live je napisao:
YgapHuk je napisao:
RTRS je najrezimskija televizija u okruzenju i svaki put kada pogledam dnevnik ili bilo koju drugu emisiju koja ima i najmanji dodir sa nekakvom politickom temom ili desavanjima,najblaze receno,povraca mi se.Nepismeni ljudi koji po diktatu vladajuceg rezima serviraju poluistine to je sustina rtrs-a.Na kazem da je bila bolja u proslosti,taman posla ali cini mi se da je danas (kao i sve drugoi u RS) kontrolisanija vise nego u ikada prije.Ne gledam rtrs nesto cesto kao sto nisam ni u proslosti,ali ne moze a da me ne iritira cinjenica da oni ispale glupost i ubjedjeni su kako su oni svi pametni a mi(telad=gledaoci) retardirani pa da cemo svi da tu pricu progutamo sa zadovoljstvom.
Slažem se da je režimska,ali bar nije stranačka kao onaj "potparol" SDP-a zvani FTV
Mislis da nije stranacka? Rezimsku politiku diktira SNSD, ili mislis da Pero Djokic i Marko Pavic imaju ozbiljniji uticaj na istu, pa ovi imaju vecinu i bez njih tako da nemaju potrebe da usvajaju niti jednu ideju ili inicjativu koja od njih dolazi. Dnevnik RTRS biljezi sve manju gledanost, a one bolje voditelje sa RTRS sve vise preuzima BN TV ciji dnevnik im je ozbiljna konkurencija posto ide u istom terminu. Za razliku od RTRS Dnevnika na kojem se nastoji predstaviti da u RS tece med i mlijeko, tamo se moze cuti i pokoja kritika vlasti, zbog cega su na udaru iste.