drug je napisao:
Sa BBC Earth Elta je izdominirala. Sjajan kanal. Što se mene tiče neka još ubace RTS 3 i miran neko vrijeme. Neko vrijeme.
Ovaj paket tematskih kanala kako čuh od kolege u Telekomu, ako mu je vjerovati, Elta na žalost ne može ni dobiti, neće im oni dati, oni će biti ekskluzivno samo u IPTV Telekoma Srbija i docnije ovdje u ponudi Open-a. Jbg, može im se.
Slažem se RTS 3 bi bio gotiva i čudi me što ga nema u distribuciji ako ne mogu ove tematske zasad pošto monopol drži Telekom Srbija. Studio B je super također kao što smo ranije pisali. BBC Earth je odlična vijest umjesto nekadašnjeg BBC Entertainmenta. Drago mi je što su ga uveli. Mislim da bi dobra stvar bila izbaciti neke Pinkove koji su skremblovani a ionako kopiraju ostatak Pinkova pa gube na potrebi. Pink Plus i Pink Extra izbaciti jer ostali Pinkovi imaju isti sadržaj a npr ubaciti Studio B i RTS 3. Bez tog Happyja se može živiti jer nije neki pametan kanal nego je zadužen za psihološki eksperiment pranja mozgova.
Ne znam kakvo je stanje sa History 2 vidim mtel i Total BiH ga imaju a po meni naučna fantastika je bolja od ID Extra koji je omaž ubicama i kriminalu iako to već imamo na ID-u.