banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 22:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 04 Dec 2011, 23:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Avg 2010, 18:58
miki321oc je napisao:
Negdje sam na ovoj temi nasao pitanje oko RTRS pretplate ???

Kako korisnici IPTV-a placaju pretplatu posto ne dolazi na racunu ???

A mozes i nazvati informacije, traziti broj RTRS-a i raspitati se o tome kako da uplacujes RTV pretplatu u banci putem uplatnice, umjesto da ti dolazi ciko na vrata. Meni je to glupo zato sto se svake godine mijenja pretplata (citaj: skace za nekoliko feninga), pa se sveki put moram raspitivati kolika je.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 09:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Okt 2011, 14:39
Schlager je napisao:
....onaj ko na kablovskoj ili iptv ne moze u svakom trenutku naci nesto interesantno za pogledati,taj nije normalan....

Tema je Mtel IPTV, a Mtel-ov paket nije ni blizu nijednom od kablovksih operatera kada su u pitanju filmovi, serije i sport.
(Nemojte navoditi Arenasport1-4 kao adut IPTV, jednostavno nije ni blizu SK!!!)
Znači IPTV kap paket u odnosu na kablovske i satelitske operatere je loš. Bilo je obećano na početku promocije da će se uvesti još neki kanali, ali od toga nije bilo ništa i neće ni biti uskoro!

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 11:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Takvi kao ti nece biti nikad zadovoljni,cak i da ubace 7000 kanala,opet ce naci neki Discovery Civilisation,VH 1,MGM,NGC Wild ili nesto sto nema.....
A reci da je Sport klub bolji od arene,moze samo neki pasionirani ljubitelj engleske premier lige,ili neki novopeceni ljubitelj tenisa koji ga je poceo pratiti prije 2 godine otkad Djokovic rastura,a prica kako tenis prati citav zivot,iako mu je djed bio portir..tenis je za gospodu,koji taj sport imaju u genima,a ovdje ce biti zaboravljen istog momenta kad Nole sidje sa scene.,..Sve drugo je na strani Arena 1-4,a pogotovo domaci sport,koga na sport klubu nema uopste...naravno,tu je i Liga sampiona,Liga Uefa,italijanska serie A,spanska,Primera,francuski Le Championat,itd,itd.....ima i na sport klubu po neka liga,osim engleske premier lige,ali nije ni blizu kao ove sa arena sport...

Dobronamjerni savjet je da se koncentrises na to sta ima u IPTV,a ne na to sto nema,jer uvijek ce biti nesto sto nema,a normalan covjek na ovoliko kanala u svakom momentu moze naci nesto za pogledati.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 15:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Sep 2011, 16:06
Ja se ne bih slozio sa tom konstatacijom.

JSL moze da prati samo pasionirani Grobar ili Delija. Ja sam jedan od tih i pratim Partizan..ali samo njega. Da gledam: Jagodina - Metalac...ne pada mi na pamet.

Engleska premier liga je ubjedljivo najjaca liga a tenis ce se stalno gledati. Ima dosta ljudi ( nazalost) koji ne gotive Noleta niti bilo koga drugog naseg...

Npr..navijaju za Federera ili Nadala.

Takodje stoji cinjenica da SK uzima Primeru i Segundu od sledece sezone. Jeste Zoza Panjkovic dosao na mjesto urednika Arene iz B92 ali je pitanje sta ce uspjeti da uradi. Na b92 je ostavio teniske Masterse kao i Primeru ( ali ne znam da li i za naredne sezone).

Na kraju da dodam da sam prije neki dan otisao u MTEL i sredio za OPEN iptv ali cinjenica je da je SK mnogo jaci od Arene. Nadam se da ce u skorijem periodu i SK biti u Mtelovoj ponudi.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 15:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ajd kolega,ne budi toliko iskljuciv,ostavi malu rezervu da mozda i nisi u pravu...

Citiraj:
SL moze da prati samo pasionirani Grobar ili Delija. Ja sam jedan od tih i pratim Partizan..ali samo njega. Da gledam: Jagodina - Metalac...ne pada mi na pamet.

ko je pominjao JSL? JSL je samo kap u moru domaceg sporta,koga na sport klubu nema uopste!..Pa koliko si samo ovaj vikend na areni imao prenosa (osim JSL) kosarkaske regionalne lige,pa odbojke,pa lige sampiuona u rukometu (Bosna-Zagreb,Partizan-Ademar?

Citiraj:
Engleska premier liga je ubjedljivo najjaca liga

po cemu?...po tome sto engleski sampion man utd ne moze preci centra spanskom prvaku u finalu LS,iako se utakmica igra u Engleskoj i djeluje kao seoska zadruga? Uostalom,koja je liga najjaca pitaj gomilu ocajnika koji nemaju arenu kad za vikend krenu u sumanutu potragu za streamovima (koji sjeckaju svake 2sec) kako bi pogledali El clasico Real-Barcelona!
Naravno da je engleska liga jaka,vjerovatno po mnogim parametrima i najjaca,ali reci kako je ubjedljivo najjaca je-smijesno! Pa svake godine neki spanski klub osvoji jedan od ova dva evrokupa!

Citiraj:
a tenis ce se stalno gledati. Ima dosta ljudi ( nazalost) koji ne gotive Noleta niti bilo koga drugog naseg...

hoce,ali ce ga gledati 5% zanesenjaka i iskrenih zaljubljenika,a ne cjelokupna populacija,kao sada...pogledaj primjer njemacke,bili su totalno sludjeni tenisom dok su dominirali Stefi Graf i Boris Becker,a sad trebas izginuti da bar nadjes informaciju ko je osvojio Wimledone :( ...a da ne govorim da ce manje od 1% svaba sjesti i pogledati 4 sata meca Djokovic-Nadal (drzavna tv i ne prenosi to)!

Citiraj:
ali cinjenica je da je SK mnogo jaci od Arene.

A ovo me vec nervira...Sta bi to sve morao imati jedan paket da bi bio "mnogo jaci od Arene"!!??? Ako sam,uz sav pomenuti domaci sport naveo da na Areni imamo Ligu sampiona,Ligu Uefa,italijansku serie A,spansku,Primeru,francuski Le Championat,reprezentativne kvalifikacije i jos par manjih liga (ima ih i sport kub)?? Pa sta bi onda trebao imati taj "mnogo jaci paket??

Ali hajde da se u necemu i slozim s tobom,a to je da ce sport klub (zbog uzimanja Primere) u buducnosti biti u rangu sa arenom,za nekoga vjerovatno i bolji,ali sad pricati kako je Sport Klub trenutno mnogo jaci ,to moze samo neko ko je zaposlen u SK ili neki novopeceni ljubitelj tenisa....

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 16:36 
Početnik
Početnik

Ja pratim tenis od 2007. i moram da gledam na BN-u :D Nemam SK :D

Elem...da odgovorim na par teza.

1 Engleska PL u fudbalu ili regionalna rukometna liga? Sta je primamljivije za gledati? Daj molim te...ABA liga i nekako..ali rukomet i vaterpolo ( i to domaci rukomet) da pominjes sa engleskom premijer ligom ( MAN UTD..Celzi..Liverpul..) je pomalo smijesno.

2. Naveo si da Mancester ne moze preci pola terena u finalu LS Barsi i to naveo kao kontra argument. Cekaj..ja pricam o jacini engleske PL a ne o LS. A kad smo kod LS...Arena mora da saceka javne servise u Srbiji i BiH da izaberu utakmice a oni da uzmu ostale. To kazem cisto nako.

3. Uvijek ce tenis biti gledaniji od rukometne regionalne lige ili francuske fudbalske. Meni je licno ruski sampionat u fudbalu 3 puta zanimljiviji nego francuski. Ukrajinski takodje...dobar fudbal se igra. Pogledaj Zenit ili D.Kiev..ili CSKA...i pogledaj Lil i kompaniju?

SK trenutno ima mnogo vecu gledanost u Srbiji. U BiH nema jer nije u MTEL ponudi kao i u Elti koja je skoro pa jedini jak ( koliko toliko) kabl.operater u RS. Za FBiH ne znam...ne znam situaciju tamo.
E sad..jedino ko ima Total..on ima SK. O sporu koji Elta ima sa SK-om da i ne pricam.

SK prenosi i EL u kosarci.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 17:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Engleska PL u fudbalu ili regionalna rukometna liga? Sta je primamljivije za gledati? Daj molim te..

postao si i bezobrazan sa ovom recenicom,i samo si me natjerao da zazalim sto gubim svoje vrijeme na besmislene rasprave....zamisli kako bi to bilo bezobrazno da je tebi stavljam izmisljene recenice u usta i postavim takvo pitanje tipa " Sta je zanimljivije gledati, FC Real-Barcelona ili Dolgopolov-Tsonga?

Ti budi u pravu,a ja se predajem.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 21:05 
Početnik
Početnik

Ja sam samo uporedio 2 prenosa od kojih ti minimalizujes SK-ov u odnosu na rukomet koji je na Areni.

Ja se slazem..treba sve da bude: Ja sam srecan sto mogu RK Partizan u LS da gledam na Areni ( tj..ganjao sam streamove do sada) :D...ali reci da SK nije ni blizu Areni nikako ne stoji.

I nema potrebe da sam sebi stvaras poziciju ''ranjenika'' u ovoj raspravi i da ja ispadam ''bad guy'' u cijeloj prici. A i ne stoji da vrijedjas..a uvrijedio si me.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Dobro ljudi, polako, nije ovo tema SK vs Arena. ;) Za očekivati je da će i mtel za koju godinu imati u svojoj ponudi i SK uz Arenu, ako planiraju biti konkurentni za ljubitelje sporta, jer već SK i Arene imaju Aneks i Elta (iako Elta ima spor sa SK, ali mislim da ga još prenose). Što se meni tiče i bez Arene i SportKluba bi bilo sporta puna kapa u mtel-ovoj ponudi samo da ne zamračuju sportske događaje na televizijama iz SR i HR, to je baš šteta i glupost. Kukate za sportom a sporta ima 200 puta više nego filmova u IPTV ponudi. :(

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 23:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
IPTV los? Ko je dobar? To je jedino pitanje. Pa evo pogledajte kablovske operatere. Prvi snijeg i nema 80 % kanala. IPTV radi savrseno. Toliko.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 01:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Upravo.
Jedina zamjerka, nema engleske lige.
Ali Boze moj. Imaju sve ostalo. Sve meceve Lige sampiona, ostale cetiri lige petice, skoro svaki vazniji turnir u tenisu... I dosta lijevih sportova.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 07:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
@tesko

i meni je to bio jedan od glavnih nedostataka...medjutim,kad sam dobio brzi internet(od standardnih 1mbs) ,otvorile su se nove mogucnosti,o kojim do tada nisam ni razmisljao..uglavnom...SOAPCAST ...sve utakmice iz premier lige...kod boljih utakmica slika je vrhunska (za internet standard)...imaju 2 zamerke,prva...dok gledam,osetim da mi nedostaje koji frame,nedovoljno osvezava ili sta vec(efekat je da slika ne ide skroz glatko-to naravno ne primetis,dok se ne zelis to da vidis,niti te na bilo koji nacin onemogucava da odgledas tekmu) ...a druga je zamerka..sto nekada blokira server,ili sta vec,pa moras opet traziti link(ali to je retko)..tako da... sa iptv sam vise nego zadovoljan sto se tice sporta! realno...ne treba vise od ovoga,kad ce covek stici da sve to gleda..ja bar ne mogu

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 09:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2011, 19:32
Drustvo imam jedno pitanje: Prije par dana mi istekao probni period za IPTV (paket od 55km)....evo danas izgleda da su prikljucili brzi internet ali nesto mi nije jasno.... :-?

Kolika je brzina interneta kod nizeg trio paketa...znaci ovog od 55km....???

Ovo su moji rezultati .. Slika to mi nesto izgleda previse.....

Malo prije skidao neki file od 100mb i brzina stalno preko 270kb/s, u jednom momentu je bila 306kb/s

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 09:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2011, 20:35
^ Brzina je 2.5 megabita. Download ti ide ok, s tim da je u pitanju ~300kB, a ne ~300kb. Glede speedtest-a, ne znam zasto je toliko izmjerio, moguce da ti je brzina varirala u tom momentu, probaj vise mjerenja. Mada, uvijek mi se taj mjerac "cudno" ponasao.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 09:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Aha...ok hvala....

Ja mislio da me nisu stavili u onaj paket od 80km....a ja naglasio da hocu ovaj manji....a jos mi nisu pogasili ove HBO kanale

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 09:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Paket ti je onaj koji si cekirao u ugovoru(kada si podnosio zahtjev). Ako ti je istekao probni, i nisi odabrao HBO kao dodatni paket, onda bi trebao provjeriti to posto imas prilican broj "simptoma" tog paketa od 80KM :))

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 10:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa nisam odabrao HBO..... :mad:

Dal da zovem ili da sacekam da stigne racun da vidim koji paket pise....?

Evo sad rezultati testa Slika....ovo mislim da je u redu

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 10:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Taj je dobar.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 14:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Okt 2011, 14:39
dukicas je napisao:
Dobro ljudi, polako, nije ovo tema SK vs Arena. ;) Za očekivati je da će i mtel za koju godinu imati u svojoj ponudi i SK uz Arenu, ako planiraju biti konkurentni za ljubitelje sporta, jer već SK i Arene imaju Aneks i Elta (iako Elta ima spor sa SK, ali mislim da ga još prenose). Što se meni tiče i bez Arene i SportKluba bi bilo sporta puna kapa u mtel-ovoj ponudi samo da ne zamračuju sportske događaje na televizijama iz SR i HR, to je baš šteta i glupost. Kukate za sportom a sporta ima 200 puta više nego filmova u IPTV ponudi. :(

Svaka čast!

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 15:41 
Početnik
Početnik

U petak sam predao za iptv i jos cekam...

Da sam u BL - pa bih i nekako shvatio da ne dolaze zbog posla. Ne dodju li do petka - komotno cu da odustanem.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]