Prvo da kažem da su Doma TV i RTL2 veliko smeće, osim što RTL2 vikendom ima dosta dokumentarnih filmova i to jednio valja, a ostalo je sve teško SMEĆE na tim programima.
Ako nisu menjali ništa u softveru onda sam siguran da se lista omiljenih kanala ne može formirati kako Bog zapoveda, tj. da ih poređaš po svom redosledu i da ih šaltaš sa +/- dugmetom bez ulaska sa 2x žuto dugme. Ja sam gledao NET TV Plus i ljudi su lepo napravili da formiraš omiljenu listu koja je totalno odvojena od standardne liste kanala i u njoj poslažeš kanale po svom redosledu počevši od 1. 2. 3. itd znači iz standardne liste staviš neki kanal npr. koji je broj 155. i na omiljenu listu ga metneš na keca 1. i tako dalje ređaš po svom ukusu i onda ih šaltaš sa +/- dugmetom ili brojčanikom po svojoj kreaciji redosleda, a pritom nemaš nikakvog mešanja standardne liste, dok sam ne odlučiš da u nju uđeš, a iz omiljene izađeš. E to je prva lista omiljenih kanala, a ne ovo sprdnja i komplikovano do bola.
Što se mene tiče amo neka trpaju kanale, mada jest da uzima vreme šaltanje, ali eto obradovao sam se kad sam na K3 video nekad svoju omiljenu emisiju ,,Game zone''.
Samo me zabrinjava to što oni očito više nisu predvideli mesto na svojoj listi za dodatne opšte kanale iz Srbije i Hrvatske, sve od 20 do 28 je zauzeto i onda igu CG kanali, znači u budućnosti iz Srbije i Hrvatske možemo očekivati eventualno neke tematske kanale (filmski, sportski i naravno brdo muzičkih). Jer ne verujem da će oni ''gurati'' i menjati redosled, a i nema logike da npr. Prvu, RTL2, Doma TV i sl. stavljaju posle Al Džazire.