navaho je napisao:
Prvo pozdrav za sve, drago mi je što sam naišao na ovu temu, iptv imam od decemra prošle godine, od kako sam ga dobio imam problema sa slikom, malo.malo pa zaledi. Kad zovem da prijavim kvar, prvo slušam muziku pola sata pa se javi teta ili čiko, pa sat vramana ispituju vidi ovaj kabal, uvuci izvuci.......poslije 2 dana neko dođe i kaže dobro je sad šta hoćete, a ne razumiju da se često dešava, i dok oni dođu poravi se samo

pa opet sve ispočetka.Komšiji bilo isto tako pa mu zamjenili modem i sad dobro, a meni govbore da nije do modema, stvarno nemam pojma više, svaki dan ga resetujem najmanje po5 puta.Da li neko ima ovakvih problema ili je to samo kod mene?
Pročitaj ovu temu, negde oko 50-60 stranice ćeš naći kako sam ja detaljno opisao svoj problem i ne pokušavam ga rešiti jer znam da oni nisu dovoljno stručni za to skoro kao ni ja.
A radi se o tome da ja IPTV koristim na dva televizora, znači imam dva ona resivera (STB) i kad mater u boravku na svom šalta kanale moj u sobi ''zaledi'' i isto kad ona svoj pali meni ''ledi'', a njen ne ''ledi'' kad ja šaltam kanale na svom, ali ''zaledi'' kad ja svoj gasim. Ne znam do čega je, prvi komšija ima isto dva IPTV-a i nema problema?
Primetio sam kad su mi resiveri ugašeni da ona zelena lampica na njima otpozadi i njihove lampice na modemu nekad trepnu, npr trepnu tri-četiri puta u deset sekundi pa onda svetle konstantno minutu, pa opet zatrepere, a mislim da bi trebale konstantno da svetle bez treptanja kad su resiveri ugašeni, a kad su upaljeni onda moraju treptati maksimalno brzo.
Pa pitam sve ostale kolege koji imaju IPTV da mi kažu, je l' njima treperi STB otpozadi i na modemu kad je STB ugašen???????