<Enter_name> je napisao:
Gdje piše da se kanal mora zamijeniti kanalom? U ugovoru se naodi minimalan broj kanala koji će obezbediti... ako ti se ne sviđa ponuda u odnosu na cijenu - niko te ne prisiljava da je koristiš.
Ovo si u pravu! Ja sam odavno donio odluku i odjedrio daleko od Eltine blam ponude koja sad već nije dostojna ni najgore rurale. Ne znam koliko čovjek mora da bude usamljen i depresivan pa da mu to što uokolo nudi Elta bude dobro.
Kako stvari sada stoje, u skorije vrijeme Elta će u svojoj ponudi imati samo sadržaje kojekakvih tv stanica mjesnih zajednica.
_зока je napisao:
karl hungus je napisao:
<Enter_name> je napisao:
m:tel i Blicnet su članovi AKOP-a, a AKOP uslovljava da se ugovor mora potpisati preko njih. A svi znamo ko je osnovao AKOP i sa kojim ciljem.
Ko ih je osnovao i sa kojim ciljem?
Elta. Sa ciljem da ne dozvoli ostalim kablovskim operaterima da unaprijede uslugu.
Kako se sada Elta ponaša, ostalima nije ni potrebno unapređivanje da bi postali bolji od Elte. Meni se čini da ova Elta ovakvim ponašanjem i ne može još dugo da tjera.
Klajv_Biksbi je napisao:
Мени ово са АКОПом и уговором преко њих дјелује као да бих ја питао ЗЕВ за дозволу да купим млијеко и банане. Зашто себи то урадити?
Pa ko još smije kupovati mlijeko bez službenog odobrenja ZEV???
<Enter_name> je napisao:
U pitanju su streamovi koji se transportuju preko Interneta. Diskusiji o tome nije mjesto na ovoj temi, a kako je u pitanju ilegalan sadržaj - o tome možete preko privatnih poruka. Sve postove na tu tematiku brišem.... hvala!
A na ovoj temi ljudi muku muče jer je ponašanje vlasnika prava na distribuciju korektno i legalno, pa sad mi moramo prema njima biti korektni i izbjegavati nelegalu???
Presuda za presudom, kazna za kaznom i još uvijek smo tu gdje smo bili... Telemach šora po državi i građanima, Elta po Telemachu i građanima, a građani ne smiju ni da spomenu svoj otpor i internet ilste kanala?
I ovom slučaju glavonje mogu šta im volja, a obični ljudi ni da pisnu o svom suprotstavljanju samovolji i bahatosti nedodirljivih.