banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 18:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 28 Dec 2011, 19:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2011, 10:31
dobio sam informaciju da ce i posle nove godine arene (1,2,3,4) ostati besplatne (NEZNAM KOLIKO JE POUZDANA INFORMACIJA!!!)

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 00:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ma serem im se u Arene, ako ih misle davati bespltno brateee neka ih prebace u osnovni paket a sportskom neka dignu cenu na 20KM i neka u njega stave sve SK kanale pa neka ljubitelji Sporta, a prvenstveno SK odreše kesu i neka gledaju ili neka ćute, a ne ovako da stalno kukaju kako nema SK-a.

JA ZA N.GODINU I BOŽIĆ ŽELIM DOMAĆE I FILMSKE KANALE! :)

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
dukicas je napisao:
sportskom neka dignu cenu na 20KM i neka u njega stave sve SK kanale pa neka ljubitelji Sporta, a prvenstveno SK odreše kesu i neka gledaju ili neka ćute, a ne ovako da stalno kukaju kako nema SK-a.

Slažem se, ja bih prvi plaćao taj paket samo da su u njemu sve Arene i SK, SK+, ES, ES2 i ostali sportski kanali. Neka bude i tih 20KM pretplata na sportski paket kao što si rekao, ali onaj ko hoće i voli da prati sport to će i platiti

dukicas je napisao:

JA ZA N.GODINU I BOŽIĆ ŽELIM DOMAĆE I FILMSKE KANALE! :)

Teško da će ti M:tel ovu želju ispuniti ubrzo

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Kada bi sportski paket bio 20KM 90% ljudi bi se oprosilo od sporta ...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 09:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mangia je napisao:
Kada bi sportski paket bio 20KM 90% ljudi bi se oprosilo od sporta ...

Ja sam na totalu plaćao samo 4 Arene 10KM mjesečno (nisam siguran je li bilo i + pdv na ovih 10KM), a Sport Klub i SK+ zajedno sa ES i ES2 su bili u Plus paketu koji je sa još 30-ak ostalih kanala bio 4KM. Da su Arene ostale na Totalu ne bih ni uzimao IPTV

Nisam mislio bukvalno da M:tel stavi Sport paket 20KM samo sam se nadovezao na ono što je dukicas napisao, ali kada bi sve ove sportske kanale spojili u jedan paket i stavili mu cijenu od nekih 10-ak maraka mjesečno ne bi bilo puno. 2 HBO kanala (sa HBO videotekom) su oko 9KM sa pdv-om u M:tel-u pa onaj ko hoće da ih gleda to i plati, ne znam što bi bilo puno za sportski paket nekih 10-ak KM za sve Sportske kanale (sve Arene, sve SK, ES..)
blic (Aneks) daje samo 4 Arene 11,70KM mjesečno u posebnom paketu, onaj ko hoće da ih gleda to i plati

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 15:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Kod:
Kako smo uspjeli nezvanično saznati, pretplatnici IPTV operatera u BiH će od početka januara 2012. godine, a moguće već i danas, biti u mogućnosti pratiti i Prvi kanal Arenasport Hrvatska.

Bh. IPTV platforme Moja TV, Super TV i Open IPTV završile su testnu fazu emitovanja Arenasport 1 Hrvatska. Prema raspoloživim informacijama, kanal će se s početka naći u ponudi IPTV platformi, tokom januara i februara, nakon čega je planirana distribucija kanala i na kablovskim platformama u našoj zemlji.

Arenasport 1 Hrvatska, između ostalog, emituje direktne prijenose, najmanje jednog meča po kolu, MAXtv Prve lige dok se ostale utakmice emituju u snimci, neposredno nakon završetka utakmica. Također, gledaoci će na ovom kanalu moći pratiti jednu utakmicu italijanske Serie A uživo, utakmice francuskog prvenstva Ligue 1 kao i utakmice Kupa Francuske i Njemačke. Arenasport 1 Hrvatska emituje i utakmice ABA Lige, tačnije utakmice bh. predstavnika Široki WWin. Detaljnije informacije o ovom kanalu biće na raspolaganju početkom 2012. godine.

i nacuo sam da ce se ubrzo jos neki kanali uvesti :)

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A gospode Bože, pa Arena Hrvatska je ista kao i naša Arena, vauuu, pa to je više slično nego da uz RTS1 i 2 uvedu RTS SAT. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 10:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2010, 15:23
Imam jedno pitanje ... Da li je iko imao prilike da koristi Aneksovu(blicovu) kablovsku? Interesuju me kakva su iskustva .. posto je stan u zgradi gdje je aneks i razvedena je njihova kablaza a jedina opcija pored njih je elta bezicna televizija. sta je bolje?

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 10:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A inače ova tema nosi naziv Aneks u BL......

viewtopic.php?f=13&t=54125&p=1489890#p1489890
viewtopic.php?f=73&t=51216&p=1114689&hilit=aneks+blic+kablovska#p1114689
viewtopic.php?f=29&t=39293&start=1420

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Survivor na proljece na RTL-u. Valjda nece zamracivati. :-?

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 16:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

pa nebi trebali zamracivati nesto sto nema ni na jednom ostalom kanalu :S

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 17:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Samo na Prvoj i RTL-u, a Prvu nemamo, tako da ostaje samo RTL. :)

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma siguno će neka šugava TV iz BiH to prenositi, verovatno OBN, a to onda nije to, jer oni to mnogo skrate nego što je na produkcijskoj televiziji.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://teve.ba/article/6742/survivor-ko ... oj-i-rtl-u :)

Sve je spremno za početak snimanja nove sezone najuzbudljivijeg show programa – Survivor Kostarika. Nakon iscrpljujućeg višednevnog putovanja svim mogućim prijevoznim sredstvima u ovu daleku i egzotičnu zemlju Srednje Amerike, ekipa Survivora se smjestila u kampove i već se hvata u koštac sa najekstremnijim izazovima. Pripreme za snimanje showa, koji je ove godine regionalnog karaktera, su završene tako da nevjerovatna avanutra o kojoj mnogi sanjaju može početi.

Takmičari su hrabro kročili u neizvjesnu avanturu života koja samo naizgled podsjeća na raj. Surovi uslovi, nepremostive prepreke i nepoznato okruženje nisu jedine teškoće sa kojima će se suočiti. Igre za opstanak sada su mnogo složenije i drugačije od igara koje su obilježile prošli serijal.

Borba sa divljom prirodom, opstanak, glad, ljubav, svađa i strasti, sve to očekuje robinzone iz Srbije, Hrvatske i Makedonije koji ne naslućuju ni dio iznenađenja koja ih tek očekuju u narednom periodu.

U novoj sezoni uzbudljivog showa koju Prva TV realizuje u saradnji sa RTL Televizijom, Andriji Miloševiću pridružuje se kolegica iz Hrvatske, voditeljica Marijana Batinić koja će zajedno s njim pratiti takmičare. Antonija Blaće, voditeljica o kojoj se dugo špekulisalo da će sa Andrijom Miloševićem voditi Survivor, zapravo će biti jedan od voditelja studijskih emisija.

Avanture takmičara showa Survivor Kostarika i njihove priče možete pratiti na Prvoj TV i RTL Televiziji na proljeće.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ako se nepobiju tamo. :D :P

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 13:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Jan 2012, 15:49
Da li je moguce da na ovome info kanalu (999) i dalje ide najava za decembar? :) I da najavljuju kako u videoteci ima 50 epizoda LZN, a ustvari imaju 24!

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 14:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
andrej100 je napisao:
Da li je moguce da na ovome info kanalu (999) i dalje ide najava za decembar? :) I da najavljuju kako u videoteci ima 50 epizoda LZN, a ustvari imaju 24!

У току је "Свети Јануар". Све је могуће. :) Невезано, али сад сам обишао пола града гањајући пумпу за избацивање воде из веш машине. Све и једна радња затворена 2-3 сата прије краја званичног радног времена. Разлог? Слава! :) Тако да... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 21:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

izgleda nista novo od kanala ni u februaru..

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zaspali su zimski san. :P
Ma sad su oni ušli u kredit do guše, večeras slušam da telekom sledeće 4 godine neće ulagati ni dinara u razvoj. Država Srbija kao otkupila onih 20% vlasništva od Grka, ali kupila tako da je preduzeće ,,Telekom Srbija'' uzelo kredit od oko 350 miliona Evradi.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 00:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Neki dan sam gledao programsku šemu Aneksa i Mtel-a...

Ponuda Aneksa je daleko daleko bolja... Da ne pričam što možeš imati digitalu da se ne zamajavaš da risiverom i dodatim daljinskim ... Samo CAM modul i vozi...

E sad kao da se i jedni i drugi dogovorili pa ni jedan novi kanal već 2 i kusur godina...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]