banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 09:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 11 Apr 2012, 18:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Okt 2010, 19:32
može li se u bl šta hvatati na kućnu , analognu antenu.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2012, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
k3, bel, pink, rtrs, bht, obn, atv...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2012, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Ubačen Svet plus na kanalu 612. :)

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2012, 10:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Jun 2011, 09:12
Imam mtel iptv, trio paket i to na dva televizora. Cesto mi se gubi wireless signal na laptopu pa me zanima da li mogu zamijeniti ovaj mtel ruter, onaj u obliku rama za sliku? Imam netgear wgr614 v7, da li bi on mogao posluziti?

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2012, 12:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
У принципу, требало би да може, мада не знам шта су све ови из м:тел-а "џарали" по подешавањима оног њиховог рутера. Знам да кад дође од њих, рачунар можеш да жично закачиш само на први мрежни прикључак.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2012, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Od danas novi korisnici iptv-a imaju mogućnost kupovine LCD TV-a SAMSUNG na rate. 12 rata po 44 KM. Pa ko voli nek izvoli.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2012, 18:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Dec 2010, 16:06
Andiamo a Combattere je napisao:
Od danas novi korisnici iptv-a imaju mogućnost kupovine LCD TV-a SAMSUNG na rate. 12 rata po 44 KM. Pa ko voli nek izvoli.

Isto i Elta Kabel ima u ponudi LCD TV GRUNDIG na rate, 12 rata po 44 KM sa PDV :wink:

Ponuda važi tako za stare, kao i za nove korisnike.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2012, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

С тим што је Самсунг ипак ТВ за турско смеће које ваља Елта. ;)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 10:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
Mozda samsung koji se prodaje po zapadnoj evropi, ali ovaj namjenjen za istocnoevropsko trziste nema bas mnogo razlike...

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Могу само да се смијем, грохотом... :D

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 13:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
Slobodno, smijem se i ja. 99% modela Samsunga koji se prodaju kod nas, kad ukucas pretragu u google, vidis da se spominju samo po ruskim stranicama. Imao sam isto tako vidjeti svojim ocima Philips. Isti model, ista kutija, isti izgleda, samo jedan proizveden za istocnoevropsko trziste, a drugi za zapadnu evropu. Na oko identicni, ali kad smo ga otvorili, ne da je sasija druga, nego cak ni komponente ( elektrolitski kondenzatori npr. ) nisu isti koristeni u proizvodnji... Toliko o "imenima" koji se prodaju na nasem trzistu.

Ja znam da ima ljudi koji se jos uvijek pale na imena, ali ja nisam jedan od takvih. Zato se i ja grohotom smijem.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 15:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

А чуј, могу да прихватим да се ради о инфериорном производу само ако се у основи ИСТОМ моделу користи различити ЛЦД/ЛЕД/плазма панел за источноевропско и западноевропско тржиште. Ако је панел исти, све остало је свирање qрцу. Беко/Грундиг је го qрац како год окренеш, било за источно или западно тржиште...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 00:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Aurora Borealis 123 je napisao:
Andiamo a Combattere je napisao:

Isto i Elta Kabel ima u ponudi LCD TV GRUNDIG na rate, 12 rata po 44 KM sa PDV :wink:

Ponuda važi tako za stare, kao i za nove korisnike.

Sa LCD-ovima baš i nemam iskustva, mater ima neki Sony BRAVIA i nije nešto, ali ipak ću vam reći polako sa pljuvanjem po vrhunskim TV brendovima.
GRUNDIG je jedan od najjačih nemačkih brendova za televizore. Kvalitet je odličan, samo uopšte nije za naše prostore jer je bolećiv na slabu i varijabilnu struju, a nestanci struje ga ubijaju bukvalno. A sad to što su prebacili verovatno veći deo proizvodnje u Tursku, nema to baš mnogo značaja, ali ipak ima. TV se proizvodi po istoj ''recepturi'' samo je to sve malo aljkavije, traljavije i nekvalitetnije urađeno nego u Nemačkoj, ali jebi ga ipak je mnogo bolji od govana tipa Qvadro, Elit, Vivax i sl. osima ako imate baš lošu struju.

A Samsung je za mene najbolji proizvođač skoro svih kućanskih aparate, jer je veoma kvalitetan, a nema boljku sa strujom kao npr. Grundig, Philips, Panasonic. Još pre pet godina sam kupio LCD monitor 17' i još uvek ga koristim, nikakvih problema nije bilo, kao i CRT TV koji sam još kupio 2003. Flat ekran, proizveden u EU, a težak kao da je od olova, platio ga 600 i kusur KM, al' brate isplatilo se, radi i danas ko singerica, lepa slika, a radio je par godina (po zimi, uveče), kao i monitor na naponu 160V, dok se pre njega stari Grundig na takvom naponu samo palio i gasio. Mater mi je od 2004 do 2010. imala Samsung sa zakrivljenim ekranom, mnogo lakši po kilaži, ali i plaćem samo 300KM, proizveden (mislim u Kini ili Turskoj) i isto je lepo radio dok ga LCD nije zamenio, samo mu se ona komandna ploča za ručne komande malo poremetila, kao da se pomerila, pa pritisneš jedno dugme, a on radi radnju od susednog dugmeta. Samo se pitam i to će mi osstati nepoznanica, što je moj TV tako težak, dva-tri puta teži nego što je bio taj materin Samsung, a istih su dimenzija!?

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 14:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

dukicas je napisao:
GRUNDIG je jedan od najjačih nemačkih brendova za televizore. Kvalitet je odličan, samo uopšte nije za naše prostore jer je bolećiv na slabu i varijabilnu struju, a nestanci struje ga ubijaju bukvalno. A sad to što su prebacili verovatno veći deo proizvodnje u Tursku, nema to baš mnogo značaja, ali ipak ima. TV se proizvodi po istoj ''recepturi'' samo je to sve malo aljkavije, traljavije i nekvalitetnije urađeno nego u Nemačkoj, ali jebi ga ipak je mnogo bolji od govana tipa Qvadro, Elit, Vivax i sl. osima ako imate baš lošu struju.

Ма ок је то, али у времену када је Грндиг отишао у банкрот и нестао са сцене произвођача телевизора и остале потрошачке електронике (касне 90-те), ЛЦД телевизори какве данас знамо нису ни постојали. Тако да та производња данас везе нема са тадашњим Грундигом. Турци су фактички купили само име и ништа више. :) А ако у данашње вријеме неко не зна како да направи прекидачко напајање које може да се носи са осцилацијама напона, то довољно говори о каквим смећарима се ради. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 17:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2012, 00:48
O kom modelu Samsunga je rijec,mislim ovaj sto nude iz mtela?...garant star 5 godina :D

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 22:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2006, 11:53
Gdje je uopste objavljena ta vijest o tom TV-u?

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 10:03 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Apr 2012, 23:40
I mene zanima koje je tacno model Samsunga u M:tel-u, pa ako neko zna neka napise.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2012, 14:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Apr 2012, 17:55
Grundig se radi u turskoj ali koristi LG ili Samsung panele, što je u osnovi najbitnije za sliku tv-a (a sad svako dalje zna nalemiti komponente na ploču 20 x 20), a iz mog iskustva sa grundig lcd-om mogu reći samo da je pozitivno i nema nikakvih problema. Za malo para imam dobar tv sa karakteristikama nekih razvikanih imena kod kojih se plaća ime.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2012, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
zna li iko sta je IAD uredjaj, kakve ima funkcije i na koji nacin se spaja sa TV (scart ili hdmi)?

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Ako sam dobro vidio u Srbiji ide reklama za Iptv, uz net od 4 mb sa i nekim dodatnim uslugama manje od 15 eura. A prva godina gratis.

Gdje su šta rade naši naučnici iz Mtela?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]