cento je napisao:
Lijek za sve otvorene kanale je samo CS, naime, zavrzlama sa autorskim pravima nastaju na relaciji državnih " produkcija " programa ( čitaj Javnih servisa ili privarnih tv kuća ) i AKOP-a, odnosno operatera koji i neulaze u taj " BLAM OD INSTITUCIJE " zvani akop. Elem svi operateri trebaju da imaju saglasnost za reemitovanje svih televzija, a te televizije naplaćuju svoja autorska prava od operatera, e sada pošto na nivou BH malo ko izmiruje obaveze od operatera ka televizijama koje proizvode i redovni program , te televizije prinuđene su da zatraže od operatera da pogase, njima konkurentne programe u vremenu kada one emituju ekskluzivni program. Kako bi televizije te koje su kupile ekskluzivna prava, uloženi novac bar malo povratile, čine se gore navedeni postupci.........
Ali šta je mene briga za tim.Ja sam potpisao ugovor na određeni paket gdje mi garantuju da ću imati određene kanale za određenu pretplatu.Ali u ovoj državi izgleda da građane može da zaje.ava ko kako hoće bez obzira na potpisane ugovore.Ne znam šta da radim da li da ih tužim ili da raskinem ugovor jer je u zadnje vrijeme isključenja kanala sve više.
Slazem se sa tobom, ali reci da li ti ne radi neki od kanala za koji si potpisao ugovor. Ponuda za BIH je ovde
http://www.itvpartner.com/Ponuda/412/Paketi.shtml i mislim da svi kanali sa ove ponude rade.