Ajd kolega,ne budi toliko iskljuciv,ostavi malu rezervu da mozda i nisi u pravu...
Citiraj:
SL moze da prati samo pasionirani Grobar ili Delija. Ja sam jedan od tih i pratim Partizan..ali samo njega. Da gledam: Jagodina - Metalac...ne pada mi na pamet.
ko je pominjao JSL? JSL je samo kap u moru domaceg sporta,koga na sport klubu nema uopste!..Pa koliko si samo ovaj vikend na areni imao prenosa (osim JSL) kosarkaske regionalne lige,pa odbojke,pa lige sampiuona u rukometu (Bosna-Zagreb,Partizan-Ademar?
Citiraj:
Engleska premier liga je ubjedljivo najjaca liga
po cemu?...po tome sto engleski sampion man utd ne moze preci centra spanskom prvaku u finalu LS,iako se utakmica igra u Engleskoj i djeluje kao seoska zadruga? Uostalom,koja je liga najjaca pitaj gomilu ocajnika koji nemaju arenu kad za vikend krenu u sumanutu potragu za streamovima (koji sjeckaju svake 2sec) kako bi pogledali El clasico Real-Barcelona!
Naravno da je engleska liga jaka,vjerovatno po mnogim parametrima i najjaca,ali reci kako je ubjedljivo najjaca je-smijesno! Pa svake godine neki spanski klub osvoji jedan od ova dva evrokupa!
Citiraj:
a tenis ce se stalno gledati. Ima dosta ljudi ( nazalost) koji ne gotive Noleta niti bilo koga drugog naseg...
hoce,ali ce ga gledati 5% zanesenjaka i iskrenih zaljubljenika,a ne cjelokupna populacija,kao sada...pogledaj primjer njemacke,bili su totalno sludjeni tenisom dok su dominirali Stefi Graf i Boris Becker,a sad trebas izginuti da bar nadjes informaciju ko je osvojio Wimledone

...a da ne govorim da ce manje od 1% svaba sjesti i pogledati 4 sata meca Djokovic-Nadal (drzavna tv i ne prenosi to)!
Citiraj:
ali cinjenica je da je SK mnogo jaci od Arene.
A ovo me vec nervira...Sta bi to sve morao imati jedan paket da bi bio "mnogo jaci od Arene"!!??? Ako sam,uz sav pomenuti domaci sport naveo da na Areni imamo Ligu sampiona,Ligu Uefa,italijansku serie A,spansku,Primeru,francuski Le Championat,reprezentativne kvalifikacije i jos par manjih liga (ima ih i sport kub)?? Pa sta bi onda trebao imati taj "mnogo jaci paket??
Ali hajde da se u necemu i slozim s tobom,a to je da ce sport klub (zbog uzimanja Primere) u buducnosti biti u rangu sa arenom,za nekoga vjerovatno i bolji,ali sad pricati kako je Sport Klub trenutno mnogo jaci ,to moze samo neko ko je zaposlen u SK ili neki novopeceni ljubitelj tenisa....