amadeus je napisao:
I kad bi se doveo signal iz studija do Prijedora, tebi to nece biti od pomoci dok se ne popravi nivo signala kod tebe. Ne nestaje signal u centrali nego je kod tebe nizak nivo signala u stanu, zato sam preporucio da zoves servis.
Jednom sam na preporuku @info_elta zvao servis zbog nekakvog problema na analognoj catv. Rekli su mi da budem kući oko podne jer će neko doći ili nazvati. Naravno niti je ko došao ni nazvao. Prošlo sedam dana, ja opet do elte, oni se kao izvinjavaju kao puno posla, ali da sada budem u kući oko 15 sati - neko sigurno dolazi. Čekao ja do 20, niko ništa. Odem i treći put nakon pet dana, a oni se čude kako nije niko došao - pa oni valjda shvaćaju posao kao Japanci.
Na kraju se popravilo samo od sebe tj. neko je valjda slučajno čačnuo nešto na centrali i ne znajući popravio ono na šta sam se ja žalio nakon dvadesetak dana, a da dolazak servisera kod mene nije bio ni potreban. Stvarno bih bio lud da svojevoljno prolazim kroz ovo još jednom, a znam da se do danas nije puno promjenila poslovnost elte po pričanju drugih koji su zatražili pomoć od čuvene eltine tehničke podrške.
@amadeus, vama hvala na savjetima i sugestijama i što vam se uopšte da pisati na ovom forumu, ali ponekad imam utisak kao da živimo u paralelnim svemirima što se tiče elte i njenog shvatanja posla, kvaliteta usluge i odnosa prema korisnicima.