banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 03:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jan 2012, 23:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
corttex je napisao:
corttex je napisao:
Nisam zvao servis i ne znam šta ste radili, ali situacija je danas puno bolja što se tiče dvbc Prijedor.

Izgleda da sam urekao jer trenutno na dvbc Prijedor ne radi ni jedan jedini kanal.

Meni svi kanali rade.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 23:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
korisnik je napisao:
Meni svi kanali rade.

Meni na dvbc otprilike od pola devet večeras ne radi ni jedan kanal a na analognoj je dosta lošija slika nego inače.
Pretpostavljam da će kao i uvijek sutra kad eltaši dodju na posao napraviti to a meni tvrditi kako ništa i nije bilo do njih nego do mene i mog integralno - oscilatornog multiplikatora.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 00:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
amadeus je napisao:
Ocigledno nas smatraju " zaostalim" i da je i ovo sto nam daju dosta. Dijelim identicno misljenje da smo zasluzili daleko bolju kvalitetu slike nego sto nam se nudi u obliku kanala Nat.Geo, Fox Life, Fox Crime i sl. O domacim kanalima necu ni da pricam, to je tema za sebe kao i njihova digitalizacija. :(

Hm, a Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, History HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, HBO ADRIA HD, i sve navedeno lokalizovano na srpski... A od domacih kanali srpske sportske tv kuce Arenasport u HD-u...Uskoro startuje i Sport Klub Srbija HD...Ako govorimo o visokoj rezoluciji, a ni kanali u SD rezoluciji osim nekoliko njih koji se na prste mogu izbrojati ne izgleda uopste lose. Nije to bas toliko lose kao sto si ti ocrnio.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
drug je napisao:
amadeus je napisao:
Ocigledno nas smatraju " zaostalim" i da je i ovo sto nam daju dosta. Dijelim identicno misljenje da smo zasluzili daleko bolju kvalitetu slike nego sto nam se nudi u obliku kanala Nat.Geo, Fox Life, Fox Crime i sl. O domacim kanalima necu ni da pricam, to je tema za sebe kao i njihova digitalizacija. :(

Hm, a Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, History HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, HBO ADRIA HD, i sve navedeno lokalizovano na srpski... A od domacih kanali srpske sportske tv kuce Arenasport u HD-u...Uskoro startuje i Sport Klub Srbija HD...Ako govorimo o visokoj rezoluciji, a ni kanali u SD rezoluciji osim nekoliko njih koji se na prste mogu izbrojati ne izgleda uopste lose. Nije to bas toliko lose kao sto si ti ocrnio.

Druze prvo da uvedu HBO adria pa onda nek uvode HD

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
drug je napisao:
amadeus je napisao:

Па много љепше изгледа кад се каже да "нема" него кад се каже да "ми то не можемо/нећемо да уведемо" из овог или оног разлога... :) Вјероватно финансијског. Јелте...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 18:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
drug je napisao:

Mislio sam na SD ponudu. Pogotovo sto sve forsiraju preko totala koji je poprilicno degradirao sliku da bi mogao strpati sto vise kanala na frekvencije.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 19:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

dvbc Prijedor, bar kod mene.
Imam eltinu digitv kratko, nekih sedmicu dana, a već se primjećuje isti pattern koji je važio i za analogiju kada je bila friško uvedena prije nekih 7 godina.
Naime, valjda neko nešto ujutro čačne kad dodje na posao i napravi sliku koja je ostala loša od prošle večeri i to tako ostane do poslijepodnevnih sati, kada ne znam zbog čega slika počinje trzati, gubiti se i slično, da bi kasno uveče programi bili maltene negledljivi, ali valjda od podne ili tako nešto pa nadalje nikog nema ili neće da popravi ili uopšte nemaju pojma da nešto nije u redu pa bi ih valjda trebalo zvati 16 puta na dan.
Tako to ide do sljedećeg jutra pa opet u krug.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ne radi Nova mmds-u BL,pa to je jedna od najboljih televizija,a nema je ,nevjerovatno

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 23:30 
Veteran
Veteran

Nova tv se ponovo zatamnjuje zbog serije Larin izbor.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hvala na odgovoru nisam znao za to.
Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 11:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
corttex je napisao:
korisnik je napisao:
Meni svi kanali rade.

Meni na dvbc otprilike od pola devet večeras ne radi ni jedan kanal a na analognoj je dosta lošija slika nego inače.
Pretpostavljam da će kao i uvijek sutra kad eltaši dodju na posao napraviti to a meni tvrditi kako ništa i nije bilo do njih nego do mene i mog integralno - oscilatornog multiplikatora.

Mene zanima, pošto sam iz Prijedora, da li se dodatno plaća CAM modul ili se dobija besplatno.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Za sve koji ne mogu da nađu Arene HD nalaze se na mjestima Prog 1, 2, 3, 4.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 15:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

karl hungus je napisao:
Mene zanima, pošto sam iz Prijedora, da li se dodatno plaća CAM modul ili se dobija besplatno.

Ja sam karticu dobio besplatno na revers, pošto mi conax modul ne treba jer je u risiveru već ugrađen, a kako sam tada čuo za conax modul traže 70 KM.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 15:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
ne funkcionise frekvencija 442 gdje je arena sport,fox life...

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 15:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

elta je to...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Немојте тако, Елта је супер него ви немате појма, а и ТВ апарати су вам ђубре невиђено... :D Па се не слажу како треба са ласерским преносом сигнала... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 16:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Imam LCD TV, ali da imam plasmu već bih se zabrinuo da ne dođe do burn in-a onih slova No or bad signal koja su postala svojevrstan eltin logo ili slogan, obzirom da je ova poruka daleko češće na ekranu nego slika.

Poslednji put menjao corttex dana 26 Jan 2012, 16:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 16:03 
Veteran
Veteran

korisnik je napisao:
ne funkcionise frekvencija 442 gdje je arena sport,fox life...

Pretpostavljam da je PD u pitanju. Danas je bio problem u BL u headend-u, a PD dobija digitalni signal iz BL. Sad bi trebalo biti ok posto je sve rijeseno.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 16:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Volio bih da možeš vidjeti sliku kod mene i kako je sve riješeno.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 16:47 
Veteran
Veteran

Molio bih Vas da pozovete servis u PD da Vam pogledaju nivo signala. Ja sam samo naveo obavijest da je nastao problem u BL na tom transponderu i da je zbog toga i PD bio pogodjen.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]