banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 22:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 27 Feb 2012, 00:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
Zar Eronet uopste udi usluge fiksne telefonije i interneta u BL?Nikada nisam cuo za ikoga da ima njihov internet.

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2012, 05:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
404_forbidden je napisao:
dukicas je napisao:
Pa pitam sve ostale kolege koji imaju IPTV da mi kažu, je l' njima treperi STB otpozadi i na modemu kad je STB ugašen???????

imam isti problem sa slikom, znaci ledi se ponekad ....nedavno sam poceo gasiti uredjaj navece, kad je ugasen treperi lampica za internet,LAN 1 i 3 ...nekad sve zajedno trpere, nema pravila ...ne razumijem se pa ne znam kako bi se trebale ponasati

Nisam siguran, ali mislim da bi lampice (na modemu od IPTV-a i na STB otpozada) trebalo konstantno da svetle kad je STB ugašen.

De još jednom molim sve kolege koji nemaju problema sa ''leđenjem'' slike da nam kažu je l' kod njih zelene lampice svetle konstantno ili nekad trepnu kad je STB ugašen!??? :-?

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2012, 10:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Okt 2011, 14:39
sinip je napisao:
kvadrat je napisao:
Provjeri da li se grije puno STB uređaj i modem. Ako napon nije stabilan pregrijavaju se i modem i STB, pa može da dođe do greške (rješenje: stabilizator napona).

Ово би било први пут након што су у употребу масовно ушли уређају са тзв. "прекидачким" напајањем, а то је било прије 25 година минимум, да би неком уређају могао да смета нестабилан напон. Мислим стварноооооо... Значи, та могућност ладно може да се отпише као узрок.

Nisi upravu, neko te slagao, ovo nema veze sta stabilnim naponom :D

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2012, 12:09 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Avg 2011, 21:34
Poslije 20 poziva i molbi isvađanja, sad došao operater i zamjenio kabal koji vodi iz modema u utičnicu od telefona, baš sad čekam da vidim hoćel opet ledit, cjeli vikend nismo mogli gledat tv, kaže čovjek da ne znaju ni oni još ništa o tome, i da su im aparati i cjela oprema ne kvalitetna Kineska roba :( Još mi kaže da sad pojačavaju brzinu i da su smetnje normalne, a meni smetnje već godinu dana.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2012, 13:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
kod mene treperi zelena non-stop...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2012, 16:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Sep 2011, 16:06
Zasto je B92 zatamnjen, pred pocetak Djokovicevog meca u Dubaiu? Turnir je iz serije 500, a BN ima ekskluzivno pravo za Masterse koliko znam. A i ne prenose ni ovo..

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 05:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
charles je napisao:

Hvala što si uopšte odgovorio, jer vidim da ovde ljudi ignorišu kad ih nešto pitam :(

Ali mi detaljnije reci, je l' ti treperi na STB (resiveru) zelena i kad je on ugašen???

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 07:26 
Voajer
Voajer

dukicas je napisao:
charles je napisao:

Hvala što si uopšte odgovorio, jer vidim da ovde ljudi ignorišu kad ih nešto pitam :(

Ali mi detaljnije reci, je l' ti treperi na STB (resiveru) zelena i kad je on ugašen???

Kod mene kad je ugašen ne treperi, samo kad je upaljen onda stalno treperi.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 18:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jun 2010, 22:03
navaho je napisao:
Poslije 20 poziva i molbi isvađanja, sad došao operater i zamjenio kabal koji vodi iz modema u utičnicu od telefona, baš sad čekam da vidim hoćel opet ledit, cjeli vikend nismo mogli gledat tv, kaže čovjek da ne znaju ni oni još ništa o tome, i da su im aparati i cjela oprema ne kvalitetna Kineska roba :( Još mi kaže da sad pojačavaju brzinu i da su smetnje normalne, a meni smetnje već godinu dana.

Dešava li se šta kad upališ-ugasiš kompjuter? Znam da ovo zvuči debilno ali meni se slika kvari kad je kompjuter ugašen! Probao sam da gasim i STB i modem noću, da ne gasim, resetujem, itd - i na kraju NIŠTA, već kad se počne slika kvariti uključim kompjuter, čim se pojavi desktop, slika na iptv-u se stabilizuje. Neki je problem u modemu dakle, zvao sam m:tel, oni su mi naravno predložili - pali/gasi, reset i ostal. Zato jednostavno kad se slika počne kvariti, upalim komp, stavim ga na sleep i to je to.... gledam normalno...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Je li vam na ATV-u slika tamnija već neko vrijeme? :)

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Axyflion je napisao:
Znam da ovo zvuči debilno ali meni se slika kvari kad je kompjuter ugašen! Probao sam da gasim i STB i modem noću, da ne gasim, resetujem, itd - i na kraju NIŠTA, već kad se počne slika kvariti uključim kompjuter, čim se pojavi desktop, slika na iptv-u se stabilizuje. Neki je problem u modemu dakle, zvao sam m:tel, oni su mi naravno predložili - pali/gasi, reset i ostal. Zato jednostavno kad se slika počne kvariti, upalim komp, stavim ga na sleep i to je to.... gledam normalno...

Jedino možda pomogne (da ne bi morao stalno da pališ računar) da isključiš kabl koji ide u LAN1 kada gledaš TV. Nemam taj problem, pa ne znam, ali u svakom slučaju probaj to. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
i kod mene je ATV tamniji, ne znam zbog cega je tako

edit: na NG wild dosao txt na nasem jeziku

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 20:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
treperi zelena non-stop, upaljen ugasen stb, nebitno...samo zmirka..meni slika zaledi ponekad, samo prebacim na drugi kanal i sljaka ok...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 23:58 
Voajer
Voajer

Axyflion je napisao:
navaho je napisao:

Dešava li se šta kad upališ-ugasiš kompjuter? Znam da ovo zvuči debilno ali meni se slika kvari kad je kompjuter ugašen! Probao sam da gasim i STB i modem noću, da ne gasim, resetujem, itd - i na kraju NIŠTA, već kad se počne slika kvariti uključim kompjuter, čim se pojavi desktop, slika na iptv-u se stabilizuje. Neki je problem u modemu dakle, zvao sam m:tel, oni su mi naravno predložili - pali/gasi, reset i ostal. Zato jednostavno kad se slika počne kvariti, upalim komp, stavim ga na sleep i to je to.... gledam normalno...

Nije smetao ugašen kompjuter, ali za modem si u pravu, problem su bili kablovi, promjenili su sve kablove koji su u modemu i onaj od telefona i onaj što je u stb uređaju, prvi put da danas nije ledila slika :D ali opet se pitam dokle :roll: kad ni oni nemaju pojma

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 08:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Jun 2010, 21:37
dukicas je napisao:
404_forbidden je napisao:
dukicas je napisao:
Pa pitam sve ostale kolege koji imaju IPTV da mi kažu, je l' njima treperi STB otpozadi i na modemu kad je STB ugašen???????

imam isti problem sa slikom, znaci ledi se ponekad ....nedavno sam poceo gasiti uredjaj navece, kad je ugasen treperi lampica za internet,LAN 1 i 3 ...nekad sve zajedno trpere, nema pravila ...ne razumijem se pa ne znam kako bi se trebale ponasati

Nisam siguran, ali mislim da bi lampice (na modemu od IPTV-a i na STB otpozada) trebalo konstantno da svetle kad je STB ugašen.

De još jednom molim sve kolege koji nemaju problema sa ''leđenjem'' slike da nam kažu je l' kod njih zelene lampice svetle konstantno ili nekad trepnu kad je STB ugašen!??? :-?

Kod mene mrezne lampice na STB-u svijetle stalno kad je ugasen, ponekad zelena trepne, dok kad je upaljen zelena treperi. Nemam problema sa slikom

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 16:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Sep 2011, 16:06
Danas opet ista stvar, sa tenisom i B92? O cemu se radi?

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sutra ubrzanje neta :D

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 18:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2011, 19:32
Kod mene danas pustili brzi net..... :D

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 20:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Slika
Malo je ping los ali brzina je sasvim ok...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Slika
kod mene pici ovako...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]