amadeus je napisao:
Obrisi stare ArenaSport kanale iz liste i ponovo preskeniraj. Arene su na 666.000 MHz SR 6875 QAM 64. Da li imas kompletnu listu kanala? Koliko ti pronalazi kanala prilikom automatske pretrage? Nemoj zaboraviti da prilikom pretrage kanala televizor treba da nadje duple ArenaSport kanale. Jedni su kodirani (674.000 MHz), drugi su FTA (666.000 MHz).
Mala napomena za ATV. Privremeno ne radi, ali vrlo brzo ce proraditi.
Probao sam sve sto si rekao i nista.Prilikom automatske pretrage pronalazi 61 kanal od kojih je jedan radio Atlas.Prije nego su mi se pojavili problemi sam imao duple Arene od kojih su jedni radili a drugi ne, a sada imam samo ove sto ne rade(frekvencija 674).Kada uradim quick scan ne pronalazi nista bez obzira da li podesim frekvenciju na 666 ili ostavim na automatski.Jedino ne znam sta je ovo QAM i gdje se podesava.Ja rucno mogu podesiti frekvenciju,SR i "Network ID" (sta god to znacilo), a QAM mi se nigdje ne pojavljuje.
Od pocetka sam imao problema sa nekim kanalima kao Reality,NatGeo Wild (nikad nisu radili kod mene iako su pronadjeni) ili svi HD kanali (pretpostavljam da je problem sto ne podrzava MPEG 4), ali me to nije toliko pogadjalo kao ovo sa Arenama.
Ko mi pomogne ,ucinice jedno veliko dobro djelo i ima od mene

I zaboravih da pitam, sta predstavljaju ovi kanali Test 1,2 i 3.Kod mene su uvijek tu i nista se ne desava.Je li to tako treba , ili je i to neki problem?