nesoxy je napisao:
Bio sam danas u Blicu, pitao sam mogu li dobiti Concax CAM na revers na tri dana da probam? Ne moze. Nemaju "proceduru" za revers:). Probao kod njih u novim prostorijama u Kralja Alfonsa na LG televizoru. Nisam mogao procijeniti je li slika bolja nego kod mene posto imaju LED, ali ono sto sam primjetio je da Technisat sigurno brze mijenja kanale i da je na njemu EPG ipak puno pregledniji nego na LG TV. (moze biti i da je stvar navike). Uprkos ovome moglo bi me prebacit' na CAM je nedostatak uticnica iza TV-a (imam 8 ali ce mi trebati jos jedna uskoro) i zujanje koje je prisutno i primjetno na SCART 1 ulazu.
Ja ih zvao juce, kazu da ce kad se najavim doci tehnicari sa cam-om i sa risiverom, pa ako uspijemo ustimati cam, on ostaje, a ako ne onda ce mi ostaviti risiver, u pitanju je panasonic plasma p42s30. Ja bi najvise volio da uspije sa modulom na tv i da mogu da kupim od njih cam pa da ne dajem svaki mjesec bez veze 3km, sa ubacenim cam-om imam onda i rijeseno ako nekad budem hd paket zelio, jer mi ne treba u tom slucaju novi box sa hdmi izlazom, hd paket mi za sad nije nesto zanimljiv, nije neki izbor kanala bas. Zna li neko je li moguca kod njih kupovina cam-a i koliko on kosta? Ja sam pricao sa likom iz tehnicke sluzbe, on mi to nije znao reci, inace nasao sam ovo:
http://www.pik.ba/artikal/2242750/cam-m ... x-smardtv/Ako je kod njih slicna cijena i ako proradi, uzeo bi ga.