zigizmund je napisao:
O kakvoj ti to sinkronizaciji pricas? Jel znas sto znaci rijec "sinkronizacija" ?
Naravno da znam, samo sorry, do mene je...zamijenio sam verzije na Novoj i RTL-u...mada su obe verzije UZASNE...
Na RTL-u ide hrvatska serija "Ne daj se Nina", ... kako ce sinkronizirati na hrvatski seriju koja vec jest na hrvatskom?? Na NOVOJ TV je isla jedno vrijeme MEKSIČKA serija sinkronizirana na hrvatski, sada ide sa titlovima
Treba ih hitno skinuti s programa...
Ne zna se ko je vise promasio...RTL ili NOVA...Kao sto rekoh cak ni moja rodjaka koja zivi tamo se uzasava Ruzne Beti i Nine, ne znam kako je to tebi covjece dobro...hm
p.s. "Bibin svijet" nije nikako promašaj, prošle godine je ta serija proglašena za najbolju hrvatsku humorističnu seriju u 2007. po izboru gledatelja. I danas (novi nastavci) imaju visoku gledanost u Hrvatskoj. Meni lično serija je odlična.
Mozda u Hrvatskoj, mada nisam siguran da je Bibin svijet proglasen za najhumosristicniju seriju u Hrvatskoj ali provjericu...Cini mi se da sam pronasao negdje informaciju da je to ipak bila Nasa mala klinika...
Meni licno, serija je uzasno losa bez imalo smisla za humor...Takvim promasajima rusi se ugled koji RTL kao velika tv kompanija ima u svijetu...