kojem ih bukvalno moraš ganjati i naganjati da dođu po tvoje pare.
Po meni, Total ima sjajnu ponudu za malo para. Ona varijanta start+plus+bonus W+ bonus H za svega 16 KM je ko stvorena. A ici ce to ko alva, pogotovo kad Elta ostane bez Sport kluba. A tamo i Sport klub, i Sport klub plus i Sport klub Prime.
Tacno je da SBB i Total nemaju Arene, ali cemo uskoro biti u situaciji da moramo birati ili jedni ili drugi. A i jedni i drugi imaju svojih prednosti, i to je tacno. S druge strane u Elti se moraju porpilicno uozbiljiti, jer umjesto ovih bezvezarija kojima se bave, bilo bi im pametnije da obezbijede u ponudi AXN, FOX Movies, IQS Life, Ultru, Prvu, MGM, SciFi, 24 KITCHEN, TLC, Comedy central...I naravno HBO.