banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 14:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 06 Sep 2011, 19:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2011, 10:31
eto cudo sinoc nije bila zatamljena utakmica srbija-francuska :D

a evo odavno gledam ovo bije me u oci a i vi ste to vjerovatno primjetili...ona slika vise iptv paketa imaju logo kanala i ima disnep xd a nema ga nigdje u kanalima.....???
http://imageshack.us/photo/my-images/98/dadaat.jpg/

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 07:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Sinoć na IPTV bila otvorena oba kanala i mogle se obe utakmice gledati. Stvarno čudo da nisu zamračili

TV Espana: Španija - Lihtenštajn

Rai Uno: Italija - Slovenija

gringo22 je napisao:
a evo odavno gledam ovo bije me u oci a i vi ste to vjerovatno primjetili...ona slika vise iptv paketa imaju logo kanala i ima disnep xd a nema ga nigdje u kanalima.....???

Taj kanal je u početku stajao u ponudi kanala označen sa * kao da će biti uskoro pušten, a ono ništa. Ne znam što te to čudi, nije ovo prvi put da M:tel nešto laže. Vidiš da nove kanale uvijek obećavaju i uvijek će biti pušteni u sljedećem kvartalu. Tako govore već 1 godinu, a ni sami oni ne znaju hoće li biti tih novih kanala za 2 mjeseca ili za 5 godina. Tako da te ništa ne treba čuditi od njih. M:tel :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 08:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Barsa je napisao:
Sinoć na IPTV bila otvorena oba kanala i mogle se obe utakmice gledati. Stvarno čudo da nisu zamračili

TV Espana: Španija - Lihtenštajn

Rai Uno: Italija - Slovenija

PTPC je tražio da se zamrači PTC1 zato što u sprenosili istu utakmicu, ostali prenosi ih očigledno ne zanimaju ;)

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
ostali prenosi ih očigledno ne zanimaju ;)

Do sad je bio Rai zamračen kada su Italijani igrali, pa mi čudno šta je sinoć bilo
Isto tako I Espana

<Enter_name> je napisao:
PTPC je tražio da se zamrači PTC1 zato što u sprenosili istu utakmicu, ostali prenosi ih očigledno ne zanimaju ;)

Dobro, to je ok. Ali kada je na početku utakmice bio dupli glasovni prenos, komentator sa RTS i ovaj naš u isto vrijeme :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 15:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
autorska prava su čudo . Ovim se može reći da je javni servis preuzeo primat nad autorskim pravima u ovoj zemlji. Jedino je Lemijeva catv nezaustavljiva u NEzamračivanju !

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 18:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2011, 10:31
Ponuda IPTV platforme Moja TV uskoro bi mogla biti proširena novim kanalima. U posljednjih nekoliko dana Moja TV testira nekoliko muzičkih, sportskih, dokumentarnih kanala te dva kanala u Visokoj Definiciji.

Novi muzički kanal Hayat TV-a, Hayat Music TV, o čemu sve već pisali, biće za sada u BiH dostupan putem Moja TV platforme. Također, pored ovog kanala u fazi testiranja su još dva kanala Sport Kluba, RTL Televizija, Doma TV, Discovery Showcase HD, HBO te još jedan muzički i HD kanal.

eeee m:tel-uuu moj :confused2:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma da, neka svi proširuju listu kanala, šta će M:tel-u to. I ovo što imaju u ponudi im mnogo, da mogu pola bi kanala izbacili, a cijenu da ne mijenjaju
A ovi u BH Telekomu uvode pored Arene sport i Sport klub :angry4:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 19:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ma po tom jebenom zakonu o autorskim pravima oni bi trebali stalno zamračivati sve televizije koje nisu iz BiH kad emituju sportske događaje (mečeve, a ne uvodne i analizirajuće emisije koje su u produkciji dotične televizije van BiH), serije, filmove i sve ostale emisije koje nisu u produkciji dotične televizije van BiH, a koje je ta dotična televizija otkupila za emitovanje na teritoriji samo njene matične države.
U praksi to znači da kad B92 otkupi prava emitovanja nekog teniskog turnira za Srbiju, ovi ovde kablovski operateri bi morali zamračivati B92 kad emituje teniske mečeve sa tog turnira bez obzira da li je neka televizija u BiH otkupila ili nije otkupila prava emitovanja tog turnira. Ali ni u kom slučaju ne bi smeli zamračivati uvodne i analizirajuće emisije vezano za mečeve sa tog teniskog turnira, kao ni reportaže sa istog jer je to u produkciji B92. Isti slučaj je i sa filmovima i serijama, ali ovi operateri to zasad rade samo na zahtev ovih ovde televizija i/ili televizija koje to emituju a ne žele da sebi stvore problem što se to emituje i na teritoriji države za koje je nisu otkupili. Bojim se da će uskoro i sve filmove zamračivati, a to onda gubi smisao i regionalnih televizija i kablovskih operatera. :( Zato telekomov IPTV u Srbiji samo ima HRT1 od HR kanala, jer bi HRT2, RTL i Nova TV skoro uvek bili zamračeni.
Neka od rešenja su:
1. Da regionalne televizije otkupljuju prava za emitovanje i na teritoriji susednih zemalja istog govornog područja. Ali slabe su šanse za to jer je to sskupo.
2. Da se svi ogluše o primenu zakona o autorskim pravima (kablovski operateri i sve regionalne televizije i da budu svi kao što su bili u ratu), ali od toga nema ništa jer bi nam bio zabranjen ulazak u EU, a našim političarima samo pertle vire iz EU dupeta (čast izuzecima).
3. Dobri stari antenski sistemi. Milina onima koji žive u Posavini pa mogu laganice sa par antena povezati sve kanale iz SRB, HR, RS i FBiH i to za džabe i bez zamračivanja, slika će biti na svim kanalima kao sunce kad se digitalizuje uskoro Srbija, a valjda će i BiH u nekom razumnom roku.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Prvo cilj svakoga ko kreira TV program je da taj isti program proda i zaradi na njemu.. .

Sjetite se da je Nova TV i prije nego je prodala neke serije u BiH striktno tražila gašenje signala Nove TV u BiH dok traju te serije...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 04:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Uh ljudi, pročitajte obavezno ovu temu, jer gadna nam se čorbica kuva. Mogli bi veoma uskoro ostati bez Nove TV, ali i svih ostalih regionalnih kanala. :( Jebo teeee, a ja potpisao pre dva meseca ugovor na 24 meseca, a kablovska mi ne treba bez regionalnih kanala. :angry4:
Evo link:
http://www.rtvforum.net/thread-776.html

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 08:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
ma nidje veze...vise bih volio da ne zatamne utakmice reprezentacije srbije i da ubace sportklub ,da mogu gledati djokovica i engleze ---a ne ovako preko kompjuetra streamovati :( ! a druga stvar ,na takvoj smo poziciji kad sve HR kanale mozes uhvatiti viljuskom,pogotovo sad kad su otisli u digitalu :)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
pametni ljudi su davno uveli CS.
Ako bude ista od te price to ce me momentalno natjerati da ga uvedem.
A i mtelu bi rado otkazao fixnu sve zajedno sa rtv taxom samo da nije do staraca.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ATLAS nije zamračen, prenose Bolton - Mančester :D

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Ja sam se frapirao upućenošću dotične persone iz RAK-a... u 21 vijeku ne znaju koliko ljudi ima kablovsku TV u BiH... Sramota

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
Ko da je to vazno, bitno je da sjedi tamo i da se ne sikira za platu.
Plata je redovna, dobra i gujca se ne znoji dok se zaradi.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E ljudi noćas sam sanjao da nam je mtel u IPTV ubacio sve one obećane kanale plus Prva Srpska TV i da su Cinemax 1 i 2 u osnovnom paketu. :D :P
Aaaa bilo je divno i onda sam se probudio i setio da se meni nikad ni jedan san nije obistinio, bar ne u potpunosti što je u većini slučajeva i dobro, jer obično sanjam gluposti i sranja, ali ne i ovome slučaju.
:P

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bem ti M:tel IPTV, ljudi počeli sanjati nove kanale

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2011, 11:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
vec vidim sljedecu visokobudzetnu kampanju...

OPEN IPTV... jer mi ostvarujemo vase snove.

i onda nam ubace K3, Simic i Vikom.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2011, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Hahahahahahahahaha :D bas se sjecas da su bili u osnovnom paketu? xD

ili slogan
OPEN IPTV..... SAMO SANJAJTE! :)

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2011, 13:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
MTEL IMATE PRIJATELJA...

UZ KOJEG BOLJE SANJATE

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]