<Enter_name> je napisao:
siman je napisao:
a odmah nakon potpisivanja (recimo od Nove godine) mogu odmah ici na ZNAČAJNO podizanje cijene, a posto smo potpisali novi ugovor, ne možemo ga raskinuti prije isteka 24 mjeseca.
Ne baš, može se raskinuti ugovor ako se mjenjaju uslovi (cijena), te su nepovoljniji po korisnika.
Ne zna se druze kod njih nista!Kod mene prijatelj u januaru uzeo karticu ,a u martu vec raskinuo ugovor sa Eltom bez problema i presao na Mtel.
A komsija mi prije mozda 2 sedmice isao da raskine ugovor,nisu mu dali raskid jer mu nije istekao ugovor.
Ja sam siguran da i ja necu moci raskinuti ugovor sa Eltom prije septembra!
Kad sam otisao po "besplatnu"karticu,pitao moze li se dobiti kartica ,ona djevojka sto radi kaze nema problema potpisi ovdje.
Ja sam trebao procitati sta potpisujem,kunem da mi nije ni pomenula da to sto uzimam karticu znaci jos 2 godine ugovora sa Eltom!
Jbg. sam sam kriv.
Usput da kazem da tom prijatelju koji je koristio Eltin internet i kablovsku do marta,nikada nisu trazili karticu,modem i ruter da vrati.
Internet su mu iskljucili tacno taj dan kada mu je istekao ugovor,a kablovsku mu nikad nisu ni iskljucili!
Tako da on i sada ima Eltinu kablovsku.
Racuni za Eltin internet i kablovsku su mu dolazili do juna,iako je ugovor raskinuo u martu pa je isao daih upozori da mu ne salju racune.
Mozda u B.Luci nije tako katastrofalna situacija,ali eto vidite kakvo je stanje u drugim krajevima!