lemiultras je napisao:
vlade_divac@
Brate koliko im mesecno placamo ovu lakrdiju trebali bi da imamo mnogo vise oni sve ukupno nemaju 15 dobrih programa .
Ne znam sta da ti kazem. Ti gledas 15 programa, neko gleda 5, a neko 35. Neko gleda BN music, Vikom i Balkaniku, neko naucno-popularne, neko sportske. Drugi opet kombinuju. Ja recimo patim za kosarkaskom evroligom, donekle i za tenisom, pa bih volio da imam Sportklub iz tih razloga. Ali da imam SK, ne bih imao 4 Arene, sto meni prvenstveno znaci da ne bih mogao da gledam kosarkasku jadransku ligu, spansku kosarkasku ligu, atletsku dijamantsku ligu, i jos svasta ponesto sto volim da gledam. Ovako, imam IPTV, imam hrvatske digitalne kanale, imam satelitsku antenu sa elektricnim motorom, na kraju krajeva tu su i strimovi na internetu (sto gledam samo u krajnjoj nuzdi), tako da sam zadovoljan.
Jbg, najbolje bi bilo da svako sebi moze odabrati kanale, ali tako ne moze.
Kazem ti, ja sam prije IPTV-a imao oko 20 KM troskova razgovora fiksni-fiksni (lako je zakljuciti da sam ozenjen

, i da mi je zenina familija iz zone drugog pozivnog broja), 11-12 KM pretplate, i 30 KM interneta. Sve zajedno otprilike 60 i nesto KM mjesecno. A sad imam sve to isto, uz
puno brzi internet, televizijski paket u prizemlju, televizijski paket u djecijoj sobi, a placam sve to 71.37 KM. Znaci, puno brzi internet, i dva TV paketa placam oko 10 KM mjesecno. Meni je to premija. Uz sve moguce i nemoguce mane koje paket ima.
A za razliku od mnogih koji su na ovom forumu kukali da su imali raznoraznih tehnickih problema, mene su isti uglavnom mimoisli. Izgleda da sam imao i malo srece.