banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 09:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 27 Okt 2012, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Kod M:tela sve može. :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 14:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
soundcity je napisao:
kod mene imaju prevod nature i history, explorer nema,..prevod nije naljepljen,pa se pojavi nakon nekoliko sekundi.

ne znam kako kod mene nema, uopste se ne pojavljuje na tim kanalima

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I kod mene Explorer nema prevod. Zvao sam njihovu podršku sada, imaju nekih problema.

404_forbidden pokušaj ovo: Meni/Upravljanje nalogom/Podešavanja/Podešavanja kanala/Prevod/izaberi u donjem dijelu Serbian/Uključi/Zatvoriti. Pokušaj pa javi ima li prevoda za Nature i History.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 14:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Okt 2012, 22:11
Barsa je napisao:
kod kuće i na strani je napisao:
Mi koji imamo IPTV open trio plus Cinemax kanale imamo potpuno besplatno, tj. ukljuceni su u raniju pretplatu.

Da, ko ima Trio plus, ja sam pisao za sebe, Open trio, ali plaćam HBO pa sam dobio do 1.11. Cinemax paket besplatno.

kod kuće i na strani je napisao:
Po mojim informacijama SK ce najvjerovatnije biti u IPTV ponudi najkasnije do polovine januara 2013. FOX kanali do kraja godine.

Ovo kada se desi, M:tel ne bi trebao da ima konkurenciju. Arenasport i SporKlub na jednom mjestu. I ovi FOX kanali. To će im biti najpametniji potez da povećaju broj korisnika. I zadrže stare korisnike.

Mtelu je trebalo 2 godine, da ubaci kanale koje je obecao tada i tek sada je ponuda osnovna. Ovo da ce ubaciti SK nece ici, jer Telekom Srbija i SBB su najveci konkurenti i nema nista od toga. Mtel sad dodaje kanale i to zato jer korisnicima isticu ugovori od septembra do decembra i laznom pricom ,da ce te ubaciti SK samo lazete korisnike da produzavaju ugovor. Ako vec pisete nesta onda neka uzme neko iz marketinga mtel-a i neka napise email u kojem neko iz mtel-a potpise da ce SK biti do januara u iptv. Ovako kada pisete i niko javno iz mtel-a nece da se potpise sa tim poslije samo kazete, nismo to mi nigdje objavili.
Znaci neka neko iz mtel-a koji je ovlasten za informacije saopsti javno, da ce biti SK u iptv do januara.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Imaš problema?

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Barsa, selektovan je serbian a i dalje nema prevoda ... mozda je nesto do njih

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 14:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Okt 2012, 22:11
Barsa je napisao:
Kod M:tela sve može. :wink:

Reci ovim tvojima u marketingu, da neka javno saopste da ce biti SK u iptv do januara. Znam ja vas mtelovce, kazu vama iz marketinga, neka radnici mtel-a pricaju ljudima kako ce biti SK do januara u iptv, naravno javno to nece niko saopstiti jer ce te reci to su samo radnici pricali jer smo pregovarali, a toga nismo nigdje saopstili javno. I sve ok, mtel to nije najavio a zbog vasih prica 30 % korisnika je produzilo ugovor sa mtel-om a od SK nista.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

404_forbidden je napisao:
Barsa, selektovan je serbian a i dalje nema prevoda ... mozda je nesto do njih

Sada može. :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 14:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma moze :)...pravo su osvjezenje ovi kanali , malo neka razbiju monotoniju

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
milanbl23 je napisao:
dukicas je napisao:
Prvo pohvala za Viasat kanale. Drugo, to bi bilo odlično da i SK kanale ubace, al' će verovatno biti u posebnom paketu koji će biti papreno skup.

A zamalo da me navuku da kupim HBO paket, jer tamo su nabrojani i Cinemax i Cinemax 2, al' to će očito biti samo do 1. novembra, a onda ostaju samo HBO kanali. :( A bilo bi odlično da su u jednom paketu, jer ionako su ista produkcijska kuća i da koštaju maksimalno 10KM sa PDV-om.

SK nemoze biti samo u posebnom paketu. Uslov SK je da se nalazi SK u osnovnom paketu. Zato ovo sto pise mtel, da ce kao ubaciti SK to je samo marketing, da ljudi ostanu na iptv.

Ma brate kad sam napisao 'SK'' mislio sam na Svet Kompjutera :P , šalim se, mislio sam na komplet SportKlub kanale, a verovatno će osnovni SportKlub biti u osnovnom paketu, a SK+,3,4,5 i Prime u posebnom SK paketu koji će po mom mišljenju biti sigurno skuplji od 10KM, verovatno nekih 20KM. Ako uopšte SK kanala bude kod mtel-a.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 20:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
dukicas@

Pa dobro to je jos sve u fazi nagadjanja koliko ce kostati a samo da ti kazem da na nasim prostorima nema jos sport klubova 3,4 i 5 nego samo sk,sk+ i skprime i to je to za sad

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 23:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Ne vjerujem da bi bilo baš 20 KM, već bi ih možda ubacili sa Arenama, i povećali pretplatu sportskog paketa na 7-10 KM.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 05:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Meni je prijatelj pričao dok je živeo u BL (studirao i imao Eltu) da su za vreme engleske lige uključivali SK 3,4 i 5, a Prime tad nije postojao.

Sad vidoh da kod mene uopšte nema prevoda ni na jednom Viasat kanalu. Daky, pošto si iz PD ima li kod tebe? Na ostalima ima, baš sam gledao i na onom kuvarskom kanalu, samo ono je strašno loš i slab titl, sitan, tanak, boja nije izražajna, nema podlogu, pa ga pozadina maskira i nemoguće mi je čitati dalje od 3 metra. :( Ove domaće TV imaju milion puta bolje titlove, hrvatski kanali imaju krupna slova sa podlogom, RTS žuta drečava, B92 bela, drečava i debela itd.
Tačno bih im dao par stotina KM, možda i do hiljadu, samo da imam mogućnost u onom STB-u da pravim izgled titla onako kako ja hoću (veličinu, boju, debljinu, podlogu i sl.). :( Verujem da neke naprednije platforme i IPTV operateri daju tu mogućnost kao sastavni deo širokog spektra mogućnosti na svojim uređajima. Dok mi možemo samo svoj da upalimo, ugasimo i šaltamo, ali i to sve jedva i sporo.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 09:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
milanbl23 je napisao:
SK nemoze biti samo u posebnom paketu. Uslov SK je da se nalazi SK u osnovnom paketu.

Nije im to uslov, evo pogledam u HR kod MAX TV-a kako su SportKlub kanali izmiješani u čak 3 različita paketa.. osnovni, sportski i sportski plus.. (inace vlasnici SK su svuda isti :) )

SportKlub Start - osnovni paket - 67 kuna/mj (17KM/mj)
SportKlub HR i Sport Klub + - sportski paket - 143 kuna/mj (35KM/mj)
SportKlub Prime - sportski plus paket - 179 kuna/mj (45 KM/mj)

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zigizmund je napisao:
milanbl23 je napisao:
SK nemoze biti samo u posebnom paketu. Uslov SK je da se nalazi SK u osnovnom paketu.

Nije im to uslov, evo pogledam u HR kod MAX TV-a kako su SportKlub kanali izmiješani u čak 3 različita paketa.. osnovni, sportski i sportski plus.. (inace vlasnici SK su svuda isti :) )

SportKlub Start - osnovni paket - 67 kuna/mj (17KM/mj)
SportKlub HR i Sport Klub + - sportski paket - 143 kuna/mj (35KM/mj)
SportKlub Prime - sportski plus paket - 179 kuna/mj (45 KM/mj)

Ali to je SK HR, mislim da to nije u potpunosti isto. Npr na BlicTV, SK i SK+ u osnovnoj ponudi, kao i Arena 1, a ostale Arene se dodatno plaćaju.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 10:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
dukicas@

Ja mislim da te prijatelj slagao ali necu da garantujem zato sto sam ja imao 2godine total tv i nikad nisam video da ubacuju nove sk 3,4,5 osim sto su naknadno prime ubacili

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@dukicas
Nema prevoda na Exploreru ni kod koga. Za titlove se slažem, užas su, ali takvi su svugdje. Meni se lično najviše sviđa prevod na b92, hrt i novoj (crna podloga ispod).

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 16:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Al' Daky ja sam te pitao za sve Viasat kanale, znači i Nature i History su kod mene bez prevoda.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Objasnio sam na prethodnoj strani za prevod. Pročitaj, trebalo bi da radi poslije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]