banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 17:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 111 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2004, 12:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa po njihovom pricanju pretplata sluzi da bi se mogle finansirati gluposti tipa Djurdjevdanski festival
bljuaaaah!!!

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2004, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
zato je tamara despinic pravo doooobra riba.
obavezno gledam nedeljno popodne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2004, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
fuj taj đurđevdanski festival mi se gadi!!! ona djeca što samo zijevaju.... čini li mi se, ili je nekad stvarno severin šugić PJEVAO na tom festivalu? sad glupe klinje samo zijevaju.... :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2004, 13:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Mar 2004, 14:01
pa sta bi vi htjeli
da falsiraju na tv

U ljubavi je sve dozvoljeno, u ratu se mora poštovati Ženevska konvencija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2004, 13:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
zna li neko sta se desava sa TELETEXT-om RTRS ?

poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2004, 16:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
sad mi bi momak koji radi na RTRS u kući i kaže da nešto ga provjeravaju nemam pojma nisam ga baš ni nešto dobro razumio i da će uskoro da proradi !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2004, 18:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
rtrs ima novi sajt i nije los,

http://www.rtrs.tv

pozd

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jul 2005, 08:51 
trustno1 je napisao:
Tacno je ovo za sliku. Evo npr. gledas na HRT utakmicu, i tamo frka, panika, galama, onako kako i treba da izgleda jedna tekma na tv, prebacis na rtrs, a tamo ista ta tekma, ali samo sto nisu zaspali, stadion jedva da je osvjetljen... ma NULA cista.

Isto tako, gledas neke vijesti ili dnevnik na nekom kanalu, i sve je nesto uzurbano sa tempom, poslije toga pocnije dnevnik na nasem rtrs, tek javlja se neka Spomenka iz nekog sela, jedva nabada sta treba da kaze, slika mutna, ton jos gori... uzas (nije do prijema, kablovska).
Ne sjecam se kad sam RTRS gledao duze od 2-3 minuta, stvarno...
Lose, lose, lose....

E ovo sa utakmicama je istina.....ja utakmicu gledam (ako ima ista na obe televizije) na HRT,a ne na svojoj nacionalnoj televiziji, a vi recite ako postoji nesto zalosnije.

Vrh

Tema posta: Re: RTRS
PostPoslato: 04 Nov 2011, 18:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Sjeca li se neko emisije "Radaguka" koja je do prije nekoliko mjeseci isla na Radiju Republike Srpske? Sta se desilo sa tom emisijom i gospodinom koji je vodio istu? Odjednom je nestala iz programa i poslije nisam nigdje nasao ni rijeci o tome. Steta je, jer su to moglo cuti dosta kvalitetne muzike.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 01:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2007, 21:17
Najgora televizija galaksije nase... Boze dragi koliko para uzmu od ovih taksi racunajte 6KM mjesecno x bar 600.000 pretplata, to je godisnje 43 miliona maraka znaci svake godine mogu da snime film sa Andjelinom Dzoli, Bred Pitom, Dzordzom Klunijem, Dzoni Depom i Robertom De Nirom u startnim ulogama i sa Spilbergom u reziji koliko para uzmu a non stop prikazuju neke retardirane filmove iz 70-ih i 80-ih sa nevjerovatno losim snimcima, imaju novi digitalni sistem u svojim novim prostorijama ali nece jos da ga ukljuce kao buni se federacija, koliko su ovi is PTPC glupi pa to je nevjerovatno sacekajte jos 5-6 godina pa da i ta tehnologija zastari i sta se uradili pa bacili pare... Ovu televiziju treba proglasiti najgorom u suncevom sistemu :D

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
sagittarius je napisao:
Najgora televizija galaksije nase... Boze dragi koliko para uzmu od ovih taksi racunajte 6KM mjesecno x bar 600.000 pretplata, to je godisnje 43 miliona maraka znaci svake godine mogu da snime film sa Andjelinom Dzoli, Bred Pitom, Dzordzom Klunijem, Dzoni Depom i Robertom De Nirom u startnim ulogama i sa Spilbergom u reziji koliko para uzmu a non stop prikazuju neke retardirane filmove iz 70-ih i 80-ih sa nevjerovatno losim snimcima, imaju novi digitalni sistem u svojim novim prostorijama ali nece jos da ga ukljuce kao buni se federacija, koliko su ovi is PTPC glupi pa to je nevjerovatno sacekajte jos 5-6 godina pa da i ta tehnologija zastari i sta se uradili pa bacili pare... Ovu televiziju treba proglasiti najgorom u suncevom sistemu :D

?

imaju ali ne smiju pustiti jer ce ih opet kazniti RAK...Pokusali, RAK ih lupio po dzepu zbog lobija u Sa. i sad moraju cekati..

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 11:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Defitnitvno su retardi za medalju. Ja da sam dao tolike pare za opremu i da me jebe ona stoka iz Sarajeva, digao bih u vazduh i njih i RAK i sve ostale koji bi mi zabranjivali da koristim noviju i savremeniju opremu. Čuj federalni lobi? Kao da samo u SAD-u pa imaš 100 nekih lobija... Strašno! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Polako, tiha voda brege nosi, kurtalisaćemo se mi i tih iz Sarajeva, ne treba srljati...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 19:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Јадна је ова земља то је одавно познато,шта онда очекивати од јавног сервиса.
Погледајте мало састав УН те све оно што је у надлежности Вијећа новинара. Многи лагано срљајући доносећи ставове доста контрадикторне. Вијеће новинара не може издавати санкције и оно је у најмању руку савршена прилика да се узме динар чисто ето нема се гдје друго радит. А Вијеће новинара представља институцију чисто ради реда,као да се нас 10 скупи и сједе за сто и почне причу о етици у новинарству.

РАК је једини надлежан за санкционисање и узимање кеша,додуше и то иде по већ увјежбаном принципу, а слободно се може рећи,потпуно објективно РТРС је жртва лоше политике самих посланика када је на менију у ПС БиХ на реду било доношење неких подзаконских аката у вези функционисања тв емитера у БиХ.

Додамо ли свему томе,потпуно зависан положај и крајње воденичарску уредничку политику сасвим не у едукативном смислу већ у смислу да је све црно и бијело,не постоји сиво.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 09:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Lijepo receno.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 01:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Strašno, skandalozno, katastrofa, bruka i sramota! Noćas u 04:15č daju film ,,Pucanj kroz srce'', američko smeće u kome su Srbi prikazani kao monstruozni krvnici, a oni koji sebe trenutno zovu Bošnjaci, jadne nevine žrtvice koje se samo brane. Sećam se da smo zbog prikazivanja ovog filma na ovom forumu žestoko pljuvali B92, ali ajd navikli smo da je B92 antisrpska televizija, a šta reći na ovaj potez naše nekadašnje ,,Srpske Radio Televizije''!? :cry: :( Pa jebo te, kome mi i zašto plaćamo RTV pretplatu, našim budalama i našim neprijateljima, ovi prvi da nas brukaju, ovi drugi da nas pljuju i za sve okrivljuju. :angry4:
Baš sam bio pozitivno iznenađen RTRS-ovim izborom dobrih i skupih filmova za novogodišnji program, al' sa ovim zadnjim zasraše motku. Nešto mi se javlja da oni te filmove nisu ni pregledali, a ni pročitali kratak opis filma, jer ne mogu da verujem da bi inače prikazali ,,Pucanj kroz srce'', a i film ,,Mehaničar'' su u žingl najavi predstavljali pod imenom ,,Ledeni ubica'', a u pregledu programa im je pisao ispravan naziv filma.
Još ih ja juče hvalio, reko ubedljivo najbolji izbor filmova oni napraviše za novogodišnji program, kad noćas će ga na kraju zakenjati, onako kao šlag na tortu. :( :( :cry:

P.S. Ništa jače ne boli nego kad ti neko tvoj zakrkači nož u leđa i to onako baš, do korica. :( :cry: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Зар неко уопште гледа на РТРС филмове за Нову годину???

Давидовићу на шта си спао!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Pa bilo je za nepoverovati, ali je činjenica da su imali najbolji filmski program 1. januara (osim gore pomenutog filma koji je bio poslednji). Još ja imam IPTV i u poređenju sa svim tim kanalima kojih ima prilično oni su imali najbolji filmski program.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 00:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
dukicas je napisao:
Strašno, skandalozno, katastrofa, bruka i sramota! Noćas u 04:15č daju film ,,Pucanj kroz srce'', američko smeće u kome su Srbi prikazani kao monstruozni krvnici, a oni koji sebe trenutno zovu Bošnjaci, jadne nevine žrtvice koje se samo brane. Sećam se da smo zbog prikazivanja ovog filma na ovom forumu žestoko pljuvali B92, ali ajd navikli smo da je B92 antisrpska televizija, a šta reći na ovaj potez naše nekadašnje ,,Srpske Radio Televizije''!? :cry: :( Pa jebo te, kome mi i zašto plaćamo RTV pretplatu, našim budalama i našim neprijateljima, ovi prvi da nas brukaju, ovi drugi da nas pljuju i za sve okrivljuju. :angry4:
Baš sam bio pozitivno iznenađen RTRS-ovim izborom dobrih i skupih filmova za novogodišnji program, al' sa ovim zadnjim zasraše motku. Nešto mi se javlja da oni te filmove nisu ni pregledali, a ni pročitali kratak opis filma, jer ne mogu da verujem da bi inače prikazali ,,Pucanj kroz srce'', a i film ,,Mehaničar'' su u žingl najavi predstavljali pod imenom ,,Ledeni ubica'', a u pregledu programa im je pisao ispravan naziv filma.
Još ih ja juče hvalio, reko ubedljivo najbolji izbor filmova oni napraviše za novogodišnji program, kad noćas će ga na kraju zakenjati, onako kao šlag na tortu. :( :( :cry:

P.S. Ništa jače ne boli nego kad ti neko tvoj zakrkači nož u leđa i to onako baš, do korica. :( :cry: :angry4:

Evo ponovo upravo ide na programu :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
скоро гледам на сајту РТРС, траже запосленике са познавањем "бошњачког и хрватског" језика?! ВАТ Д ФАК?! и на к ми се попеше рекламе на том "хрватском" које РТРС пушта.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 111 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]