Bio sam moderator na medijima,i znam da ovo što ću sad napisat,ne bih trebao..ovdje se piše o rezolucijama,kvalitetu slike,frekvencijama..ustvari,bar tako je zamišljena tema,a sad što niko ne hebe,to je drugi par ooanaka...Sta bi sa ovim slučajem na kraju,vidim 15 različitih objašnjenja?...bio sam tad pri netu,i čim im je Rocker hebao sve živo i mrtvo,otišao sam na link i vidio da stvarno stoji ono o "neustavnom danu RS".., čak i RS pod navodnim znacima...malo nakon toga je Zoka čak ovjekovječio i screenshot...tačno me sramota bilo što sam ikad išta afirmativno napisao za BN...jer to je moja sramota,ne vaša...vi niste ništa bolje o BN pisali ni prije toga...al sad vidim neke demante,pa me zanima šta je istina?....dal je to zaista stajalo na BN tih 50- tak minuta,a sad me BN ubjeđuje da više vjerujem njima,nego svojim očima,da to nikad nije ni bilo na BN?...ili zaista ima takvih bolesnika među vladajućom oligarhijom da naprave sajt sa sličnom ikonografijom,al da recimo nije rtvbn nego rtv.bn npr?..šta je istina?...u svakom slučaju,neko je opasno bolestan ovdje

...čak i ako je to zaista stajalo tih skoro sat vremena na BN,ja bih im potpuno oprostio da su kaznili odgovornog...izvinuli se zbog prenošenja vjesti sa drugih sajtova bez kontrole...potpuno bih shvatio..ali ovo..da pričaju da se to nije desilo,i da su drugi izfrizirali to...to je i za mene previše,i ne prihvatam...šta je istina?