banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 03:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 02 Nov 2011, 12:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2011, 19:32
Evo dosli majstori i namjestili IPTV 8) ......prije neka 3-4h...za sada sve radi kao sat......nadam se da ce tako i ostati :-D

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
genkorist je napisao:
inace bolji od mtel-a jest posebno ANEKS d.o.o. ili Telekom Slovenije ako vec poredimo ozbiljnost firmi. U Aneks radi 2 puta vise strucnih ljudi nego u mtel-u a to se moze lako utvrditi, a da ne govorim o bolji kvaliteti interneta, usluga i slicno. Mtel nije ni 40% ozbiljnosti Aneksa. A tek ako poredim BH Telecom sa Mtel-om tu se tek nemoze poredit ozbiljnost prvog sa drugim. Jedino sto mogu reci za mtel da ima dobro : mobilna telefonija.

A bolji i od tih je wxcuedrqa Telecom i Telekom asadapurasaj :wink: Vozdra i ne dosađuj više na temi IPTV, ko je bolji a ko ne, ima tema posebno za to. Aj vozdra

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 18:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Okt 2011, 01:22
Barsa je napisao:
genkorist je napisao:
inace bolji od mtel-a jest posebno ANEKS d.o.o. ili Telekom Slovenije ako vec poredimo ozbiljnost firmi. U Aneks radi 2 puta vise strucnih ljudi nego u mtel-u a to se moze lako utvrditi, a da ne govorim o bolji kvaliteti interneta, usluga i slicno. Mtel nije ni 40% ozbiljnosti Aneksa. A tek ako poredim BH Telecom sa Mtel-om tu se tek nemoze poredit ozbiljnost prvog sa drugim. Jedino sto mogu reci za mtel da ima dobro : mobilna telefonija.

A bolji i od tih je wxcuedrqa Telecom i Telekom asadapurasaj :wink: Vozdra i ne dosađuj više na temi IPTV, ko je bolji a ko ne, ima tema posebno za to. Aj vozdra

Vidim da si povrijedjen, kao da si advokat mtel-a :D Kad si vec tu kao predstavnik ( radnik) mtela prenesi upravi neka ukine vezivanje i neka se pocnu javljati na telefone.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
E nemoj srati da je Aneks bolji, Aneksov internet je smeće u poređenju sa mtel-ovim, bio sam njihov korisnik do početka jula ove godine i znam šta pričam i to sam isto bio vezan na 24 meseca i jedva sam čekao da se razvedem od njih i uskočim u mtel-ov zagrljaj i kažem sudbonosno DA! :P :D

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 18:46 
Početnik
Početnik

dukicas je napisao:
E nemoj srati da je Aneks bolji, Aneksov internet je smeće u poređenju sa mtel-ovim, bio sam njihov korisnik do početka jula ove godine i znam šta pričam i to sam isto bio vezan na 24 meseca i jedva sam čekao da se razvedem od njih i uskočim u mtel-ov zagrljaj i kažem sudbonosno DA! :P :D

Nece biti da je tako. Da presao si sad na mtel da se vezes na 2 godine, bas si promjenio mnogo. Aneksov internet jeftiniji je i kvalitetniji i ne kradu korisnike kao na mtelu. Na mtelu mozes moliti da ti podignu brzinu dok aneks automatski vrsi podizanje brzina, sramota mtel.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Daj molim te... pričaš nebuloze, baš je sve obrnuto u korist mtel-a. Aneks je taj koji ne povećava automatski brzinu dok ne potpišeš novi ugovor i povećaš plaćanje, ali vidim nema se smisla s tobom raspravljati, pričaš nebuloze i širiš dezinformacije. Sad samo još reci da i ja radim u mtel-u e to bi ti baš bio onako pun pogodak da začiniš svoj ,,niđe veze lonac''.

Administratori i moderatori ovog foruma bi trebali da razmotre tvoje daljnje učešće na ovom forumu ili bar da ograniče pristup određenim pod forumima.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 08:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Модератор овог подфорума упозорава учеснике у полемици да се културно односе један према другом.
Модератор овог подфорума моли да се рад модерације не коментарише на појединим темама, рецимо овој. За то постоје посебне теме или ПП.
Модератор овог подфорума упозорава да је ова тема није о Анексу. На овом подфоруму постоји много тема и о другим интернет провајдерима и о другим кабловским провајдерима. Ова тема је само о IPTV.

Хвала!

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 08:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Nov 2011, 15:35
Zvao sam na mtel prije 2 dana, da prijavim da mi iptv zaljedjuje slika na svim kanalima a do danas niko da to popravi :angry4: Sramota

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2011, 14:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Okt 2011, 14:39
maturalepa je napisao:
Zvao sam na mtel prije 2 dana, da prijavim da mi iptv zaljedjuje slika na svim kanalima a do danas niko da to popravi :angry4: Sramota

Jesi pokušao sa resetovanjem ADSL modema (rutera). Isključiš iz struje (može na dugme) i uključiš ponovo. Treba sačekati malo da ponovo uspostavi linkove (oko minutu).

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 14:27 
Početnik
Početnik

Mtel lopovi. Kada pogledate konkurenciju dosta su jeftiniji od mtel-a. A mtel nece da spusti cijene jer mu se ne isplati, jer moraju da zarade. Zato sada citam imaju akciju NARAVNO SAMO ZA NOVE KORISNIKE 4 mjeseca besplatno i naravno moras se vezati na 2 GODINE, zar su ludi?
Znam kako je mtel to planirao: Drze cijene 2 godine jednake i korisnika vezu na 2 godine i za to vrijeme ne trebaju vrsiti korekcije cijena i tako dobro zaradjuju i onda da bih privukli nove korisnike onda daju 4 mjeseca besplatno jer ionako novih korisnika nema toliko koliko starih i tu nisu na gubitku a ove nove vezuju na 2 GODINE. MTEL najvece smece od firme i lopovi. Svi koji ovo citate pogledajte konkurenciju i vidjet cete kako mtel krade korisnike. :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ti bi trebao znati da si jako dosadan

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 18:53 
Početnik
Početnik

Barsa je napisao:
Ti bi trebao znati da si jako dosadan

Dosadan? Samo to imas za reci. Nedaj boze da odgovoris na to sto sam napisao jer nemas sta odgovoriti.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 18:54 
Početnik
Početnik

genkorist je napisao:
Mtel lopovi. Kada pogledate konkurenciju dosta su jeftiniji od mtel-a. A mtel nece da spusti cijene jer mu se ne isplati, jer moraju da zarade. Zato sada citam imaju akciju NARAVNO SAMO ZA NOVE KORISNIKE 4 mjeseca besplatno i naravno moras se vezati na 2 GODINE, zar su ludi?
Znam kako je mtel to planirao: Drze cijene 2 godine jednake i korisnika vezu na 2 godine i za to vrijeme ne trebaju vrsiti korekcije cijena i tako dobro zaradjuju i onda da bih privukli nove korisnike onda daju 4 mjeseca besplatno jer ionako novih korisnika nema toliko koliko starih i tu nisu na gubitku a ove nove vezuju na 2 GODINE. MTEL najvece smece od firme i lopovi. Svi koji ovo citate pogledajte konkurenciju i vidjet cete kako mtel krade korisnike. :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izvini, dosadan je blaga riječ za tebe. Bolestan si, jer to što pišeš ne pije vode ni kod žednih :lol: :lol:

A i dobro si promašio temu, ovo je tema IPTV u BL, dok ti pišeš o M:tel-u uopšteno :lol:

Ajd još malo piši ko je lopov :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 23:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Radi li vam IPTV trenutno??? Meni ne radi i na svim kanaima piše da sadržaj na tom i tom programu nije dozvoljen zbog autorskih prava za BiH. Parafrazirao sam njihov tekst.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 23:30 
ne radi.. i meni ne radi nista.. isti slucaj, zna li se sta je?

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ni kod mene ne radi

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 23:34 
odo kupiti sebi lud, zbunjen, normalan sa one njihove videoteke i gledati..

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 23:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Jbg, nemaju ljudi autorska prava za emitovanje programa :D

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A dobro, uvek mi padne kamen sa srca kad saznam da nije kvar do mene, a pošto je kvar na globalnom nivou, popraviće oni to uskoro, mislim, nadam se. :P

Usput sam hteo pitati jel taj telekom u Srbiji ima te open trio i open duo pakete i koliko koštaju? Malo sam tražio ali nisam našao bar ne pod nazivom open. Bili mi u gostima neki rođaci iz Srbije pa pitaju koliko kod njih košta to sve zajedno, jer oni koriste telefon i internet telekomov al' odvojeno plaćaju i TV od nekog privatnog operatera.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]