forman je napisao:
gishas je napisao:
Ne znam sta si racunao kod mene trio na Elti izadje (po toj novoj cijeni) 50.20KM.
upravo tako.
zaboravljaju ljudi da u Mtelu košta dodatno drugi TV, da se doplaćaju određeni kanali itd.
mada je zanimljivo čitati ovaj Eltin forum i ovu hajku na Eltinu što su digli cijenu za nevjerovatnih 1.20KM
a posebno su zanimljivi komentari ovih nekih što pišu dopise i obrazlažu...imaš sve na poleđini Eltinog računa, slažeš ili se neslažeš jasno kao dan. ne smaraj na forumu, otvori neku drugu temu za tvoje lične izbore:)
Nije hajka vec izrazavanje nezadovoljstva na nacin sa kojim radnice na salteru daju informacije klijentima, u pokusaju odvracanja od promjene ugovora. I nije za 1.20 nego za 2.20 u zadnjih 18 mjeseci, ovo je drugo povecanje cijene KTV, na kraju krajeva nije ni ta cijena bitna, bitno je ispostovati pravo klijenta, ako mogu proci jeftinije za istu uslugu zasto nebi zatrazio to pravo. Drugo ova tema je namjenjena elta kablu uopsteno, sto znaci da nije off topic bilo sta sto je vezano za eltu. Tako da si ti jedini ovdje koji nije iznio nista konkretno niti doprinio, sem sto osudjujes pojedince u iznosenju svog problema.
Ne radnim ni za mtel, ni za eltu, ni za blic i jebe mi se za svima. regularan korsinik, placam racune i necu da me jebu kako stignu.
Izmjena ugovora je i odobrena na kraju, i druzim se sa eltom narednih 12m
Pozz