banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Jun 2025, 07:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 503 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 26  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: RTV taksa
PostPoslato: 21 Sep 2011, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
nije mi se dalo citati 6 stranica, dakle da li je neko uspio/la odjaviti rtv pretplatu posto je ukinuo/la fiksni telefon. ako da, koja je procedura? tnx

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 17:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Utopija je napisao:
nije mi se dalo citati 6 stranica, dakle da li je neko uspio/la odjaviti rtv pretplatu posto je ukinuo/la fiksni telefon. ako da, koja je procedura? tnx

mislis ih zaj... tako sto ces odjaviti fixni :P

procedura je sledeca:
1. odjavis telefon
2. odjebes inkasanta koji ti dodje kada odjavis telefon
3. platis tu istu pretplatu + sudske troskove sledece godine

Ako odjavis telefon,a imas tv i radio gde stanujes to te ne oslobadja pretplate.Poslace ti inkasanta... ili ga nece ni poslati a dobices presudu i moraces platiti pretplatu.

Ljudi pricaju po gradu da ima onih koji imaju kuce pa inkasantima rekli da tu niko ne zivi ili imaju nove kuce bez fiksnog pa nisu u bazi rtrs-a... i zbog toga ne placaju pretplatu.Koliko je tacno ne znam...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Moj prijedlog je da se izbaci tv i radio i zovne ko je vec nadlezan da vidi cinjenicno stanje tj da u kuci ne postoji tv i radio. Jer ako zakon kaze svako domacinstvo koje posjeduje tv ili radio, a ja dokazem da nemam onda ne krsim zakon.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 18:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
dtkbl je napisao:
Moj prijedlog je da se izbaci tv i radio i zovne ko je vec nadlezan da vidi cinjenicno stanje tj da u kuci ne postoji tv i radio. Jer ako zakon kaze svako domacinstvo koje posjeduje tv ili radio, a ja dokazem da nemam onda ne krsim zakon.

Иако се не разумијем много у ту нову технологију,везану за испитивање посједовања уређаја, са 100% сигурности знам да ниједна установа у БиХ не посједује уређај који би могао дати податке које домаћинство има а које нема.
А класична прича како данас свако има телевизор и није баш реална. То се најбоље види у студентским градовима,гдје се издају станови и куће без тог уређаја ;),а нажалост и сиротиње је много која не да нема телевизора,већ нема ни сијалице.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
anoniman je napisao:
Utopija je napisao:

mislis ih zaj... tako sto ces odjaviti fixni :P

procedura je sledeca:
1. odjavis telefon
2. odjebes inkasanta koji ti dodje kada odjavis telefon
3. platis tu istu pretplatu + sudske troskove sledece godine

Ako odjavis telefon,a imas tv i radio gde stanujes to te ne oslobadja pretplate.Poslace ti inkasanta... ili ga nece ni poslati a dobices presudu i moraces platiti pretplatu.

Ljudi pricaju po gradu da ima onih koji imaju kuce pa inkasantima rekli da tu niko ne zivi ili imaju nove kuce bez fiksnog pa nisu u bazi rtrs-a... i zbog toga ne placaju pretplatu.Koliko je tacno ne znam...

znao sam da to nece ici sa fiksnim, to sam uradio da mtelu ne dajem za njihove prikljucke i ostale namastane mjesecne troskove. juce sam citao pravilnik RTS-a i postoji puno kategorija ljudi koji su oslobodjeni placanja i solucija da se otkaze pretplata. u pravilniku RTRS-a lijepo pise da niko nije oslobodjen pretplate cak ni slijepi i gluvi ljudi, ali sam se ponadao da postoji neko legalno rjesenje za koje nisam znao.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 19:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Postoji legalno rješenje....Pozoveš ekipu iz RTRS-a koja se bavi pretplatom kod sebe u kontrolu,kažeš im da ne posjeduješ ni tv,ni radio...Naravno da posjeduješ ali ih skloniš na par dana iz kuće. Oni dođu,pregledaju,vide nema i odjave te od pretplate.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
_зока je napisao:
Postoji legalno rješenje....Pozoveš ekipu iz RTRS-a koja se bavi pretplatom kod sebe u kontrolu,kažeš im da ne posjeduješ ni tv,ni radio...Naravno da posjeduješ ali ih skloniš na par dana iz kuće. Oni dođu,pregledaju,vide nema i odjave te od pretplate.

A šta ako na primjer komšija te tuži da imaš tv, da gledaš skoro svaki dan i da si ga sakrio kada ovi iz RTRS-a dođu? (ludi i zavidni komšija)

Ili šta ako imaš sa Total tv ugovor, ili sa M:tel IPTV, milion kablova po kući od tv-a, a tv-a nigdje? Pa nisu ni ovi iz RTRS-a toliki debili

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 20:10 
ili kao ja, lcd na zidu pa skines tv, ostane nosac, skines nosac, ostanu rupe u zidu, zagletujes rupe, moras prekreciti, i sve to da bi za dva dana ponovo postavljala tv, ti to 2 tv... :lol:
mozda da ih prekrijem plahtom kad dodju inspektori rtrs..

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Skoro pa isto kod mene, samo kada skinem nosač mogu da stavim sliku na to mjesto. Probaj i ti

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 20:14 
jbg sad moram i sliku kupovati, za ovaj u dnevnoj nemam toliku sliku..

nego to uistinu moze onaj ko ima svoju antenu, a takvih je malo, svi imaju eltu, total, mtel.. nema sanse smisliti nacin da se rijesis pretplate tako lako

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 20:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Pa zar i vi buržuji izbjegavate plaćanje? :)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
nego to uistinu moze onaj ko ima svoju antenu, a takvih je malo, svi imaju eltu, total, mtel.. nema sanse smisliti nacin da se rijesis pretplate tako lako

To ja govorim stalno, dođeš na sud i kažeš nemam tv, a imam ugovor sa Total tv-om (ili neko drugi) :lol:

lollipop je napisao:
jbg sad moram i sliku kupovati, za ovaj u dnevnoj nemam toliku sliku..

Al' kad sam znao da ćeš ovo napisati

Edit: Zipo ja plaćam, a i loli poslije suda :D

Poslednji put menjao Barsa dana 01 Okt 2011, 20:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 20:19 
jest, danas je tako tesko kupiti lcd da je to cudo..

nego, nije stvar imam li novaca ili ne, stvar je principa, ne zelim placati ni rtrs jer im je program los, a kamoli bht i ftv..

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
nego, nije stvar imam li novaca ili ne, stvar je principa, ne zelim placati ni rtrs jer im je program los, a kamoli bht i ftv..

Ili skraćeno kažeš ne želim plaćati nešto što nikada ne gledam (ili vrlo vrlo rijetko)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 20:22 
Barsa je napisao:
lollipop je napisao:

Ili skraćeno kažeš ne želim plaćati nešto što nikada ne gledam (ili vrlo vrlo rijetko)

i kraj price.. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 20:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
A šta mislite da im se obratimo sa zahtjevom da korisnicima koji ne žele da gledaju njihov program poklone po jedan jammer i svi srećni i zadovoljni. Ja nemam uslugu, negledam razne gluposti i usput uštedim koju marku. ;)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zipo je napisao:
A šta mislite da im se obratimo sa zahtjevom da korisnicima koji ne žele da gledaju njihov program poklone po jedan jammer i svi srećni i zadovoljni. Ja nemam uslugu, negledam razne gluposti i usput uštedim koju marku. ;)

Zipo mislim da ti Loli na ovo može odgovoriti, ona je imala više kontakt sa ovima iz RTRS-a (na sudu :D ), al samo da znaš da nije ona kriva

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 20:30 
e vas dvojica, em me izbija ova odbojka sad, em me prozivate.. cccccccccc.. :D

idem sutra po kupiti glet masu u centrum.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E doći ću ja da ti okrečim, naravno džabana, ali samo ako ćeš da dozvoliš da napravim na zidu onaj logo RTRS, da ovi vide kada dođu i da ne pišu prijavu

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 20:35 
Barsa je napisao:
E doći ću ja da ti okrečim, naravno džabana, ali samo ako ćeš da dozvoliš da napravim na zidu onaj logo RTRS, da ovi vide kada dođu i da ne pišu prijavu

obecevas?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 503 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 26  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]