tanka nit je napisao:
Ma šta fali copy/paste portalu, čitaće se, kako neće. Kad se čitaju Mondo i slični, čitaće se sve. Samo raspaliti po klasici, dovoljno je seljaka kod nas za sve. Samo neka ne pokušava biti originalan, tjerati neki koncept, propast je zagarantovana.
Mislio sam na news portale. Nemam pojma kakav planira otvoriti. Možda neki specijalizovani...
Mogu biti originalni i kod copy&paste fazona, bar da ne kopiraju sve živo, neki portali znaju i po dva puta okačiti isti sadržaj u kratkom roku

. Ili ako će to biti portal gdje jedna osoba samo sjedi kod kuće i kači vijesti, brzo će dosaditi i toj osobi kačiti, a kamoli posjetiocima.
A mogu ganjati i neki koncept, ne mora značiti da će propasti

Sve zavisi kako poslože.
A najviše od - para

tanka nit je napisao:
Kao što Choban reče, opcija shuffle je sveto slovo. Jedino Big stanice vode računa o tome šta, kad i kojim redom puštaju, ostalo... sačuvaj me bože.
Nekad se i Bigu znalo desiti da ponove neki redoslijed, ali koliko sam primjetio (ne slušam ih redovno) drže do plejlista i trude se!
Ono što mi smeta kod Biga, mislim na Big 1, je forsiranje nebitnih vijesti i komentarisanje istih u redovnom programu, pa onda tu istu vijest ponove u vijestima

Kao da štede na muzici
Al' ajde, bar ne rade sa skriptama kao kao što rade neke stanice iz regiona, tipa dođe DJ i ima unaprijed napisano šta će sve reći, od "Dobar dan", pa "Do slušanja". Čak i šale i pošalice i komentare na iste