banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 12:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 15 Sep 2012, 12:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
gringo22 je napisao:
Kako mi ovo zivce potrga, saljem email i mtelu i SK oko kanala i niko ne odgovara cijelu proslu sedmice, uf uf ako neko moze neka posalje da pita oko kanala jel ce biti sta, kod mene nece da odg..

E moj brate oni su ubacili cinemax i izgleda da su sa tim zatvorili ponudu stoka je to neopevana dabogda se ugasili :angry4: :D

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2012, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Čini mi se da je Arena 1 BIH zamijenila običnu Arenu, ne poklapaju se programi :)

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2012, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Jeste i od danas ne postoji vise u BL arena Srpska nego je to sad sve Arena BIH

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2012, 22:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Mar 2012, 09:07
Tako da ja sad moram gledati Sarajevo-Velež,a Partizan-Hajduk ne!! Pa ljudi mene lično ne interesuje Premijer liga BiH!

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2012, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dzoni97 je napisao:

Ne samo u BL, nego i u cijeloj BIH. Uglavnom najavljuju atraktivniji program nego na staroj Areni. :)

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2012, 00:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Daky je napisao:
dzoni97 je napisao:

Ne samo u BL, nego i u cijeloj BIH. Uglavnom najavljuju atraktivniji program nego na staroj Areni. :)

Pogresno. Zamijenjen je samo Prvi program Arenasporta. Ostala 3 kanala ostaju ista za cijeli region. Za sada, koliko vidim, izvisili su samo navijaci Partizana, koji ni veceras, ni iduce nedjelje, po trenutno postavljenim programskim shemama nece pogledati meceve protiv Hajduka i Slobode.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2012, 00:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Samo se nadam da nece sada i arenu1 da upropaste da nas uskrate za jsl a da gledamo bh telekom ligu

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2012, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Daky je napisao:
dzoni97 je napisao:

Pogresno. Zamijenjen je samo Prvi program Arenasporta. Ostala 3 kanala ostaju ista za cijeli region. Za sada, koliko vidim, izvisili su samo navijaci Partizana, koji ni veceras, ni iduce nedjelje, po trenutno postavljenim programskim shemama nece pogledati meceve protiv Hajduka i Slobode.

Pa to sam i mislio, pogledaj post na prethodnoj strani. :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 08:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Sep 2011, 16:06
Ne bi me cudilo da zamrace RTS u cetvrtak za LE, RTRS prenosi, ali ne prenosi Partizan - Nefci vec Totenhem - Lacio.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 11:51 
Početnik
Početnik

Arena TV dogovara termine utakmica,pa nemojte,molim Vas, da poklapate utakmice iz liga BiH i Srbije jer mene ova prva ne
interesuje! Ja sam platio i hocu da gledam utakmice lige Srbije! Neću da slušam orkestrirano navijanje iz Federacije BiH .Dajte
posebnu Arenu 1 za Federaciju BiH i nemam nista protiv!

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2012, 06:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
krenu li sa zamracivanjem LE i LS tacno ih treba otkazati, koji ce mi kurac. engleza nema, spanaca nema, njemaca nema. samo jadni talijani i pokoja utakmica francuza

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2012, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
subzero81 je napisao:
krenu li sa zamracivanjem LE i LS tacno ih treba otkazati, koji ce mi kurac. engleza nema, spanaca nema, njemaca nema. samo jadni talijani i pokoja utakmica francuza

Eurosport 2. :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2012, 14:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Kako je krenulo, jos malo pa ce biti da nema nista da se pogleda. Da ima sportklub, a nema arene, opet ne bi valjalo. I tako to.

Meni licno vec preko dvije godine sve dobro funkcionise. Znao sam sta dobijam, i ja bih volio da su tu neki kanali kojih nema, ali ne bih volio da nema nekih kojih ima, i tako ukrug. Jos pogotovo kad uzmem u obzir da sam uzevsi ovaj paket televiziju dobio maltene dzabe, nemam sta puno da prigovorim. Imam ponesto, pogotovo u vezi sa zamracivanjem nekih sadrzaja za koje mi nije jasno zasto ih zamracuju, ali tako je kako je. Kome ne stima, uzme nesto drugo, i opet sve na svom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2012, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Barsa je napisao:
subzero81 je napisao:

Eurosport 2. :wink:

mislio sam na arena paket ;), mada ni ostali programi nisu nista specijalno

ni meni nije jasno zamracivanje hrt-ova kad ima neki sport na njima, pogotovo sto ostali provajderi normalno pustaju program

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 11:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

vlade_divac@

Brate koliko im mesecno placamo ovu lakrdiju trebali bi da imamo mnogo vise oni sve ukupno nemaju 15 dobrih programa .

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 14:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
lemiultras je napisao:
vlade_divac@

Brate koliko im mesecno placamo ovu lakrdiju trebali bi da imamo mnogo vise oni sve ukupno nemaju 15 dobrih programa .

Ne znam sta da ti kazem. Ti gledas 15 programa, neko gleda 5, a neko 35. Neko gleda BN music, Vikom i Balkaniku, neko naucno-popularne, neko sportske. Drugi opet kombinuju. Ja recimo patim za kosarkaskom evroligom, donekle i za tenisom, pa bih volio da imam Sportklub iz tih razloga. Ali da imam SK, ne bih imao 4 Arene, sto meni prvenstveno znaci da ne bih mogao da gledam kosarkasku jadransku ligu, spansku kosarkasku ligu, atletsku dijamantsku ligu, i jos svasta ponesto sto volim da gledam. Ovako, imam IPTV, imam hrvatske digitalne kanale, imam satelitsku antenu sa elektricnim motorom, na kraju krajeva tu su i strimovi na internetu (sto gledam samo u krajnjoj nuzdi), tako da sam zadovoljan.

Jbg, najbolje bi bilo da svako sebi moze odabrati kanale, ali tako ne moze.

Kazem ti, ja sam prije IPTV-a imao oko 20 KM troskova razgovora fiksni-fiksni (lako je zakljuciti da sam ozenjen :D , i da mi je zenina familija iz zone drugog pozivnog broja), 11-12 KM pretplate, i 30 KM interneta. Sve zajedno otprilike 60 i nesto KM mjesecno. A sad imam sve to isto, uz puno brzi internet, televizijski paket u prizemlju, televizijski paket u djecijoj sobi, a placam sve to 71.37 KM. Znaci, puno brzi internet, i dva TV paketa placam oko 10 KM mjesecno. Meni je to premija. Uz sve moguce i nemoguce mane koje paket ima.

A za razliku od mnogih koji su na ovom forumu kukali da su imali raznoraznih tehnickih problema, mene su isti uglavnom mimoisli. Izgleda da sam imao i malo srece.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2012, 22:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

vlade_divac@

Ma sta da ti kazem malo sam se i razmazio imao digi sat 2 godine i bio prezadovoljan Posle toga 2 godine total tv i naravno bio zadovoljan ali su mi samo arene nedostajale da imam sve pa sam presao na IPTV ali nisam bas naj zadovoljniji sa njihovom ponudom a uz to modem me zeza konstantno a ovaj decko iz servisa nikako da dodje cekam ga vec 10ak dana iako skoro svaki dan ih zovem stalno se izvlace pa me to mnogo iritira .

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2012, 13:47 
Početnik
Početnik

Ugovor mi je istekao sredinom Juna,jos cekam da vidim cime ce me "kupiti" na još dvije godine!!

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2012, 15:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

IRMBOR@

Znaci nisi proveravao u mtel-u kakva ti pogodnosti daju jer mislim da njih neces docekati da se oni sami sjete

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2012, 18:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2012, 00:48
Ne nude nista,ja sam ih pitao sta nudite i ima li ista novo da produzim ugovor ili prekidam,nisu rekli nista,cute k'o mutavi...ne znam ni sam zasto ih vec drugi mjesec drzim na leru:D...bice da mi ih je zao pa da udjelim sirotinji jos koju markicu:D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]