banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 120  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Sport Klub
PostPoslato: 27 Avg 2019, 09:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Na mtelu ide srbijanska verzija a na Totalu BiH.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2019, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
boban1982 je napisao:
Na mtelu ide srbijanska verzija a na Totalu BiH.
Na Mtelu ide SK1 BIH. Prošle godine, oni jedini prenosili Zvezdu, dok na Totalu nije išao prenos.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2019, 09:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko će im znati,mjenjaju po potrebi.
Total je promjenio nakon meča iz Salzburga, ubacili BiH verziju.

Poslije košarkaše Srbije protiv Estonije mtel prenosio a na Totalu išle samo zadnje 3 minute.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2019, 09:22 
Stara kuka
Stara kuka

boban1982 je napisao:
Ko će im znati,mjenjaju po potrebi.
Total je promjenio nakon meča iz Salzburga, ubacili BiH verziju.

Poslije košarkaše Srbije protiv Estonije mtel prenosio a na Totalu išle samo zadnje 3 minute.
Ja znam da od Eurobasketa ide BH verzija na Mtelu. I to se sjećam da nisu prenosili meč protiv Britanaca, pošto nisu znali da postoje dve verzije kanala. Od tada, ide BH verzija, iako je jedina razlika kad se igraju prvenstva neka.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2019, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kada sam ih pitao,rekli su da im je srbijanska verzija.

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2019, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka

A SK na Mtelu prenosi Srbiju u fudbalu, dok u srpska verzija ne prenosi. Ne znaju ti sa fejsa, ništa oko toga.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2019, 09:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zar utakmice Srbije u fudbalu od kada su krenule kvalifikacije u BiH prenosi samo Nova?

Znam da Srbiju prenosi SK 1 HR,koji ima na Totalu,ali bude zaključan kada igra BiH i Srbija.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2019, 09:58 
Stara kuka
Stara kuka

Utakmice Lige Nacija, pobrkao sam.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2019, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Ubace oni SK 1BH i gledacemo.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2019, 03:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
Okacicu i ovde komentar sa m:tel teme posto vidim da se ovde razvila diskusija oko toga, nisam video pre pisanja na m:tel temi.

Problem je sto SK boli kurac, a onda i sto su ovi iz m:tela nesposobni. Da SK ne boli kurac, onda na SK 1 SRB ne bi isla niti jedna utakmica dok igra Srbija, a na SK HD ne bi stavljali niti jedan mec, ali oni iz SK vrv. i ne znaju da ovi nasi moroni pojma nemaju da SK HD nije HD kanal. Verovatno bi se prekrstili i levom i desnom kad bi procitali da im ovi idioti placaju full paket, a ne koriste sve kanale.

Svakako da npr. Srbija-Angola svi ce pre gledati nego Poljska-Venecuela, ali evo npr. ja (ili neko drugi) sad hipoteticki hocu da gledam bas Poljska-Venecuela i ne mogu jer ovi ne pustaju oba signala... A legalno mogu da ih pustaju, isto kao sto Arenu pustaju oba signala.

Ali avaj, zivimo u drzavi gde se ovakve banalne stvari desavaju, a kamoli nesto ozbiljnije.

Glupani glupi. I jedni i drugi... Vec vidim kako ce na SK HD biti serija dobrih utakmica tokom turnira poput ove Rusija-Nigerija koju bih svakako gledao pre bilo koje druge u prvom terminu u subotu.

LDA212 je napisao:
Sad gledam raspored za SP u kosarci i naravno da cemo mi u BiH biti liseni nekih utakmica jer su ovi iz m:tela indijanci.

Evo npr. programska sema prve cetiri utakmice koje se igraju u istom ili slicnom terminu (u razmaku od pola sata ili sat, ali sve se preklapaju):

SK 1 Srbija Poljska - Venecuela
SK 1 BiH Srbija - Angola
SK 2 Iran - Portoriko
SK HD Rusija - Nigerija

Ja sam pisao jos pretprosle godine ovde kada je bio Eurobasket da SK HD nije HD kanal sa visokom rezolucijom, nego je samo tako zadrzao ime jer je sluzio kao test HD kanal pre 10 godina. Posle je zadrzao ime SK HD iako nema nikakve veze sa HD rezolucijom, nego se prikazuje u SD kao i ostalih 10 SK kanala. I u Srbiji u osnovnim paketima se dobijaju SK 1, SK 2, SK 3 i SK HD. Znaci samo kozmeticki je zadrzao ime HD.

E sad, prvo su levati ovi iz SportKluba sto to nisu promenili i dali mu ime npr. SK 11 kad vec nema dodirnih tacaka sa HD rezolucijom, a onda su indijanci ovi iz m:tela jer provereno znam da oni o tome veze nemaju i da ga zato nemaju u ponudi, iako bi ga LEGALNO mogli ubaciti jer imaju pun paket. Isto kao sto bi mogli ubaciti i SK Golf kanal.

Pa cemo mi u BiH na m:telu biti u nemilosti SportKluba, tj. nadati se da neke dobre meceve nece stavljati na SK HD. Evo vec derbi prvog kola Rusija-Nigerija necemo moci gledati, a ovima iz m:tela bi trebalo 15 minuta da okrene 3 broja telefona i ubace kanal u paket. Ali tako je to kad su na pozicijama ljudi koji veze nemaju.

Isto tako necemo imati ni SK 1 Srbija dok traje SP, nego ce se pustati SK 1 BiH signal. A ove iz SportKluba ocito boli kurac, pa ce na srbijanskom signalu biti utakmica Poljska-Venecuela, a na bosanskom Srbija-Angola jer u Srbiji nece ici mecevi Srbije na SK jer RTS ima prava.

I tako, iako je SportKlub otkupio sve utakmice na turniru, m:tel koji ima ekskluzivna prava na sve SK kanale, a mi cemo od 4 utakmice moci gledati samo 2.

A sve se moze resiti tako sto bi paralelno ubacili i srbijanski i bosanski SK1 dok traje turnir, isto kao sto imamo bosansku i srbijansku Arenu 1. Ko prati sport, zna o cemu se radi... Pa tako npr. vikendom dosta cesto utakmice Partizana i Zvezde idu samo na Areni 1 SRB kada se preklapaju sa utakmicama BiH lige koje idu na Areni 1 BH, ali imamo oba kanala i mozemo gledati oboje.

Ali m:tel to nece znati uraditi sa SportKlubom, pa umesto dva kanala, imacemo jedan. Nesposobni su, jer da su sposobni resili bi to, isto kao ovo za SK HD.

Uglavnom sve meceve koji se budu pustali na SK 1 Srbija paralelno kada igra Srbija svoj mec i oni koji budu isli na SK HD nece biti omoguceni za gledanje.

Ja sam im slao kad je bio Eurobasket za isti ovaj problem i dobio sam odgovor da oni ne znaju za to nista. Ne znaju kad su nesposobni.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2019, 10:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Avg 2017, 10:37
Da, sve je to glupo, ali kod nas i za mnogo važnije stvari neće niko da pronađe rješenje. Tako je to kad rade nesposobni ljudi.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2019, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

SK 1 BiH krenuo Plavšić da prenosi pa promjeniše stream,hrvatski komentator. :-)

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2019, 08:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Okt 2016, 08:18
Upravo sam to htio napisati i na eon ide hrvatski komentator .
Nema bez piraterije ko želi gledati RTS ili legalna pretplata na Polaris recimo.
Baš me zanima da li je na msat Tv zamracen RTS ( možda su ga namjerno ostavili otkljucanog )
Trebao bi neko provjeriti ali izgleda na forumu nema korisnika msat Tv satelitskog paketa
Bobane piši odmah mail sportklubu , ti si najagilniji po tom pitanju

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2019, 08:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Glupost stvarno, ajde mozda je prvi mec, ali u zavrsnici kada se bude lomilo da mi ovaj kometarise.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2019, 08:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

goran0904 je napisao:
Upravo sam to htio napisati i na eon ide hrvatski komentator .
Nema bez piraterije ko želi gledati RTS ili legalna pretplata na Polaris recimo.
Baš me zanima da li je na msat Tv zamracen RTS ( možda su ga namjerno ostavili otkljucanog )
Trebao bi neko provjeriti ali izgleda na forumu nema korisnika msat Tv satelitskog paketa
Bobane piši odmah mail sportklubu , ti si najagilniji po tom pitanju
Šaljem već mejlove,poruke ali neće se udostojiti ni odgovoriti.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2019, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka

Kakva indijanština što bi Avdić rekao.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2019, 09:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Mar 2010, 12:25
I na mtelu ista stvar, hr komentator.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2019, 09:03 
Stara kuka
Stara kuka

Da, SK pušta, a operateri samo preuzimaju signal.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2019, 09:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Okt 2016, 08:18
Očekivano šta da napišem drugo. Koliko god sad da je revolt kod Srba ( pisao mi prijatelj maloprije da je poludio da će razbiti resiver . Hahaha) , očigledno je pritisak iz centrale u Sarajevu ( total je isto prešao pod njihovu upravu ) da se puštaju hr komentatori ( čitao sam nekoliko puta poruke gdje ljudi iz Sarajeva ne žele da im djeca uče srpski jezik i riječi na dječjim kanalima )
Ajde ako je problem na eon ili mtel ako im puste samo jedan audio ali mi na totalu bi trebali imati opciju i na sportklubu 1 kao što je i na ostalim da sami biramo koji jezik želimo slušati. To je bar jednostavno napraviti jer uplink za satelit ide iz centrale u BG .

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2019, 09:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
Od te retardirane države svašta se može očekivati. Tako i Arena na svom BiH kanalu pušta utakmice hrvatske lige, a srpsku ligu mogu gledati samo oni koji imaju srpsku verziju prvog kanala.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 120  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]