amadeus je napisao:
Hmm da razmislim, nemam niti jednog kanala i necu zvati tehnicku nego cu napisati poruku na javnom forumu ( koji nema nikakve veze sa kablovskim operaterom), gdje ljudi iz kablovske mreze sporadicno se jave ili cu prijaviti problem zvanicnoj tehnickoj sluzbi ? A mozda da sacekam par minuta, jer vidim da je sve stalo i nemoguce je da ovako velik kvar prodje neopazeno??? Ne, ipak cu napisati na forumu poruku i nadati se odgovoru, jer jako je hitno i ne mogu cekati par minuta da vidim hoce li se ispraviti tako velik kvar. Da to je pravi potez, pisem na forumu post. Jako je hitno, pa javice se neko kroz koji dan.... Hitno je... Procitace, znam da hoce. I odmah ce znati kod koga je kvar, jer ja sam "copyleft" to je moje ime i prezime, tako sam prijavio i kablovsku. Licna karta mi je izdata na to ime. Ili mozda nije??? Ma oni su vidoviti, pisao sam da sam iz Dervente, a u Derventi su "dvije kuce", pa ako nije u lijevoj problem odmah ce znati da je u desnoj sve stalo.
Klasicno nabijanje postova...
@Dzoni, posto je i tebi hitno... Raspad energetske mreze u gradu. Dosta optickih cvorista i pojacala ostalo bez napajanja.
Potpisujem, vala si u pravu 300 %, jbt ako je kvar zovi tehnicku a ne pisi postove ovde, koji su neobavezujuci...a za total je bitan faktor, ako ces 2 ili vise TV aparata onda placas i toliko pretplata, pa ako je to ok onda....bujrum