banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jan 2012, 09:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Evo trenutno je toliko loše da je negledljivo.
Imao sam jednom posla sa njihovom tehničkom službom - nikad više.
Sudeći po smetnjama trebao bi biti u live kontaktu sa njima.
Mogu da zamislim facu nekoga ko je dao ili će dati 75 KM za modul i onda ugleda ovakvu sliku.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 09:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Avg 2011, 17:31
corttex je napisao:
Da li to onda znači da će dvb-c u Prijedoru biti za vjeke vjekova ovakva kakva je sad.
Ne daj Bože nikome.

Bice bolje...treba se samo strpiti koje desetljece dok u Evropi ne zastari 3D tehnologija. Onda cemo i mi provincijalci dobiti jedan HD kanal.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 10:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
corttex je napisao:
Evo trenutno je toliko loše da je negledljivo.
Imao sam jednom posla sa njihovom tehničkom službom - nikad više.
Sudeći po smetnjama trebao bi biti u live kontaktu sa njima.
Mogu da zamislim facu nekoga ko je dao ili će dati 75 KM za modul i onda ugleda ovakvu sliku.

I kad bi se doveo signal iz studija do Prijedora, tebi to nece biti od pomoci dok se ne popravi nivo signala kod tebe. Ne nestaje signal u centrali nego je kod tebe nizak nivo signala u stanu, zato sam preporucio da zoves servis.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 10:36 
Veteran
Veteran

havit je napisao:
Bice bolje...treba se samo strpiti koje desetljece dok u Evropi ne zastari 3D tehnologija. Onda cemo i mi provincijalci dobiti jedan HD kanal.

A mozda i prije, mnooogo prije. ;)

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 10:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2010, 20:20
@amadeus
Može li se vratiti stari Animal Planet bez ovog ruskog?Hvala

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 10:56 
Veteran
Veteran

Koji grad je u pitanju? Upravo gledam sad i sve je ok , engleski jezik, a nas prevod. Naravno ovo je za BL.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 11:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

amadeus je napisao:
I kad bi se doveo signal iz studija do Prijedora, tebi to nece biti od pomoci dok se ne popravi nivo signala kod tebe. Ne nestaje signal u centrali nego je kod tebe nizak nivo signala u stanu, zato sam preporucio da zoves servis.

Jednom sam na preporuku @info_elta zvao servis zbog nekakvog problema na analognoj catv. Rekli su mi da budem kući oko podne jer će neko doći ili nazvati. Naravno niti je ko došao ni nazvao. Prošlo sedam dana, ja opet do elte, oni se kao izvinjavaju kao puno posla, ali da sada budem u kući oko 15 sati - neko sigurno dolazi. Čekao ja do 20, niko ništa. Odem i treći put nakon pet dana, a oni se čude kako nije niko došao - pa oni valjda shvaćaju posao kao Japanci.
Na kraju se popravilo samo od sebe tj. neko je valjda slučajno čačnuo nešto na centrali i ne znajući popravio ono na šta sam se ja žalio nakon dvadesetak dana, a da dolazak servisera kod mene nije bio ni potreban. Stvarno bih bio lud da svojevoljno prolazim kroz ovo još jednom, a znam da se do danas nije puno promjenila poslovnost elte po pričanju drugih koji su zatražili pomoć od čuvene eltine tehničke podrške.
@amadeus, vama hvala na savjetima i sugestijama i što vam se uopšte da pisati na ovom forumu, ali ponekad imam utisak kao da živimo u paralelnim svemirima što se tiče elte i njenog shvatanja posla, kvaliteta usluge i odnosa prema korisnicima.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 12:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

amadeus je napisao:
Koji grad je u pitanju? Upravo gledam sad i sve je ok , engleski jezik, a nas prevod. Naravno ovo je za BL.

Sad je i kod mene sve ok,engleski jezik a naš prevod,al imao sam i simultani ruski prevod,promjenio sam na tv-u zvuk i sad je ok,mada mi ovu opciju daje samo na Animal Planet i posle svakog prebacivanja kanala opet se vraća ruski :oops: Nek se javi neko ko ima LG tv

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 12:33 
Veteran
Veteran

Uklonio sam ruski jezik, sad bi trebalo da bude ok i da prijemnik ne vidi vise ruski PID tona. U prevodu, sad treba da je samo eng. u ponudi kod odabira zvuka. :)

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 12:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Al sad nema tona nikako :)a i dalje imam opcije za AP zvuk 1 i zvuk 2.Zvuk 1 je ok,al tv uvjek bira prvo ovaj drugi kod prebacivanja kanala

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 12:55 
Veteran
Veteran

kameleon je napisao:
Al sad nema tona nikako :)a i dalje imam opcije za AP zvuk 1 i zvuk 2.Zvuk 1 je ok,al tv uvjek bira prvo ovaj drugi kod prebacivanja kanala

Koji prijemnik? Obicno prebacivanje kanala gore - dole bi trebalo da natjera prijemnik da "refreshuje" PID-ove, u najgorem slucaju treba napraviti ponovno pretrazivanje kanala.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 12:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

E sad je ok,nestao je zvuk 2.LG tv je u pitanju.Hvala :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 13:02 
Veteran
Veteran

NP. Drago mi je da smo rijesili taj problem.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 13:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Evo, sada je slika fantastična - zašto ne može ostati takva.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 14:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Avg 2011, 17:31
amadeus je napisao:
havit je napisao:

A mozda i prije, mnooogo prije. ;)

Lijepe vijesti :thumbup:

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 17:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

corttex je napisao:
Evo, sada je slika fantastična - zašto ne može ostati takva.

Izgleda da baš ne može.
Trenutno ne samo da ne valja nikako dvbc, nego ne valja ni analogna.
P.S. Neću više dosađivati o kvalitetu elte u Prijedoru, jer to očito eltu ni ne zanima.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 19:04 
Veteran
Veteran

Rado bih pomogao, ali na ovaj nacin ne mogu nikako. Jedino da mi na PP ostavite podatke pa da javim kolegama u PD da Vas kontaktiraju.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 19:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

amadeus je napisao:
Rado bih pomogao, ali na ovaj nacin ne mogu nikako. Jedino da mi na PP ostavite podatke pa da javim kolegama u PD da Vas kontaktiraju.

Zahvaljujem na ponudi, stvarno ste ljubazni ali sačekaću još par dana pa ako se ništa ne popravi pregrmiću i otići ću do elte u Prijedoru da vidim u čemu je problem iako već sada znam šta će mi reći.

Ako bi neko od korisnika dvb-c iz Prijedora bio voljan da iznese svoje impresije i koliko je zadovoljan.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 23:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
corttex je napisao:
amadeus je napisao:

Zahvaljujem na ponudi, stvarno ste ljubazni ali sačekaću još par dana pa ako se ništa ne popravi pregrmiću i otići ću do elte u Prijedoru da vidim u čemu je problem iako već sada znam šta će mi reći.

Ako bi neko od korisnika dvb-c iz Prijedora bio voljan da iznese svoje impresije i koliko je zadovoljan.

Otkad sam uveo digitalnu televiziju, samo sam jednom gledao analognu i to kad je bilo nestalo digitalnih kanala. Uglavnom, vrijedi je uvesti.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 13:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
Ako bi neko od korisnika dvb-c iz Prijedora bio voljan da iznese svoje impresije i koliko je zadovoljan.[/quote]

Otkad sam uveo digitalnu televiziju, samo sam jednom gledao analognu i to kad je bilo nestalo digitalnih kanala. Uglavnom, vrijedi je uvesti.[/quote]

Meni ne pada na pamet da dadnem 75 KM za CAM modul da bih mogao gledati digitalnu televiziju. Posebno zbog činjenice da tu istu televiziju u B. Luci gledaju bez dodatnog plaćanja. Takođe, kanali koji se nalaze u digitalnoj se već nalaze u analognoj šemi izuzev par kanala (Arena sport 2,3 i 4, BBC, Animal planet i Duga). Slika na analognoj je sasvim u redu, jedino zna nestati titl na Historiju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]