banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 23:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 21 Feb 2012, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Barsa je napisao:
znači tek sada polako ubacuju one kanale koji su bili najavljeni prije 15 mjeseci, nedostaje još Vikom, Hayat, Simić, BN Music, Bel ..., pa očekujte i ove kanale :lol:

Neka neka, ali neka uz to u martu ubace bar one koje su tada napisali od inostranih kanala: Fox Life, Fox Crime, History, Viasat TV1000, Viasat Explorer, Viasat Nature, Viasat History, Cinemax1 i Cinemax2. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
meni su od tih što si nabrojao dovoljna prva 2 i zadnja 2

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 07:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
dok god oni ne uvedu sport klub, rtl2, doma-u, prvu, Fox Life, Fox Crime, History, Viasat TV1000, Viasat Explorer, Viasat Nature, Viasat History, daleko ce oni biti od kvalitetne tv ponude.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
subzero81 je napisao:
dok god oni ne uvedu sport klub, rtl2, doma-u, prvu, Fox Life, Fox Crime, History, Viasat TV1000, Viasat Explorer, Viasat Nature, Viasat History, daleko ce oni biti od kvalitetne tv ponude.

Gdje umješa rtl2 i doma-u u tu priču, ne znam da li si imao prilike da pratiš te programe, ali ako nisi vjeruj mi, preživjećeš i bez njih...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 09:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:D nisam (kontam ako na rtl i nova ima dobrih filmova bice i na ovima :D :D), ali siguran sam da su bolji od vikoma simica bela i ostalih svirc-kurc programa

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
tu su oni po kvalitetu, sapunice i repriza reprizne reprize, kad spomenu vikom jedino vrijedno pogledati na toj tv je dokumentarac od Milovana Drecuna...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izgleda da će biti kao što su rekli. U februaru domaći kanali. Znači još ovo: Vikom, Hayat, Simic, BN Music i Bel.
A u martu inostrani. A i svjesni su da moraju da ih ubace jer ce sad period u kome moraju da odrze stare korisnike. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 16:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Jan 2011, 15:31
evo sad dosao jedan ciko sa racunima za rtv preplatu,to su sad odvojeni racuni,posebni,i dolazit ce od sada svaki mjesec posebno,.. :D :)

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 19:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Jan 2012, 15:49
Daky je napisao:
Izgleda da će biti kao što su rekli. U februaru domaći kanali. Znači još ovo: Vikom, Hayat, Simic, BN Music i Bel.
A u martu inostrani. A i svjesni su da moraju da ih ubace jer ce sad period u kome moraju da odrze stare korisnike. :)

Koji inostrani,da li ko zna nesto? :D

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

andrej100 je napisao:
Daky je napisao:

Koji inostrani,da li ko zna nesto? :D

vidi moj prvi post na ovoj strani. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Baš im je bezze ovo što su zamračili Arenasport 3, i sad moram gledati utakmicu Bazel-Bajern na glupom BHT

a kvalitet slike na BHT-u je nula

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 21:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2011, 10:31
Pa kako ih nije sramota zamraciti arenu, pa jel arena pay paket ? **** je vise. sta oni rade pustili mi bht1 a na njemu najlosija slika... a jesu banda majko

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izvršni direktor m:tel-a za marketing i prodaju Milenko Cvijanović govoreći o martovskoj ponudi, je istakao da će svim grupama korisnika biti ponuđene brojne pogodnosti. Tako će korisnici Open IPTV-a moći gledati čak 13 novih kanala, a korisnici ADSL-a uživati u bržem internetu, po nepromijenjenim cijenama. Nova ponuda za postpaid korisnike u mobilnoj mreži odnosiće se na nove uređaje, ali i mogućnost plaćanja na rate. Da bi uštedili vrijeme, ali i čuvali prirodu, svi korisnici će moći odabrati da im računi za m:tel usluge stižu elektronskim putem.

sad bar znamo ukupno tačan broj kanala koji će biti do kraja marta, "čak 13 novih kanala" :D

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

gringo22 je napisao:
Pa kako ih nije sramota zamraciti arenu, pa jel arena pay paket ? **** je vise. sta oni rade pustili mi bht1 a na njemu najlosija slika... a jesu banda majko

A još Arena ima prava i za BiH.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 23:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bas da sam htio da gledam LS na bht nebi uzimao arenu dodatno.SRAMOTA.

jel 8 domacih + 5 stranih

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 06:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Prvo da kažem da su Doma TV i RTL2 veliko smeće, osim što RTL2 vikendom ima dosta dokumentarnih filmova i to jednio valja, a ostalo je sve teško SMEĆE na tim programima.
Ako nisu menjali ništa u softveru onda sam siguran da se lista omiljenih kanala ne može formirati kako Bog zapoveda, tj. da ih poređaš po svom redosledu i da ih šaltaš sa +/- dugmetom bez ulaska sa 2x žuto dugme. Ja sam gledao NET TV Plus i ljudi su lepo napravili da formiraš omiljenu listu koja je totalno odvojena od standardne liste kanala i u njoj poslažeš kanale po svom redosledu počevši od 1. 2. 3. itd znači iz standardne liste staviš neki kanal npr. koji je broj 155. i na omiljenu listu ga metneš na keca 1. i tako dalje ređaš po svom ukusu i onda ih šaltaš sa +/- dugmetom ili brojčanikom po svojoj kreaciji redosleda, a pritom nemaš nikakvog mešanja standardne liste, dok sam ne odlučiš da u nju uđeš, a iz omiljene izađeš. E to je prva lista omiljenih kanala, a ne ovo sprdnja i komplikovano do bola.
Što se mene tiče amo neka trpaju kanale, mada jest da uzima vreme šaltanje, ali eto obradovao sam se kad sam na K3 video nekad svoju omiljenu emisiju ,,Game zone''.
Samo me zabrinjava to što oni očito više nisu predvideli mesto na svojoj listi za dodatne opšte kanale iz Srbije i Hrvatske, sve od 20 do 28 je zauzeto i onda igu CG kanali, znači u budućnosti iz Srbije i Hrvatske možemo očekivati eventualno neke tematske kanale (filmski, sportski i naravno brdo muzičkih). Jer ne verujem da će oni ''gurati'' i menjati redosled, a i nema logike da npr. Prvu, RTL2, Doma TV i sl. stavljaju posle Al Džazire. :(

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 08:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dukicas je napisao:

Ako nisu menjali ništa u softveru onda sam siguran da se lista omiljenih kanala ne može formirati kako Bog zapoveda, tj. da ih poređaš po svom redosledu i da ih šaltaš sa +/- dugmetom bez ulaska sa 2x žuto dugme. Ja sam gledao NET TV Plus i ljudi su lepo napravili da formiraš omiljenu listu koja je totalno odvojena od standardne liste kanala i u njoj poslažeš kanale po svom redosledu počevši od 1. 2. 3. itd znači iz standardne liste staviš neki kanal npr. koji je broj 155. i na omiljenu listu ga metneš na keca 1. i tako dalje ređaš po svom ukusu i onda ih šaltaš sa +/- dugmetom ili brojčanikom po svojoj kreaciji redosleda, a pritom nemaš nikakvog mešanja standardne liste, dok sam ne odlučiš da u nju uđeš, a iz omiljene izađeš. E to je prva lista omiljenih kanala, a ne ovo sprdnja i komplikovano do bola.

sta ocekujes kad koriste jebeni huawei. moram po tri puta dnevno da resetujem uredjaj jer pravi problem sa slikom. iskreno vise sam od njih ocekivao. jedino sto im internet zadovoljava, a sve ostalo od ljudskog odnosa, pa nadalje gola voda

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
jel 8 domacih + 5 stranih

ajd ga znaj, al' samo da ne bude ispod 5 stranih i to nešto bolje, jer kako su počeli naredno proširivanje liste kanala će biti 2014. g., ove sad kanale su obećavali i najavljivali već 15 mjeseci

dukicas je napisao:
Samo me zabrinjava to što oni očito više nisu predvideli mesto na svojoj listi za dodatne opšte kanale iz Srbije i Hrvatske, sve od 20 do 28 je zauzeto i onda igu CG kanali, znači u budućnosti iz Srbije i Hrvatske možemo očekivati eventualno neke tematske kanale (filmski, sportski i naravno brdo muzičkih). Jer ne verujem da će oni ''gurati'' i menjati redosled, a i nema logike da npr. Prvu, RTL2, Doma TV i sl. stavljaju posle Al Džazire. :(

kakve ima veze raspored sadašnjih kanala sa listom proširenja istih? Totaltv je u posljednje 3 godine 2 ili 3 puta radio premještanje nekih kanala sa jednog broja na drugi da bi napravio prostor i sortirao kanale nekog tipa jedne do drugih

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 14:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Crnogorska komercijalna televizija RTV Atlas privremeno je prestala sa emitiranjem programa putem satelita. Prema riječima Dajane Golubović, PR menadžera RTV Atlas, u toku je instalacija nove opreme a za to je potrebno nekoliko dana.

Tako da je nema ni na IPTV-u jer oni uzimaju signal sa satelita :)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 16:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2011, 10:31
ubaceni fox kanali!
fox life, fox crime na brojevima 305 306 ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]