banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 20:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 18 Jan 2011, 13:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
Hard and Heavy je napisao:
Da li iko koristi HD kanale na Total TV-u i je li zadovoljan? Da li se treba povezati tv i risiver drugim kablom, jer ja koristim scart?
O božeeee...
Kad se o nečemu ne zna kao ti o ovome valjda se pita: "Dali postoje i dali neko gleda HD kanale na Total TV-u i ako je to izvodljivo šta mi treba od opreme da bih gledao HD kanale?" . Kakav scart i kakav kabal?!
Ne znam puno o tome mada dovoljno znam da kad bi bilo šta htio pogledati sa satelita u HD ili HD ready rezoluciji za to ti treba satelitski HD DVB-S risiver.Taj risiver se mora povezati HDMI kablom na tvoj LCD ili Plasma ili LED televizor koji mora biti HD ili HD ready da bi mogao da ,što bi ti rekao, koristiti HD kanale. Ja misilim da je bilo sto tema koja ima veze sa ovom problematikom i svugdje je sličan odogovor kao što sam ti ga ja dao.U slučaju Totala bitno ti je da se obratiš njihovoj tehničkoj podršci da ti objasne kako se to može ostvariti i dali uopšte može.

Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 15:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
avlijas je napisao:
Da li iko koristi HD kanale na Total TV-u i je li zadovoljan? Da li se treba povezati tv i risiver drugim kablom, jer ja koristim scart?
O božeeee...
Kad se o nečemu ne zna kao ti o ovome valjda se pita: "Dali postoje i dali neko gleda HD kanale na Total TV-u i ako je to izvodljivo šta mi treba od opreme da bih gledao HD kanale?" . Kakav scart i kakav kabal?!
Ne znam puno o tome mada dovoljno znam da kad bi bilo šta htio pogledati sa satelita u HD ili HD ready rezoluciji za to ti treba satelitski HD DVB-S risiver.Taj risiver se mora povezati HDMI kablom na tvoj LCD ili Plasma ili LED televizor koji mora biti HD ili HD ready da bi mogao da ,što bi ti rekao, koristiti HD kanale. Ja misilim da je bilo sto tema koja ima veze sa ovom problematikom i svugdje je sličan odogovor kao što sam ti ga ja dao.U slučaju Totala bitno ti je da se obratiš njihovoj tehničkoj podršci da ti objasne kako se to može ostvariti i dali uopšte može.

Pozdrav.

Na kraju nisi ništa pomogao čovjeku nego si se samo javio da pametuješ.
A kad već voliš da ispravljaš... dali se piše odvojeno, npr. Da li neko koristi.... :)

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 17:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
avlijas je napisao:
O božeeee...

Pozdrav.

A kad već voliš da ispravljaš... dali se piše odvojeno, npr. Da li neko koristi.... :)
Drugar u jednom si u pravu.U našem pravopisu se ne piše ni "dali" ni "da li" nego "Postoje li, gleda li neko, može li uopšte..."itd.Ja mislim da sam čovjeku objasnio u čemu griješi i napisao nešto što je napisano ovdje već 100 puta i uputio ga na pravu adresu.
A ti si njegov advokat ili šta već, ili si mislio da ne ispadneš glup da pitaš kad to može neko drugi ,pa si očekivao odgovor koji bi ti odgovarao a kad si pročitao moj post i nisi bio zadovoljan jer si mislio i ti kako ćeš preko običnog risivera gledati Total TV u HD-u i po mogućnosti još sve to na CRT televizoru :P osuo si drvlje i kamenje na mene i na moj pravopis.
Drugar drži se ti svog pravopisa i budi lektor i "pravopisac" a pusti ljude koji se bave tim da rade svoj posao jer bi ih i ja zvao kad bi mi nešto trebalo u vezi Totala.
Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 20:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Maj 2010, 12:08
jedina zamerka totalu je sto free kanale naplacuju...npr....kcn music ide free na satelitu a na totalu ga nude u paketu start 2..ako uzmem samo start1 nemogu gledati taj kanal.......zasto to?

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 08:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2010, 11:27
avlijas je napisao:
O božeeee...

Pozdrav.

Kakav post... Pod jedan, alo, bolan, šta ti je, šta si nadrkan? Ne moraš tako reagovati, ako nešto pitam što ne znam. Opusti se... 8)

Pod dva, u ponudi Total TV-a već postoji paket od 3 HD kanala (Eurosport, Eurosport 2 i National Geographic) i to se plaća 5 KM mjesečno dodatno sa ostalim paketima koje izabereš... I pitao sam da li je iko korisnik tog paketa i kako je zadovoljan uslugom.

Dakle, za HD kanale treba imati HD risiver, to si napisao, koji se vjerovatno dodatno naplaćuje, :) i valjda se mogu gledati na njemu i obični kanali.

The sun the moon the stars all bear my seal.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

avlijas je napisao:
shakal je napisao:
avlijas je napisao:

Drugar u jednom si u pravu.U našem pravopisu se ne piše ni "dali" ni "da li" nego "Postoje li, gleda li neko, može li uopšte..."itd.Ja mislim da sam čovjeku objasnio u čemu griješi i napisao nešto što je napisano ovdje već 100 puta i uputio ga na pravu adresu.
A ti si njegov advokat ili šta već, ili si mislio da ne ispadneš glup da pitaš kad to može neko drugi ,pa si očekivao odgovor koji bi ti odgovarao a kad si pročitao moj post i nisi bio zadovoljan jer si mislio i ti kako ćeš preko običnog risivera gledati Total TV u HD-u i po mogućnosti još sve to na CRT televizoru :P osuo si drvlje i kamenje na mene i na moj pravopis.
Drugar drži se ti svog pravopisa i budi lektor i "pravopisac" a pusti ljude koji se bave tim da rade svoj posao jer bi ih i ja zvao kad bi mi nešto trebalo u vezi Totala.
Pozdrav.

Tebe su vjerovatno zlostavljali kad si bio klinac ili te jos uvijek zlostavljaju (sto je vrlo vjerovatno) kad si ovakav skot...

Hoces mi reci da je u nasem jeziku nepravilno napisati: "Da li postoji neko...?" :lol:

Ne znam kod koga si kupio tu gramatiku, al' idi vrati to, budjavo je, zajeb'o te prodavac.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 11:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Tebe su vjerovatno zlostavljali kad si bio klinac ili te jos uvijek zlostavljaju (sto je vrlo vjerovatno) kad si ovakav skot...

Hoces mi reci da je u nasem jeziku nepravilno napisati: "Da li postoji neko...?" :lol:

Ne znam kod koga si kupio tu gramatiku, al' idi vrati to, budjavo je, zajeb'o te prodavac.
Ej monkey pazi šta pišeš fino sam ti rekao da se držiš pravopisa mogao bi dobiti po pi..i! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 12:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

A kako mi čovjek sjeba dan ničim izazvan!Ako ti je to bila namjera uspio si, bravo!

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

avlijas je napisao:
shakal je napisao:

Ej monkey pazi šta pišeš fino sam ti rekao da se držiš pravopisa mogao bi dobiti po pi..i! :angry4:

Mislim da si izostavio par zareza u toj svojoj prijetnji.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 18:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51

Pod dva, u ponudi Total TV-a već postoji paket od 3 HD kanala (Eurosport, Eurosport 2 i National Geographic) i to se plaća 5 KM mjesečno dodatno sa ostalim paketima koje izabereš... I pitao sam da li je iko korisnik tog paketa i kako je zadovoljan uslugom.

Dakle, za HD kanale treba imati HD risiver, to si napisao, koji se vjerovatno dodatno naplaćuje, :) i valjda se mogu gledati na njemu i obični kanali.

Nazoveš svog distributera za TotalTV i kažeš da hoćeš da pređeš na pakete sa HD kanalima i oni ti zamjene već postojeći risiver sa HD risiverom.Bar su tako reklamirali kad su krenuli ti HD kanale...
goraniric je napisao:
jedina zamerka totalu je sto free kanale naplacuju...npr....kcn music ide free na satelitu a na totalu ga nude u paketu start 2..ako uzmem samo start1 nemogu gledati taj kanal.......zasto to?
Od kada je to?Ja imam KCN mjuzik ali plaćam onaj osnovni paket od 16 KM.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 21:07 
Početnik
Početnik

_zoka je napisao:

Nazoveš svog distributera za TotalTV i kažeš da hoćeš da pređeš na pakete sa HD kanalima i oni ti zamjene već postojeći risiver sa HD risiverom.Bar su tako reklamirali kad su krenuli ti HD kanale...
goraniric je napisao:
Od kada je to?Ja imam KCN mjuzik ali plaćam onaj osnovni paket od 16 KM.

da u tom paketu npr ide kanal a ako uzmes onaj od 12km onda ti je kcn zakljucan...al otom po tom...zanima me dali hrt kanali se emituju u totalu kao sto su najavili,dali ima nova rtl ili hrt i dali preko sadasnjih resivera moze da se uhvati mpeg 4 format zemaljskih kanala posto su isto najavili da ima

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 21:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Nema hrvatskih zemaljskih kanala u TotalTV-u i vjerovatno ih neće ni biti....Mislim da preko ovih risivera što smo svi pokupovali kada su Hrvati prešli na digitalu ne možeš gledati kanale u MPEG-4 standardu...Ovi što su mahom prodavani kod nas su 60-ak maraka,a ovi za MPEG-4 su prilično skuplji.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 21:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
U Totalu IMA hrvatskih zemaljskih kanala (HRT1, HRT2, RTL, Nova TV i Mini TV, uskoro RTL2, Doma TV) no ti kanali se otvaraju samo preko hrvatske Total kartice, u ostalim paketima (sr,slo,bih,mn,mk) ne rade.

Postoji još mogućnost da se uzme combo DVB-T prijemnik od Totala pa oni koji žive blizu hrvatske granice dobiju hrvatske kanale i u bih paketu (ili kojeg već imaju).

Totalovi zemaljski combo receiveri inače podržavaju i mpeg4 standard.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 23:15 
Administrator
Korisnikov avatar

Pošto je ovo tema TotalTV u RS,moj odgovor se i odnosio na risivere koji se mogu dobiti na području BiH,ne u Hrvatskoj.Mislim da kod nas nema DVB-T risievera od totala,samo satelitski....Kod vas je to B-net?

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2011, 01:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
U Hrvatskoj je to u rukama Bneta, da, ali ponuda receivera je ista i u Hrvatskoj i u BiH

Evo baš sam otišao na stranice total tv bih da provjerim jel ima DVB-T prijemnika i ima

http://www.itvpartner.com/Total+TV/403/Oprema.shtml

dakle, oni ga nazivaju "HD DVB-T prijemnik" :)

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2011, 11:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Feb 2009, 11:58
Od najave da ce RTS SAT biti u ponudi Totala na poziciji 70 nemam nista tj. stoji ono da moram pozvati korisnicki servis. KCN mi se pojavio. Da li je tako svima ili kod mene nesto ne funkcionise kako treba?

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2011, 12:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jul 2010, 13:27
da bi gledao RTS na kanalu 70 moraš naštimati LNB ( ako imaš Totalov monoblok) da ti hvata ova dva satelita EUTELSAT 16 E+ 13 E HOTBIRD!

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2011, 13:24 
Administrator
Korisnikov avatar

zigizmund je napisao:
Ul

dakle, oni ga nazivaju "HD DVB-T prijemnik" :)

Ne kontam...Oni emituju program preko nekog zemaljskog predajnika?

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2011, 15:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jul 2010, 13:27
U HD DVT prijemnik se spaja satelitska antena+ treba spojiti krovna antena i onda se hvataju i zemaljski digitalni kanali iz Hrvatske (sve preko jednog daljinskog ) i to na teritoriji banjalučke regije u odličnom signalu i kvalitetu.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2011, 15:19 
Početnik
Početnik

da da o tome je rijec....spojiti zemaljsku antenu i satelitski i das e mogu hvatati programi iz hrvatske koji idu u digitalnom obliku a kad krene i kod nas digitalna mocemo je uhvatiti preko tih resivera tako da necemo kupovati nove....znaci moze.......hvala

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]