lukap je napisao:
Kako da poredam (sortiram) programe na Synaps CSD-300 receiveru? On nudi nekakve svoje mogucnosti sortiranja, koji se meni ne svidjaju, jer zelim svoju listu kanala. I drugo, zasto imam duplih nekoliko kanala, kada preskeniram sa auto scan frekfrentni opseg, nadje mi nekoliko kanala po 3-4 puta?
Moguce je poredati kanale po zelji. Risiver ih poreda kako ih pronalazi po frekvencijama. Trenutno nije aktivan LCN da bi mogao imati liste kanala koje risiver automatski pokupi iz streama. To sto nalazi duple je vjerovatno zbog toga sto risiver ima predefinisane frekvencija sa razlicitim modulacijama i SR-om.
Idi u "menu" risivera i mislim da je prva opcija uredjivanje liste kanala. Kada se otvori ta opcija sa zutim dugmetom ides na "edit" - uredjivanje i ( ako se dobro sjecam ) sa bijelim dugmetom je pomjeranje kanala " move" opcija. nakon sto poredas kanale sa tipkom "menu" izadjes iz svega toga i on ce te pitati da li da snimi novu listu ili ce uraditi to automatski. Ovo pisem po sjecanju za taj risiver, ali u sustini princip je isti.
Trenutno aktivne frekvencije su:
410 MHz
418 MHz
426 MHz
434 MHz
442 MHz
650 MHz
658 MHz
666 MHz
682 MHz
Sve je SR 6875 i QAM 64.
Na frekvenciji 650MHz su 3 HD kanala. Tvoj prijemnik nece pronaci i sacuvati u listi tv kanala, jer je u pitanju drugi format kompresije slike. Za te kanale moras imati HD prijemnik.