Zanimljiva rasprava
Svi su loši i neprofesionalni, budimo iskreni. Jedino dobro je ako si te sreće da zapadneš u dio grada gdje je usluga stabilna, pa tako nemaš konkretnih problema ni razloga za nezadovoljstvo kao neki drugi.
Moja situacija sa mtelom je bila takva da su me prevarili da moram da potpišem novi ugovor na dvije godine ako me prebace na VDSL sa ADSL-a, iako to nigdje na sajtu ne stoji, čak naprotiv, stoji da ako postoje tehničke mogućnosti automatski treba da te prebace.
I prebace oni mene, ja odem u poslovnicu da potpišem taj novi ugovor kad već kažu da tako mora, i tamo na Obilićevu radnik i radnica ostanu zatečeni time da mi je rečeno da moram novi ugovor za VDSL da potpišem, i sami mi kažu DA NE POSTOJI NIKAKAV POSEBAN UGOVOR ZA VDSL, već isključivo za paket na kojem si (a ja sam na Expert paketu).
Dakle, klasična jedna ucjena, prevara i odvratno ponašanje ka korisniku koji je na njihovim uslugama više od deceniju.
Da ne pričam sad o tome da su mi odgovorili da NE POSTOJE USLOVI ZA VDSL, pa preko veze saznam da postoje, pa ih ubijedim da postoje, pa me tek poslije toga prebace... a kompletna ulica još uvijek na ADSL-u, što će reći DA NEĆE SAMI PREBACITI AKO IH NE SMARAŠ... I jel nije to sad za tužbu konkretnu od strane svih tih ljudi koji sad plaćaju ADSL kao ja VDSL, a imaju duplo sporiji internet, A ISPUNJAVAJU ISTE USLOVE KAO I JA???
Ne znam kakva je Elta, pratim generalno sva tri provajdera i ove teme, ali očigledno je da je svugdje isto, žalosno jednostavno.