Citiraj:
Zdravo i ja sam korisnik MMDS Elta. Prijavio sam se na forum sa namenom da malo vrijedjam konkurenciju, eltu i Aneks. Sve kao radi "lose" , kisa padne 3 puta u 5 mjeseci i tad nemam MMDS. A nije to problem. Radim u Mtel-u i moram malo kritikovati MMDS Elte. Ako sam iskren vidim da nisam jedini takav na forumu, svi koji imaju 10, 20 postova i pisu samo u toj temi i nijednoj drugoj, svi su se prijavili sa istim namenom kao ja. Jbg znate kako kaze, kritikuj sto vise konkurenciju i tako ces iskriviti istinu.
Malo o iptv, svi korisnici IPTV uzimaju IPTV samo u prigradskim djelovima jer niko ne zeli iptv u gradu. Zadnje vrijeme pocelo je masovno odjavljivanje starih korisnika Iptv sto me zabrinjava i zato moram sto vise kritikovati eltin MMDS, zato da niko ne bih odjavio IPTV i presao na MMDS. U zadnje 2 sedmice IPTV se korisnicima nudi skoro besplatno ali i dalje korisnici nece da uzimaju iptv. Meni licno smeta vezivanje ugovorom kod mtel-a na 24 mjeseca, jer veliki broj ljudi koji ima iptv ostaju korisnici iptv samo zato jer jim ugovor jos nije istekao!!! Sta ce biti poslije vidjecemo.
To je bilo sve od mene. Svojim kolegama zelim sretno kritikovanje MMDS-a i da na taj nacin malo podignu prodaju iptv odnosno televizije po obicnom telefonskom kablu.
Pozz
Ja sam imao MMDS i to je GOLI KURAC, a majmuni koji rade u ELTI (pa samim tim i ti) nemaju pojma o životu. Za hlađenje opreme koja je bila instalirana na Paprikovcu su koristili sobni ventilator, pa šta reći o takvim majmunima
Citiraj:
Sve kao radi "lose" , kisa padne 3 puta u 5 mjeseci i tad nemam MMDS
Nije ovo Afrika, MMDS možeš baciti u periodi oktobar-mart
Citiraj:
Svojim kolegama zelim sretno kritikovanje MMDS-a i da na taj nacin malo podignu prodaju iptv odnosno televizije po obicnom telefonskom kablu.
I taj kabl uvijek radi i nikad nema problema sa njim
Citiraj:
Zadnje vrijeme pocelo je masovno odjavljivanje starih korisnika Iptv sto me zabrinjava i zato moram sto vise kritikovati eltin MMDS, zato da niko ne bih odjavio IPTV i presao na MMDS.
Ovde ne pričamo o iptv-ju, niti ga poredimo sa Smelta kabelom. Za kritike prema IPTV-ju postoji druga tema...