Aurora Borealis 123 je napisao:
Andiamo a Combattere je napisao:
Od danas novi korisnici iptv-a imaju mogućnost kupovine LCD TV-a SAMSUNG na rate. 12 rata po 44 KM. Pa ko voli nek izvoli.
Isto i Elta Kabel ima u ponudi LCD TV GRUNDIG na rate, 12 rata po 44 KM sa PDV

Ponuda važi tako za stare, kao i za nove korisnike.
Sa LCD-ovima baš i nemam iskustva, mater ima neki Sony BRAVIA i nije nešto, ali ipak ću vam reći polako sa pljuvanjem po vrhunskim TV brendovima.
GRUNDIG je jedan od najjačih nemačkih brendova za televizore. Kvalitet je odličan, samo uopšte nije za naše prostore jer je bolećiv na slabu i varijabilnu struju, a nestanci struje ga ubijaju bukvalno. A sad to što su prebacili verovatno veći deo proizvodnje u Tursku, nema to baš mnogo značaja, ali ipak ima. TV se proizvodi po istoj ''recepturi'' samo je to sve malo aljkavije, traljavije i nekvalitetnije urađeno nego u Nemačkoj, ali jebi ga ipak je mnogo bolji od govana tipa Qvadro, Elit, Vivax i sl. osima ako imate baš lošu struju.
A Samsung je za mene najbolji proizvođač skoro svih kućanskih aparate, jer je veoma kvalitetan, a nema boljku sa strujom kao npr. Grundig, Philips, Panasonic. Još pre pet godina sam kupio LCD monitor 17' i još uvek ga koristim, nikakvih problema nije bilo, kao i CRT TV koji sam još kupio 2003. Flat ekran, proizveden u EU, a težak kao da je od olova, platio ga 600 i kusur KM, al' brate isplatilo se, radi i danas ko singerica, lepa slika, a radio je par godina (po zimi, uveče), kao i monitor na naponu 160V, dok se pre njega stari Grundig na takvom naponu samo palio i gasio. Mater mi je od 2004 do 2010. imala Samsung sa zakrivljenim ekranom, mnogo lakši po kilaži, ali i plaćem samo 300KM, proizveden (mislim u Kini ili Turskoj) i isto je lepo radio dok ga LCD nije zamenio, samo mu se ona komandna ploča za ručne komande malo poremetila, kao da se pomerila, pa pritisneš jedno dugme, a on radi radnju od susednog dugmeta. Samo se pitam i to će mi osstati nepoznanica, što je moj TV tako težak, dva-tri puta teži nego što je bio taj materin Samsung, a istih su dimenzija!?