banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 11:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Sep 2011, 21:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Jun 2009, 12:32
drug je napisao:
lukap je napisao:

Ma nije vazno to sto moram uzeti receiver, vec da li je slika bolja :roll:. To mi je vazno. Ako kazete da su poboljsanja primjetna, da ja to odmah rjesavam i predjem na digitalu.

Hvala

Jeste bolja, plus sto imas Arenasport 2,3,4 besplatno.

dtkbl je napisao:
Izbor kanala na dtv je bolji, mada je to kod elte relativno.
Kad je uporedim sa elnetom dodje mi da placem.

Svi bi plakali. Elnet ima zaista sjajnu ponudu. Puno, puno bolju od Elte.

Eh, bas nesto i nisam sportski fan, radije bi filmske kanale ;-)

Hvala u svakom slucaju...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Slabo ces se filmova na Elti nagledati. Uzmi Total ili Open IPTV i HBO paket i rijesi sve svoje probleme na taj nacin.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Може ли ми неко рећи колико ме кошта да ми уз ових 48 постојећих канала се додају још 3 Арене (2,3,4)?

Те наравно да ли је уопште могуће ( с тим да сам уговор потписао прије 3 мјесеца) затражити од оператера неке канале по жељи,или је ипак све то сам маштање?

Рецимо ( да се не наљуте ови из Елте) али мени канали попут домаћих ( Елта,ДМ сат,Свет Плус,Бн мјузик,Подриње,ФТВ) ништа не значе и практично их и не пратим. Умјесто њих по некој мојој слободној процјени далеко бољи би били ( Студио Б,РТВ 1,ТВ 9 Крагујевац, ТВ 1, ) те умјесто канала ( Пинк екшн, Бумеранг,Про сибен,онај В канал,по цијели дан рекламе) да се убаце рецимо ( ДСФ,Спорт клуб +, Раи Спорт,Вива).

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Sep 2011, 16:51
Amadeus dali mozes da zamolis svoje da puste jos neki kanal da bude nedekodiran,evo pre par dana su kod nas u teslicu pustili opticki vod i uveli novih 20 30 kanala, i juce sam slucajno nesto caprko po elta kabel sajtu i nasao za digitalnu tv podesavanje ja odem na tv i ukucam 650 frekvenciu i on meni nadje dosta programa , rts ,ftv ,i tako to pola radi ali one ostale kad hocu cuje se samo zvuk i kaze program zasticen, pa ako ti nije problem samo da pustis da discovery bude nedekodiran , ili nova tv ,il rtl hr. kada si vec ucinio ovima uslugu za sport ucini i meni da mogu neki film gledat u hd-u xDD ,jebote imaju 4 ,5 kanala sport i jos se zale= em su digitalni i u hd xD. Pa eto ako nije problem samo da od ovih gore navedenih stavis!

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2011, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
drug je napisao:
Slabo ces se filmova na Elti nagledati. Uzmi Total ili Open IPTV i HBO paket i rijesi sve svoje probleme na taj nacin.

i uzmi kredit...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 08:34 
Početnik
Početnik

Juce mi je stigla digitala, i zadovoljan sam. Za moj ukus malo previse sportskih kanala, ali sta je tu ;-). Nadam se da se drugari "sportisti" nece naljutiti ;-). Ja sam ipak vise filmofil ;-).
Od ovih lokalnih televizija nisam ni ocekivao digitalni signal, vec kako i jeste, analgoni konvertovan u digitalni, sto je opet ok. Daleko je to od digitalnog ali je dosta bolje od analgonog.
Receiver koji sam kupio od ELTA-e je Synaps CSD-300 CX http://www.synaps.tv/?q=product&id=11

Malo me jos muci da preslozim kanale na njemu, ne nudi mi tu opciju, vec ima neku svoju redanja kanala, ali skontacu nesto.

Ako imate ista da mi preporucite, mozda negde ima i dodatnih kanala koje treba posebno naci ili sl, slobodno kazite. Pozzz

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 12:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2011, 16:41
lukap je napisao:
Juce mi je stigla digitala, i zadovoljan sam. Za moj ukus malo previse sportskih kanala, ali sta je tu ;-). Nadam se da se drugari "sportisti" nece naljutiti ;-). Ja sam ipak vise filmofil ;-).
Od ovih lokalnih televizija nisam ni ocekivao digitalni signal, vec kako i jeste, analgoni konvertovan u digitalni, sto je opet ok. Daleko je to od digitalnog ali je dosta bolje od analgonog.
Receiver koji sam kupio od ELTA-e je Synaps CSD-300 CX http://www.synaps.tv/?q=product&id=11

Malo me jos muci da preslozim kanale na njemu, ne nudi mi tu opciju, vec ima neku svoju redanja kanala, ali skontacu nesto.

Ako imate ista da mi preporucite, mozda negde ima i dodatnih kanala koje treba posebno naci ili sl, slobodno kazite. Pozzz

Nisam znao da i oni prodaju recivere. Imaju li samo taj ili su jos neki u ponudi? Ako skontas sve na njemu javi, ima jos zainteresovanih kupaca.:)) Jesu li oni sada negdje u budzaku?

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 14:23 
Početnik
Početnik

nikolaa82 je napisao:
lukap je napisao:

Nisam znao da i oni prodaju recivere. Imaju li samo taj ili su jos neki u ponudi? Ako skontas sve na njemu javi, ima jos zainteresovanih kupaca.:)) Jesu li oni sada negdje u budzaku?

Pisem iz Doboja ;-). Koliko znam, ELTA prodaje svu neophodnu opremu za gledanje. Ako TV ima DVB-c tuner, onda ti treba samo oprema za karticu.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 14:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

imam jedno pitanje ,uzeo sam novi tv i zanima me sta je sve potrebno za digitalku,ja imam dvb-c i dvbt-t tuner pa sta mi jos hvali da mogu da gledam digitalku

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Ništa. Preskeniraj i to je to...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 19:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ma uredu je to nadjem ja kanal,nego pitao sam sta mi je sve potrebno da mi mogao gledati sve kanale posto su neki kodirani, i ja cujem zvuk ali nema vide i pise zasticeno xD. Pa sta mi treba da odblokiram kanale

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 19:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2010, 20:20
Koji tv je u pitanju?

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 20:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... FL3606H/12

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 22:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
Amadeus, ako si tu, šta je sa Sportklubom na digitali? Umjesto SK ide Pink BH!? Unaprijed hvala za odgovor

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 14:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
avlijas je napisao:
Amadeus, ako si tu, šta je sa Sportklubom na digitali? Umjesto SK ide Pink BH!? Unaprijed hvala za odgovor

Momak eksperimentiše, dok se nauči doći će sve na svoje mjesto.

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 20:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
ostao sam bez arena, kakvo je stanje kod ostalih napacenih korisnika ove elte...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 20:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Alooooo Elta??? Pa gdje su Arene sad kad je derbi Juventus - Milan??? Daj sredite to molim vas!

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 20:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pukoše mi Arene, šta je ovo, popravljajte ovo odmah...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 20:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nešto mi ovo smrdi. Ima Arena 1 a ostalih nema.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 20:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

E baš vam je fazon, stvarno. Pretpostavljam da nemate dežurnog radnika nedjeljom. FUJ!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]