Gdrazen je napisao:
Poz svima..... novi sam na forumu....
Evo imam nekoliko pitanja u vezi ovog mtel-ovog iptv-a.....nadam se da nece biti problema da ne citam ovoliko stranica....
Vec neko vrijeme se dvoumim uzeti to ili ne...konkretno sam mislio onaj paket od 55km + pdv...Isplati li se to uzeti...slabo se razumijem u te tehnologije....koliko cesto zasteka slika (zaledi)...ima li problema pri koristenju...? Moze li se uzeti na probni period....i vidim sad neka akcija..kao prikljucak 1km i tri prva mjeseca 50% se placa.....pa pitanje je da li je to sve tako kao sto kazu...?? da napomenem trenutno koristim mtel adsl hoby paket.
Hvala unaprijed
Evo ja kao NEkorisnik Iptv ti mogu odgovoriti. Prvo sve zavisi, vidi šta ti je primarno a onda napravi prostu računicu.
Kažeš koristiš Hobi paket, to je ako se ne varam najsporiji i najjeftiniji paket.
U tom paketu što spominješ da bi uzeo, Duo 55 km + pdv internet je 2.5mbs (dakle 5 x brže od tog koji imaš trenutno)
Tu ko što znaš imaš besplatne pozivi unutar fixne mreže.
Što se tiče zaleđivanja dešava se ali ne baš često. Sve zivi od samog kvaliteta parice i udaljenosti od centrale.
Evo sad nekih mana da te upozorim: svaki dodatni tv plaćaš 6 KM, HR kanali nemaju teletext, samo prebacivanje kanala traje dugo (nekih 3 sec) onda nemaš Sport Kluba (neće ga biti još dugo) i na kraju otegli su sa uvođenjem tih najavljenih kanala.
I da možeš uzeti na probnih mjesec dana, ako ti se ne sviđa vratiš (samo čini mi se da nemaš internet u tom prob.periodu)
Sad ti je ta akcija, znači plaćaš pola od te pretplate 55 km prva tri mjeseca.