banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 13:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 05 Jun 2012, 13:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2012, 00:48
Ubacili su lokalne tv stanice jer dozvoljavaju emitovanje dzabe ili za malu naknadu..jad i cemer..sve do jedne preuzimaju program od drugih (bar 60 %) i kad god naletis ne neki od tih kanala mreza i to turska serija,kad vidim svaka dlaka na glavi mi se digne :D...meni licno svi ti kanali predstavljaju smetnju,usporavaju prebacivanje(koje je ionako presporo) i nerviraju me...da bar postoji opcija da sami sebi napravimo listu i izbrisemo nepotrebno,ovako ti serviraju sta ces da gledas i da imas...kakve pare mi njima dadosmo za 2 godine a ubacili nam sprdnju od kanala :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Ne valja im platforma koja je zastarjela. Nju koristi jos samo 10-tak firmica u Americi. Imali su ponudu Microsofta i još nekoga, ali su odabrali FS CDN.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
gringo22 je napisao:
tako da za*ebemo pricu da arene ne idu sa SK. Nadam se da ce i ovi nasi ubaciti bar jedan kanal SK.

Neće biti Sport klub na našem IPTV, bar ne uskoro. Nažalost.
Vlasnik Telekoma u Srbiji, Arenasport i M:tel-a skoro isti većinski, a vlasnik Sport kluba valjda SBB. Nekoliko puta je već rečeno da Sport klub neće ići u IPTV (kako naš, tako i u Srbiji), jer oni više ne sarađuju, a Arenasport neće ići u SBB (koji je valjda i vlasnik Totaltv). Tako na Totaltv nema Arenasport, a na IPTV Sport klub. Upravo zbog toga što SBB i Telekom Srbije više ne sarađuju. O ovome je već bilo priče proteklih par mjeseci i ljudi iz Telekoma Srbija su se tako izjasnili.

Dobio sam info iz M:tel-a da u sljedećem periodu moguće da budu pušteni :D : TV1000, AXN, i još par onih kanala koji su bili prije na onom spisku označeni sa *. E sad ne zna se kad je taj sljedeći period, možda avgust možda decembar. Ali, imaju u planu da šire listu tv kanala :D .

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 20:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Daky je napisao:
Ne valja im platforma koja je zastarjela. Nju koristi jos samo 10-tak firmica u Americi. Imali su ponudu Microsofta i još nekoga, ali su odabrali FS CDN.

Sve je kod njih zastarjelo..pogledaj stb uredjaje:kineski,model 2002.,povezuju se sa tv-om tj prenose signal preko scart-a hahahahah kao video iz 80-ih :D...pa o kakvom oni kvalitetu i digitali pricaju?...u reklami digitalni kvalitet slike :D...znam znam pokusaj prenosa preko neta analognog signala :D ...daleko daleko je to od digitale...kad ih pitam kada ce nabaviti HDSTB uredjaje slijezu ramenima i nemaju pojma,kako da ih nabave sad a ove da bace...mora proci 5 godina da zarade pa da nove mogu nabaviti,umjesto da su odma uzeli najbolje i mirni :D...umjesto da napreduju oni od starta nazaduju :D...ista stvar je i sa modemima ovim huwei ili kako vec,smece obicno...recimo ja sam za godinu i po promjenio cak 3 puta modem i 2 puta stb :D...mozda sam lose srece ali toliko o njihovom kvalitetu robe :D

sve ovo je bolje od obicne kablovske ali po racunima koje placamo svaki mjesec treba do da bude mnogo bolje,savremenije i kvalitetnije ;)

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Jebem ti kablovsku kad sam primoran da gledam Evropsko prvenstvo na kanalima koje mogu i viljuškom uhvatiti. :angry4: Pa još RTRS ne prenosi, :( već samo onaj šugavi BHT. :x Siboć prebacim na početku drugog poluvremena Rusija-Češka samo da vidim rezultat, kad on razvez'o priču o ''našim zmajevima'' kako bi eto bilo lepo da igraju na prvenstvu pa makar gubili k'o Česi. :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dukicas je napisao:
Jebem ti kablovsku kad sam primoran da gledam Evropsko prvenstvo na kanalima koje mogu i viljuškom uhvatiti. :angry4: Pa još RTRS ne prenosi, :( već samo onaj šugavi BHT. :x Siboć prebacim na početku drugog poluvremena Rusija-Češka samo da vidim rezultat, kad on razvez'o priču o ''našim zmajevima'' kako bi eto bilo lepo da igraju na prvenstvu pa makar gubili k'o Česi. :angry4: :angry4: :angry4:

Ima i na FTV, samo što je komentator isti, jedino je slika malo bolja. :)

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012, 12:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
Ovo je stvarno da popizdis...kako ne shvataju da ne zelim slusati "bosanski" jezik...i polupismene voditelje...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
sta je reci sto rtrs ne prenosi da li su oni normalni jebo ih davidovic da ih jebo. sinoc njemacka portugal gledam i slusam onu balusnicu

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012, 19:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Komentatori nula,jezik kojim pricaju stvarno ne bih da pominjem,slika katastrofa,bht ili ftv ne zelim da vidim...sto nas handre ova braca iz mtela aaaaa :D....ne znam za sve gradove al elta u nekim mjestima ne zamracuje ni jedan kanal,kako se oni ne boje kazne? mtel po 100 put krivac :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma ja i ne gledam EURO 2012 zbog toga. :( Prebacim samo na par sekundi da vidim rezultat. :angry4:
A taman kad su prestali zamračivati B92 kad prenosi Roland Garos, ovi sa B92 prestali prenositi Đokovića. :( Hmm, baš čudno, je l' oni to njega bojkotuju ili im je Srđan možda zabranio da ga prenose!? Možda nije bio zadovoljan komentarisanjem četvrtfinala protiv Tsonge!??? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 10:39 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Mtel koristi fscdn platformu koju koristi još par prvatnih firmica na planeti koje su minorne u svijetu telekomunikacija i ta platforma je prevaziđena davnih dana, a ne znam samo gdje su uspjeli naći one STB-ove...Pa jebem mu ako ne mogu biti konkurentni sa sadržajem, moraju imati najveću funkcionalnost, ali džaba sve to kad u Mtelu ne znaju ništa o tome

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
znaju oni, al druze zarada se gleda

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 23:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa ne bi im bila manja zarada, da su na ove STB-oxeve instalirali softver na kom ima lepo mogućnost da se kreira odvojena lista omiljenih kanala po svom izboru i redossledu brojeva i da u njoj uopšte nema kanala koje ne želiš da gledaš, al' jebi ga... :x
A što ovaj Euro Sport kanal 1 i 2 reklamira EURO 2012, a ne prenose ni jednu utakmicu?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2012, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dukicas je napisao:
Pa ne bi im bila manja zarada, da su na ove STB-oxeve instalirali softver na kom ima lepo mogućnost da se kreira odvojena lista omiljenih kanala po svom izboru i redossledu brojeva i da u njoj uopšte nema kanala koje ne želiš da gledaš, al' jebi ga... :x
A što ovaj Euro Sport kanal 1 i 2 reklamira EURO 2012, a ne prenose ni jednu utakmicu?

Oni emituju snimke nekih utakmica. Baš danas sam naletio na neke. :)

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2012, 15:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
Meni je istekao ugovor, postalo mi je preskupo, niti jedan racun ne dolazi ispod 85 km,( dvs stb-a), koji minut mobilnog i to je to..Danas dolazili iz anexa,sa ponudom..jel ima neko iskustva sa njihovim paketima?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2012, 16:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

charles je napisao:
Meni je istekao ugovor, postalo mi je preskupo, niti jedan racun ne dolazi ispod 85 km,( dvs stb-a), koji minut mobilnog i to je to..Danas dolazili iz anexa,sa ponudom..jel ima neko iskustva sa njihovim paketima?

Meni istice za 2 mjeseca i ako nesto ne urade,poboljsaju,dodaju otkazujem i ja,nije samo cijena presudna,nego kakvi su i kako varaju:D...inat i princip je bitan ! :)...pa tek onda cijena jer se dodje do sume da samo im svi dali po 2000km za 24mjeseca a sta smo dobili....nego da te pitam,jel te oni obavjeste o isteku ugovora ili moras samo voditi racuna o danu i otici kod njih i odjaviti?...ne bi me cudilo da se naprave ludi i ako se taj dan ne pojavis automatski ti produzavaju ugovor za jos 24 mjeseca :D...prevare od njih je sve moguce ocekivati

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2012, 21:32 
Pripravnik
Pripravnik

Ne obavjestavaju, nakon isteka ugovora nisi vise obavezan..odnosno placas mjesec za mjesec koliko hoces...samo pogledaj datum kad si potpisao...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2012, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
charles je napisao:

Imam ja... Za 100 godina ni jedan novi kanal nisu ubacili u osnovni digitali paket... Štaviše primjetio sam da su 2 kanala nestala ... No i pored toga, usluga je 10 svjetlosnih godina ispred IPTV-a i svako ko tvrdi drugačije nije imao priliku da uporedi jedno i drugo...

Inače smatram da svako ko ima LCD TV veći od 26" ne treba ni pokušavati gledati analogiju jer se ne može porediti sa digitalom...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2012, 22:55 
Pripravnik
Pripravnik

Ma treba mi sport klub, to imaju i koliko vidim arene su gratis u dodatnom paketu, opet mi je ta varijanata za 30-ak km jeftinija od crvenih prijatelja....daj mi jos samo reci kakav ti je net, jesi li i sa njim zadovoljan?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 07:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Arene sport se posebno plaćaju (4.90 + PDV) tako da ti je neki minimalni trošak sa Arenama 15 + 3 + 4.90 što izađe 22,90 + PDV tj 26,80KM samo za digitalnu TV.

I opet je bolja i pametnija opcija od Mtel-a

Što se tiče net-a ne koristim Aneks.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]