banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 22:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 970, 971, 972, 973, 974, 975, 976 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jan 2018, 11:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
Kakve teške riječi zbog nekog internet-kablovskog provajdera. Svaka vama čast ako se palite na takve gluposti i drago mi je što nemate većih problema u životu.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 11:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2014, 17:38
vojopd je napisao:
Bot da, i ja sam to rekao. Ali ajde, svi cemo preci u eltinu telefoniju i uzeti optiku, jer ona kaze da je super :D.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Eltina optika jeste super, kamo srece da mi je vise dostupna, koristim je na dva mjesta a volio bi i jos na nekim mjestima ali nazalost tu je nema a drugi koji su tu dostupni to nemaju i vjerovatno nece imati jos jako dugo vremena ( mtel, blicnet )!

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 11:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2014, 17:38
TamTam je napisao:
vojopd je napisao:
Bot da, i ja sam to rekao. Ali ajde, svi cemo preci u eltinu telefoniju i uzeti optiku, jer ona kaze da je super :D.

E sad mi stvarno niste jasni... zašto vi imate pravo da kažete svoje mišljenje o nečemu, a ja nemam - a na forumu smo. Ako pogledate i ostale poruke (a ja sam ih sve pročitala prije uključivanja) ima i drugih koji hvale optiku pa ih ne vrijeđate. Ako je smisao da na forumu pišu samo "stare kuke" onda zatvorite mogućnost registracije novih korisnika... Sad mi je žao što sam se i registrovala, kontala da je ormalna atmosfera ali vidim da kompleksi pucaju na sve strane (i u offline i u online svijetu). Ćao i uživajte!

Tako je to sa Banjalucanima, a ima ovdje i iz drugih mjesta nekih koji se petljaju u telekomunikacije jer nemaju se mogucnosti na drugim mjestima ostvariti u onome sto bi zeljeli, ovaj forum je ogledalo Banjaluckog mentaliteta 8) TamTam, oprosti im, ne znaju sta rade :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 11:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
avlijas je napisao:
Kakve teške riječi zbog nekog internet-kablovskog provajdera. Svaka vama čast ako se palite na takve gluposti i drago mi je što nemate većih problema u životu.

Имам ја већих проблема у животу, што не значи да сваки идиот треба да ми још додаје на то...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 11:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Samo ti listaj gore, pa ces vidjeti ponasanje tvog provajdera prema meni, a i ostalima. 7 dana cekanje na zamjenu rutera, 1-2 mjeseca ne odgovaranja na mail, milion poziva, obecavanja i na kraju nista se nije desilo (u mom slucaju). Tek nakon tuzbe rak-u kao oni nesto zovu, pojma nemaju, sta kako, a ja otkazao davnih dana uslugu... Tako da ako ne znas o cemu pricam, ne trebas se praviti pametan. Ne bih bez razloga napadao doticne. Ali ajde, meni je drago da je vama internet ok.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 11:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Dec 2012, 01:27
sinip je napisao:
ЕВо ти једна јако конкретна пљувачина контра смећара из Елте (прије него Ентер или ко год скоче на брисање, имам СВЕ ПАПИРЕ који поткрепљују ово, тако да немој да неком падне на памет).

Елем...

Одлучим да пуницу прешалтам са Елте на м:тел како је дошао Спорт клуб а стиже и оптика.

Оде жена у Елту направи захтјев за искључење 30. новембра.
Било је неког дуга, оде плати то и покаже им уплатницу након пар дана. И тако, пролази вријеме...

Након неких 14 дана, зову из Елте да дође и потпише "Изјаву о раскиду уговора" (ШКК?!?) и да плати рачун.

Какав рачун?!? Па за тих 14 дана што им је требало да се накане да искључе!

Нажалост, плаћено је и то, јер је прикључак некад урађен на име подстанарке а пуница то никад није превела на себе, па није било смисла да жени правимо проблеме, иначе би добили једно велико ништа. Овако су добили каблове са сплитером у најлон кеси, лична испорука.

Значи какав ниво смећарлука неопјевани. Надам се да ће Кабаница те паре да потроши на лијекове.

Slično iskustvo sam ja imao. Bio sam njihov korisnik skoro 10 godina. I riješim da pređem na MTEL. Odem u poslovnicu i pitam, šta treba da uradim da raskinem ugovor? Kažu moram platiti račun za prošli mjesec i popuniti zašto odustajem na nekom njihovom obrascu. Ok uradim ja to. Pokažem da sam platio i lijepo pitam je li to to? Kažu jeste. To je bio kraj novembra. Međutim kompletan decembar uz IPTV radi i njihova kablovska. Početkom januara dolazi i njihov račun. Na kraju se ispostavi da je trebalo potpisati i raskid ugovora. A to nije urađeno njihovom greškom. Nisam htio da se preganjam oko 14 km platim ( i kao pošto je njihova greška "oproste" račun za otprilike trećinu januara ) i konačno stvarno raskinem ugovor.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 11:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Apsolutno vam sve vjerujem. I sam sam imao problema ali shvatite da neko nije imao probleme. Zašto odmah udaranje u kost pogotovo ako je dama u pitanju?! Ružno je to.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 12:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2017, 20:46
Hvala puno na podršci...

Vezano za gore navedeno, slažem se , uvijek ima i u svemu ima loših i dobrih strana... ALI ja samo kažem da bismo se trebali više fokusirati na to da širimo pozitivna iskustva (više bismo pomogli jedni drugima). I ja sam imala problem sa prošlim provajderom jer su mi za potisan radni nalog (zamjena routera) rekli da sam potpisala novi ugovor (produžili rok vezanja ugovorom za njih) pa šta sad... ja trebam živjeti u grču i pričati non stop po tom... Ne, ja se jesam naljutila, tražila Ugovor na uvid (nikad ga nisam dobila), sačekala istek i ćao... ne koristim više njihove usluge.

E sad... ni to što mi se tad desilo ne znači da se nekad njihov odnos neće popraviti... Dok god sam zadovoljna Eltom biću njihov korisnik (zato sad želim sve usluge prebaciti upravo na jednu kuću), kad ne budem zadovoljna idem dalje... Sreća pa možemo birati!

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 12:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jan 2011, 21:49
Zanimljiva rasprava :D

Svi su loši i neprofesionalni, budimo iskreni. Jedino dobro je ako si te sreće da zapadneš u dio grada gdje je usluga stabilna, pa tako nemaš konkretnih problema ni razloga za nezadovoljstvo kao neki drugi.

Moja situacija sa mtelom je bila takva da su me prevarili da moram da potpišem novi ugovor na dvije godine ako me prebace na VDSL sa ADSL-a, iako to nigdje na sajtu ne stoji, čak naprotiv, stoji da ako postoje tehničke mogućnosti automatski treba da te prebace.

I prebace oni mene, ja odem u poslovnicu da potpišem taj novi ugovor kad već kažu da tako mora, i tamo na Obilićevu radnik i radnica ostanu zatečeni time da mi je rečeno da moram novi ugovor za VDSL da potpišem, i sami mi kažu DA NE POSTOJI NIKAKAV POSEBAN UGOVOR ZA VDSL, već isključivo za paket na kojem si (a ja sam na Expert paketu).

Dakle, klasična jedna ucjena, prevara i odvratno ponašanje ka korisniku koji je na njihovim uslugama više od deceniju.

Da ne pričam sad o tome da su mi odgovorili da NE POSTOJE USLOVI ZA VDSL, pa preko veze saznam da postoje, pa ih ubijedim da postoje, pa me tek poslije toga prebace... a kompletna ulica još uvijek na ADSL-u, što će reći DA NEĆE SAMI PREBACITI AKO IH NE SMARAŠ... I jel nije to sad za tužbu konkretnu od strane svih tih ljudi koji sad plaćaju ADSL kao ja VDSL, a imaju duplo sporiji internet, A ISPUNJAVAJU ISTE USLOVE KAO I JA???

Ne znam kakva je Elta, pratim generalno sva tri provajdera i ove teme, ali očigledno je da je svugdje isto, žalosno jednostavno.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Definitivno svi imaju loše i dobre strane, a svako bira ono što njemu odgovara. Za medicinsku "analizu" su pojednici (neplaćeni botovi) koji se odjave sa jednog provajdera i onda pišu protiv istih da bi nekoga (sebe) ubijedili kako su oni učinili pravu stvar.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 12:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2017, 20:46
Slažem se u potpunosti...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 13:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
avlijas je napisao:
Apsolutno vam sve vjerujem. I sam sam imao problema ali shvatite da neko nije imao probleme. Zašto odmah udaranje u kost pogotovo ako je dama u pitanju?! Ružno je to.

Ништа ја дами нисам ни рекао.

А одјављивао сам и услуге Телекома, отишао на шалтер све било готово за 10 минута, сутрадан људи искључили све.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 13:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

gishas je napisao:
Definitivno svi imaju loše i dobre strane, a svako bira ono što njemu odgovara. Za medicinsku "analizu" su pojednici (neplaćeni botovi) koji se odjave sa jednog provajdera i onda pišu protiv istih da bi nekoga (sebe) ubijedili kako su oni učinili pravu stvar.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

+1

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 22:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Okt 2013, 18:53
Ubačen je nickeledon europe al je pod karticom

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Ima li sta od Doma TV?

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2018, 00:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
zumbul je napisao:
Ubačen je nickeledon europe al je pod karticom

Otkud ti ideja da je kodiran?

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2018, 09:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Okt 2013, 18:53
U txtv mreži je pod karticom

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2018, 16:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Sep 2014, 13:01
u bl nije, koliko sam na informisan neće ni biti, što je mislim odlično...čuo sam da doma neće biti, zašto ne znam. mada me više interesuju filmski kanali, nadam se da će biti proširenja cinestar kanala...recimo premium!

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2018, 17:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 08 Dec 2016, 07:46
ma mislim da ce biti Doma TV nebi je dzaba amadeus clan testirao na Servisnom kanalu :) zasto nesto testirati?! a ne ubaciti?

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2018, 18:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Dec 2016, 09:32
zumbul je napisao:
U txtv mreži je pod karticom
kanal je otkljucan i ide bez problema na txtv-u.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 970, 971, 972, 973, 974, 975, 976 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]