banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 22:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 23 Okt 2012, 08:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Open Start

Startujte sa najboljim izborom digitalnih TV kanala, interneta i besplatnih razgovora. Objedinite usluge fiksne telefonije, Interneta i digitalne televizije uz samo jedan račun i povoljnu cijenu. Predstavljamo vam Open duo Start i Open trio Start pakete.

http://www.mtel.ba/open-start/

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 09:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Okt 2012, 22:11
Barsa je napisao:
Open Start

Startujte sa najboljim izborom digitalnih TV kanala, interneta i besplatnih razgovora. Objedinite usluge fiksne telefonije, Interneta i digitalne televizije uz samo jedan račun i povoljnu cijenu. Predstavljamo vam Open duo Start i Open trio Start pakete.

http://www.mtel.ba/open-start/

Ponuda je dno.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 10:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Jan 2012, 15:49
Koji debili. Fiksni+iptv - 24 KM+pdv,znaci 28 KM, a iptv samo 38 kanala, nema arena, feelmaxa, rtl , nove i mnogih jos... pa ne budite smjesni vi iz m:tela. Za 28 KM se moze uzeti fiksni i total od 16 km...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 10:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2012, 00:48
Prva stvar koja mi upade u oci i predstavlja cistu laz "Startujte sa najboljim izborom digitalnih TV kanala"......cuj ovo digitalni kanali? :D molim? :D...hajmo to reci ovako: prenos najprostijeg analognog signala(jer takav dobijaju) preko interneta koji je dodatno potvrdjen analognim prenosom na tv preko scart kabla :)...a o ovim sitnim i mizernim ponudama ne bih da komentarisem

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 11:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Постоји ли икакав начин да се у суботу гледа Доњи Срем - Звезда, јер видим да Аренаспорт1 БиХ у исто вријеме преноси Жељезничар - Олимпиц?! Који к...ц, па само због српске лиге и даље држим ИПТВ и Арене, а сад ово?

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 11:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2010, 16:56
ljudi isplati li se preci na IPTV trio plus sa mog sadasnjeg stanja

elta kablovska
mtelov adsl brzina-optima (2,5 mbps download)

dok tamo imam vise kanala i vise nego duplo brzi internet ali mi je receno da se ne moze max brzina interneta postici ako se uzme iptv na 2 televizora. Koliko brzina bude manja jer mi do 10% ne smeta ako je manja od deklarisane? I kakav je kvalitet slike u odnosu na eltu i da li preidaju prenos nekih anala kada su utakmice i serije kao ne elti?

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 12:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
mr.no je napisao:
Постоји ли икакав начин да се у суботу гледа Доњи Срем - Звезда, јер видим да Аренаспорт1 БиХ у исто вријеме преноси Жељезничар - Олимпиц?! Који к...ц, па само због српске лиге и даље држим ИПТВ и Арене, а сад ово?

Znaci opet arena nam opet zavuce majmuni

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 16:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Jan 2012, 15:49
Sport uživo putem interneta
http://www.mtel.ba/article/1316

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
mr.no je napisao:

Jes' da je ovo više tema za ,,Total TV u RS'', al' ipak ću se samo nadovezati na ovo sa ovim pitanjem.
Ako se ima Total TV da li je u ponudi ArenaSport1 BiH ili Srbija? U konkretnom slučaju, ko ima Total TV u R.Srpskoj da li će imati na programu Želježničara ili Zvezdu u subotu?

Edit1: A nova Mtel ponuda je živo sranje, kao što smo i očekivali, mada dobra navlakuša za starije ljude koji se slabo razumeju već samo gledaju cenu, a za malo manju cenu se dobije mnogo lošija ponuda nego što je sad npr. u open trio, jer je internet sporiji i nema jakih tv kanala (arena, rtl-a, Nove, FOX-ova i sl.).

Edit2: Elta danas ispred moje kuće provela kablove. ;) Al' zasad ništa, Do juna 2013. sam venčan za mtel.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dukicas je napisao:
Jes' da je ovo više tema za ,,Total TV u RS'', al' ipak ću se samo nadovezati na ovo sa ovim pitanjem.
Ako se ima Total TV da li je u ponudi ArenaSport1 BiH ili Srbija? U konkretnom slučaju, ko ima Total TV u R.Srpskoj da li će imati na programu Želježničara ili Zvezdu u subotu?

Arenasport Rumunija. Totaltv već skoro dvije godine nema Arena paket (Šlager, ako sam pogriješio, popravi).
Ima tema Totaltv.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 17:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Mar 2012, 09:07
Ko je mene pitao oko preimenovanja Arena 1 u Arena BiH? Mene ne interesuje Premijer liga BiH i neću da slušam sa tribina kojekakve budalaštine na račun srpskog naroda! Hoću da gledam Jelen super ligu! Ako hoće da prave posebnu Arenu za BiH neka je prave za Federaciju BiH! Utakmicu Donji Srem-Zvezda prebacite na jednu od ostale tri Arene!

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 17:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
@barsa

nema da...nisu arene dugo ni bile u totalu,mozda samo dva mjeseca otprilike....i onda nesto zakuhaju vlasnici totala i arene (sbb i mts),i bez najave arene odu iz totala,ja morao iz svog dzepa vracati pare onim pripaid korisnicima koji su mi uplatili na 6 mjeseci arene :( :( ...srecom,nije ih bilo mnogo,jer arene su u totalu bile bas skupe,10 maraka mjesecno,a ne 4 kao sad u iptv ili elti....tacnije,nisam morao,ne bi me niko mogao natjerat,ali nisam htio da gubim musterije....ali ljudi su razumni,korektni,vecina nije ni htjela pare nazad,a i rekoh,malo ih je i bilo sa arenama...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kolega, 3 mjeseca. Našao sam uplatnice za 3.,4.,5. mjesec 2010. godine na 28 KM (Totaltv 2 + Arena). :D
Ali me nešto zeza, imam i za 9. mjesec iste godine uplatu na 28KM. Mislim da su duže bile u Totalu i od ova 3 mjeseca, ali ne bih tebi da udaram kontru, iako imam dokaze. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 18:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Na zalost nema Arena u Totalu. Arenu gledam na Elti, i isto je situacija sa poklapanjem termina. Oni su to "rijesili" tako sto u takvim slucajevima, na svoj info kanal "ubace" Arenusport 1 Srbija. Alternativa je i web-streaming...

http://www.profreetv.com/index.php?cont ... h&tvid=256

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 19:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma mozda je bilo i 6,7,8 mjeseci,pojma nemam,zaboravio sam vise.....samo znam da nam je odjednom dosla obavijest da od 1.oktobra ili 1.novembra arene prestaju emitovat u total tv :( :(

kadar nevera :D :D

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da je od 1. oktobra prestalo, a Totaltv je tada kao izvinjenje korisnicima koji su bili pretplaćeni na ovaj paket, zato što nema više Arenasport kanala, dao do kraja godine besplatno HBO i HBO Comedy. Dobra stara vremena. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 20:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma ja...ali fazon je sto su vecina tih pripaid pretplatnika arena sport bili,ili kafici,ili kladionice i tako nesto,pa kad mu kazes "neces vise imat arenu,dobijas 2 mjeseca HBO",on pita "sta je to,sta oni prenose"? :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 02:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Barsa je napisao:
dukicas je napisao:

Arenasport Rumunija. Totaltv već skoro dvije godine nema Arena paket (Šlager, ako sam pogriješio, popravi).
Ima tema Totaltv.

:oops:

Pa je*em im mater onda, neka lepo onda stave da ima i ArenaSport1 Srbija i ArenaSport1 BiH, pa neka gleda ko šta hoće, a ne ovako da nas prisiljavaju da gdedamo i slušamo one turke. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 07:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Nije stvar do m:tela, niti Elti, niti Aneksa, Arena Sport je odlučila da napravi lokalizovanu verziju Arena Sport 1 kanala i oni biraju koji će kanal isporučiti kojem operateru... naravno, operaterima u BiH isporučuju Arena Sport 1 BH, dok u Hrvatskoj imaju svoju lokalizovanu verziju Arena Sport 1 kanala...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 07:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
Je li povecana brzina interneta u Open Trio ili mi se cini?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]