I ja sam ih drzao na leru, ali sam vidio da nemam razloga da ih mijenjam, pa sam otisao i produzio ugovor. Eto kao fol daju i dva mjeseca popust, pa ce mi ostati 65 KM u dzepu. Mada smatram da su za prve korisnike mogli i trebali dati i vise.
Ne znam sta ti nije jasno za racun. Ja pricam o fiksnoj sumi od 71.37 KM koju imam na racunu za ono sto mi oni daju u sklopu paketa. A to da li cu imati jednu ili sto jednu marku za ostale razgovore, to nije relevantno. Ono sto sad placam ovih 71.37 KM, ranije sam placao izmedju 60 i 65 KM. Znaci, za negdje izmedju 6 i 12 KM mjesecno dobio sam vise od duplo brzi internet, neogranicene fiksno-fiksne razgovore i dva tv paketa (open trio sa gratis sportskim paketom, nista mi drugo i ne treba). To ako nije povoljno, ja ne znam sta je. Naravno, nema svako potrebu za toliko f/f razgovora kao ja, i uvijek kazem da se onima koji te razgovore nemaju u znacajnoj mjeri, nikako ne isplati uzeti iptv. Tako je i sa mnom, iptv mi je dosao kao kec na deset. Da nije kao sto jeste, sad bih imao total tv.
I konacno, oko ovog pitanja koje postavljas. Sad vidim da mi je izuzetno drago sto nisam zahtjevan kao ti. Bogu hvala, uzevsi sve u obzir, ja sam zadovoljan. Djeca takodje. Nemoj me shvatiti pogresno, ili licno, ali imam dovoljno materijala u zivotu van iptv-a da bih si mogao priustiti da se zamaram platformama, menijem, i tim hd, hdmi i ostalim cudesima. Ne znam, recimo, ni sto mi treba da sinoc cijelu noc i danas cijeli dan ne znam jesam li dos'o il' sam pos'o koliko me je sinoc ubio poraz Partizana od CSKA (morao ici da gledam u kafanu, 'bem ti iptv

), pa jos da razbijam glavu ide li slika preko skarta ili preko kvarta

. Neka, fala.
Da zakljucim, ti nisi ja, ja nisam ti, m:tel nikog nije natjerao da potpisuje ugovor, ko hoce, potpisace novi, ko nece, nece. Nesto obecali, pa slagali, nesto nisu obecali, pa dali, mana koliko hoces, prednosti koliko ko vidi. Ako m:telu odgovara da radi kako radi, bujrum. Niko od njih ne radi da bi meni i tebi bilo bolje, nego svoju korist gledaju, sta ces.