shicy je napisao:
a sta je to bilo sa varanjem? kako je varao?
Kad sam gledao snimak te epizode nisam znao da je bilo varanja i da je čovjek kasnije završio u zatvoru (saznao sam sledeći dan) ali mi u jednom trenutku nešto jeste bilo sumnjivo, kada je džokerom "pola-pola" odbio dva odgovora i kad su mu ostala dva, a nije imao pojma koji da odabere, kamera koja inače čas pokazuje njega a čas osobu koja je došla sa učesnikom (u ovom slučaju njegovu ženu) je u jednom trenutko dok se on lomio oko odgovora prikazala na ženu i ona je zakašljala dva puta. On je tada a i neko vrijeme nakon toga više ciljao na prvi od dva preostala odgovora ali je na kraju ipak odabrao drugi objasnivši uz osmjeh da za tu muzičku grupu (pitalo se za hit neke grupe) nikad nije čuo. Bio je to tačan odgovor. I inače je jako čudno bilo njegovo odgovaranje kroz sva pitanja, nije djelovao pretjerano napet, smijao se, bio prilično samouvjeren, stalno išao dalje iako bi u slučaju pogrešnog odgovora puno izgubio, kada nije imao ni predstavu šta da odgovori od četiri ponuđena odgovora nekako je na kraju uvijek pogađao pravo. Kasnije sam čuo da je u studiju bilo još njegovih ljudi i da su kašljucali ili pejdžerom javljali ženi a ona kašljucala, kao on malo razmišlja o jednom ponuđenom odgovoru i na glas komentariše, pa sledećem, a kad dođe na pravi odgovor onda oni kašlju ili nešto slično. Kao ne bi ga ni uhvatili da je uzeo 125.000 ili 250.000