princo je napisao:
mr.no je napisao:
blogorceni je napisao:
Antonio Popović, RTRS

Znaci kad sam vidio neko jutro u jutarnjem kad me herz nije otreso!!Covjek neobrijan jos i sam od sebe ni nasta ne lici!Kako ga neko od sefova ne zna uputiti ili reci nemoj da dolazis takav ko iz septicke jame da je izasao!!!Strasno!!
Mislim da je RTRS ubjedljivo najgori i najneprofesionalniji po pitanju kadra voditelja!Izgled,seljacki naglasak i seljacka dikcija oblacenje kao iz second sopa takva kuca sebi to ne bi trebala dopustiti!!!Jednom rijecju idiotluk totalni!
princo,
Kako god, ti se samo bavis statistikom. Vjerovatno ne radis nigdje i ne zavredjujes mrvu paznje. Da je po tvome samo bi Banjalucani radili na RTRS-u, iako banjalucko govorno podrucje vrijedi za najnazalnije na prostoru gdje se govori srpski jezik. Primjeri: prodaaaavnica, direeektor, indijaaanka, montazeeerka, manekeeenka, helaaaanke....Taj kojeg kritikujes napravio je preko 1000 TV emisija od kojih su 10 emitovane na FOX televiziji u Americi, a nikad mu nije zelja bila da vodi Jutarnji program i uopste program uzivo. Ali zato je Kiki sou nenadmasan projekat kojeg je sam smislio. A i tamo je neobrijan. To se zove imidz, a i ti pusti malo trodnevku, pa ces izgledati kao muskarac, a ne kao kvir (peder - prim.prev.)- kako se sad nazivate.