Опростите што ћу бити дуг,али молим да сви они који су упућени дају одговоре на питања која ме интересују.
Наиме, чуо сам за акцију Мтела и ИПТВ
http://www.mtel.ba/article/1212Ради се наиме уколико узмете њихов неки од ИПТВ пакета,можете купити и овај лцд за 44 мјесечно у 12 рата.
Да ли је неко од вас већ искористио ову акцију??? Искуства???
Е кренимо редом..... Може ли ми неко детаљније објаснити оно најважније... Дакле да ли код избора рецимо оног ИПТВ дуо пакета фиксни+интернет морам узети ону њихову брзину (која је одлична,али и чија је цијена 45КМ+пдв) или ја сам могу узет неку слабију,самим тиме уштедјети??? Или је то статички дефинисано....
Исто тако јбни грађевински радници су ми пресјекли кабал од фиксног када су зидали мој нови дом,тако да нема шансе да имам класичан фиксни телефон,већ ми је слл прикључак....Да ли ће то створит велик проблем и онемогућит да користим овај наведени пакет ИПТВ? Или постоји начин да га ти мајстори из ИПТВ намјесте уз помоћ неких својих прикључака???
Уколико ипак на моју жалост,не могну ништа у вези фиксног,био би принуђен да узмем пакет интернет+иптв (гдје би опет гледао нешто слабији нет проток,не толико али рецимо 1550/192,ради уштеде,а искрено никако ми се не узима ИПТВ тв због замрачивања канала,због саме шеме,у којој нема канала Спорт Клуба,Прве,Пинка и још неких,као и због тога што за сваки тв уређај се плаћа додатан износ.....
Онда такође ме занима (од оних који користе ИПТВ) да ли је сама ИПТВ телевизија и нет зависни од већ поменутог телефонског кабла (већ објасних да су мени жицу сјебали и нема шансе да се она врати) или то ови из ИПТВ ће помоћу својих каблова и рутера намјестит без проблема???
И да за крај, је ли тачно да уз ову акцију првих 6 мјесеци плаћам половину дуга за пакет и наравно ових 44 за монитор???
Молим да што прије одговорите,баш сам у фрци...