banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 23:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 04 Okt 2011, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
subzero81 je napisao:
citajuci vase postove vidim da svi imate ttx. ja ga nemam ni na jednom kanalu, a da se ne bi nasao neki pametnjakovic, da tv ima ttx na zemaljskim kanalima. Ima li ko kakvo rjesenje?

Kod ovog resivera nema veze da li ti tv ima ili nema teletext. Crvena tipka na daljinskom od IPTV-a ti je za ulazak u teletext. Kada pritisneš crvenu tipku ideš strelicom prema gore na teletext i pritisneš ok. Teletext imaš na RTRS, BHT, PinkBH, BN, RTS1, RTS2, B92, Arena 1, Eurosport, HBO i još na nekim kanalima. Na HR kanalima nema teletexta

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
gringo22 je napisao:
de malo vi ima saljite mailove da ih "stisnemo" za kanale a sad sam dobio informaciju da neplaniraju uvesti SK kanale ove godine.......

zna li se koje jos planiraju da uvedu

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 15:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2011, 10:31
neznam jos :(

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 17:21 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 09 Okt 2011, 17:16
Da li Mtel misli da ubacuje nove kanale i da li ceka jos malo da mi istekne ugovor pa da se mirno rastanemo?Ima li neko informaciju o tome?Pozdrav!!

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 17:30 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 09 Okt 2011, 17:16
Mene interesuje hoce li uvesti Sport klub u ponudu i neki kanal sa akcionim filmovima!!

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
SportKlub neće 100% biti ubačen...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 12:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Okt 2011, 11:57
sad trebam da kupim lcd tv 32 inca , pa zanima mogu li kako resiver spojiti preko hdmi kabla da dodbijem bolju sliku ili moram opet preko skarta, i da li ce mi biti slika razvucena

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
ne moze preko hdmi jer su risiveri jos uvijek sa skartom. Tek su u Srbiji posli davati risivera sa hdmi. Kod nas znaci dogodine il dve.
A slika ce biti razvucena osim na kanalima gdje se pusta u 16*9 formatu, cini mi se samo Eurosport i Rtl.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 16:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
dtkbl je napisao:
ne moze preko hdmi jer su risiveri jos uvijek sa skartom. Tek su u Srbiji posli davati risivera sa hdmi. Kod nas znaci dogodine il dve.
A slika ce biti razvucena osim na kanalima gdje se pusta u 16*9 formatu, cini mi se samo Eurosport i Rtl.

I Arenasport, ESPN Classic i nisam siguran za Extreme Sports. :)

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 19:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2011, 19:32
Poz svima..... novi sam na forumu....

Evo imam nekoliko pitanja u vezi ovog mtel-ovog iptv-a.....nadam se da nece biti problema da ne citam ovoliko stranica.... :D

Vec neko vrijeme se dvoumim uzeti to ili ne...konkretno sam mislio onaj paket od 55km + pdv...Isplati li se to uzeti...slabo se razumijem u te tehnologije....koliko cesto zasteka slika (zaledi)...ima li problema pri koristenju...? Moze li se uzeti na probni period....i vidim sad neka akcija..kao prikljucak 1km i tri prva mjeseca 50% se placa.....pa pitanje je da li je to sve tako kao sto kazu...?? da napomenem trenutno koristim mtel adsl hoby paket.

Hvala unaprijed

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 19:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

treba mi da kod komsije aktiviram besplatne arena sport kanale...kako se to radi posto do sad nisam nista aktiviro?? :D

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gdrazen je napisao:
Poz svima..... novi sam na forumu....

Evo imam nekoliko pitanja u vezi ovog mtel-ovog iptv-a.....nadam se da nece biti problema da ne citam ovoliko stranica.... :D

Vec neko vrijeme se dvoumim uzeti to ili ne...konkretno sam mislio onaj paket od 55km + pdv...Isplati li se to uzeti...slabo se razumijem u te tehnologije....koliko cesto zasteka slika (zaledi)...ima li problema pri koristenju...? Moze li se uzeti na probni period....i vidim sad neka akcija..kao prikljucak 1km i tri prva mjeseca 50% se placa.....pa pitanje je da li je to sve tako kao sto kazu...?? da napomenem trenutno koristim mtel adsl hoby paket.

Hvala unaprijed

Evo ja kao NEkorisnik Iptv ti mogu odgovoriti. Prvo sve zavisi, vidi šta ti je primarno a onda napravi prostu računicu.
Kažeš koristiš Hobi paket, to je ako se ne varam najsporiji i najjeftiniji paket.
U tom paketu što spominješ da bi uzeo, Duo 55 km + pdv internet je 2.5mbs (dakle 5 x brže od tog koji imaš trenutno)
Tu ko što znaš imaš besplatne pozivi unutar fixne mreže.
Što se tiče zaleđivanja dešava se ali ne baš često. Sve zivi od samog kvaliteta parice i udaljenosti od centrale.
Evo sad nekih mana da te upozorim: svaki dodatni tv plaćaš 6 KM, HR kanali nemaju teletext, samo prebacivanje kanala traje dugo (nekih 3 sec) onda nemaš Sport Kluba (neće ga biti još dugo) i na kraju otegli su sa uvođenjem tih najavljenih kanala.
I da možeš uzeti na probnih mjesec dana, ako ti se ne sviđa vratiš (samo čini mi se da nemaš internet u tom prob.periodu)
Sad ti je ta akcija, znači plaćaš pola od te pretplate 55 km prva tri mjeseca.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 20:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

prvo...hvala puno...

drugo...jos jedno pitanje....da li je u tu pretplatu od 55km ukljucena i pretplata za fiksni telefon (onih 10-11km) ne znam tacno koliko sad kosta....

Moj trenutni prosjecan racun za telefon i internet skupa je 70-ak km...

I da....hoby jeste najmanji adsl paket...ali mi je vec postalo sporo..treba mi bolji paket...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jeste uključena ti je pretplata.

Nema na čemu, to smo da pomognemo.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 20:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

gringo22 je napisao:
treba mi da kod komsije aktiviram besplatne arena sport kanale...kako se to radi posto do sad nisam nista aktiviro?? :D

moze odgovor

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 20:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

dtkbl je napisao:
jeste uključena ti je pretplata.

Nema na čemu, to smo da pomognemo.

ok....ako se odlucim i uzmem taj IPTV...javaljam iskustva 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 20:59 
ja sam prvo uzela probno. placam mjesecno 77 KM, imam 2 tv..
generalno, ispocetka sam piz..la jer se slika ledila svakih malo, pa blokiralo,a li od kad gasim resiver preko noci, vise toga nema.. na sporo prebacivanje sam navikla, nije to strasno..
nema teletekst za htv, ali su mi super opcije, sta je na programu, sta ce biti, sadrzaj emisija, i sl. uzmi probni, nista te ne kosta, pa sam odluci.. meni se isplatilo jer mi je fiksni, kablovska i net ukupno izlazili oko 80 KM, a namucio me blic sa pucanjem neta samo tako, ovdje je protok veze jako dobar,

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

77 Km? Jesu to onda oba paketa?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 21:13 
pa sad ste me malo zbunili, imam net, kablovsku i fiksni, 2 tv-a i sve arene.. jbg, ako sad znam koji je to paket.. ali toliko otprilike platim racun..

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 21:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

gringo22 je napisao:
gringo22 je napisao:

moze odgovor

moze odgovor-2 put

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]