Електро испади могу да се десе због "милион" разних разлога, рецимо и због Сунчевих пјега.

И сад замисли, тако исто Телеком, кад нестане струје, нема телефона, нема интернета... Па шта, доћи ће брзо, који ће нам то. Аха, јесте, да...

Шта мислиш колико кошта "УПС" који напаја просјечну телефонску централу. А и на телекомовој оптици постоје појачала и штатијазнам и гле чуда, све ради кад нестане струје. Е сад, потпуно је сулудо поредити озбиљну фирму типа Телеком и Елту, ал' ет'.

Иначе, не пратиш "фабулу радње". Кабловска је у стан код старог уведена 2003. и имао сам неколико година "задовољство" да је пратим, док се нисам преселио у свој стан. Видио сам све и свашта, нешто од тога сам и спомињао овде. Знам ко ради тамо. А то што рецимо сазнам кад Елта прекине Телекомов кабл је само посљедица добре обавјештености.

Тако да, неБиХ мијењао Це-Ес за Елту ни у лудилу.

Е да, заборавих. Што се тиче рачуна, неки дан су свима у улазу, али СВИМА подијелили оно обавјештење о промјени програмске шеме, ваљда мисле да ће некога да упецају на то. И по питању тога шта ко користи, има она дивна узречица коју користим у таквим случајевима, која иде овако: једите *овна, немогуће је да милијарде мува гријеше. Или рецимо, блажа варијанта: према свецу и тропар.

Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.