Da, u odnosu na "Svet na dlanu" - Koleđica je BBC. A vidi se da nikad nisi ni gledala Knjaza ili namjerno lupaš gluposti tek tolko da nešto napišeš, jer niko imalo pametan ne bi napravio poređenje sa "Svet na dlanu" koja je SKROZ drugačija emisija i nema nikakvu sličnost sa Koleđicom. Svet na dalnu je dokumentarna emisija a Koleđica zabavna. To je kao da poređuješ Eurosong sa Simpsonima, nigdje veze jedno sa drugim, ali gle čuda i u Simpsonima Bart ponekad pjeva kao što pjevaju i na Eurosongu

Ali uostalom whatever ... samo ti i dalje gledaj TV Simic

[/quote]
Tacno je da se ne moze porediti, rijec je o potpuno razlicitom kalibru emisije. Ja samo kazem da mi se ne svidja takav nacin, i da vise saznam o nekoj zemlji u tzv klasicnom putopisu. A GLEDAO SAM KNJAZA, I NE DOPADA MI SE NJEGOV NACIN RADA, MISLIM DA BI NA TOM MJESTU BOLJE FUNKCIONISAO RECIMO BORIS MIRKOVIC ILI CAK I MARKO. KNJAZ JE NEKAKO ODBOJAN UOSTALOM NI JEDAN NJEGOV SHOW NIJE BIO BAS PRETJERANO USPJESAN..SJETIMO SE MJENJACNICE...UZAS
I da, TV Simic mi bas i nije uzor, dokumentarce najvise volim, a SVET NA DLANU mi je takav da iz njega stvarno puno saznam!