banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jun 2025, 09:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 248 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Avg 2020, 19:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Apr 2020, 12:25
Ne znam kako će ići to preuzimanje zbog interneta, jer Trion uzima internet usluga preko drugih kanala. Upload Telemacha u FBIH je krajnje rečeno jadan. Ja sam EON-om zadovoljan. Ma u djeliću sekunde se sve dešava, box je odličan mada ga ja neću koristiti za aplikacije i to, samo osnovno. Videoteka je oooogromna, znači ima baš brda naslova sa HBO (nekim ljudima to baš znači, meni i ne toliko xD). Daljinac je isto super, tako da stvarno sve pohvale što su doveli i nama ovo. Nek je vala Lauš nekad nešto dobio prije ovih preko Vrbasa pa makar se ja sutra iskesio.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2020, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
@domestic1 Jesu li titlovi na filmskim i sinhronizacija na dječijim kanalima na srpskom ili hrvatskom? Baš me zanima da li vuku streamove od Telemacha ili SBB-a.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2020, 21:46 
Pripravnik
Pripravnik

Joj mislim da je SBB. Pustio sam 10 minuta Harry Pottera, bilo je na srpskom. Pošto su i neka otključavanja ovi iz Sarajeva zvali Beograd da uštimaju to.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2020, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Hvala. Pretpostavio sam da je tako. Ipak su svjesni da određenom broju ljudi i to igra ulogu.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2020, 04:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Možda na boxu koji nudi Trion se mogu mjenjati jezici.
Treba vidjeti u podešavanjima.
Na smart tv aplikaciji ne može,i tu treba vidjeti odakle vuku strimove.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2020, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
domestic1 je napisao:
Nek je vala Lauš nekad nešto dobio prije ovih preko Vrbasa pa makar se ja sutra iskesio.

Haha :D prvi slučaj prekovrbaskog šovinizma :D

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2020, 11:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Znači, od ovih definitivno nema ništa. Toliko reklamiranja po fejsu a ništa u stanju očito nisu. Što je još gore, kooridnacija im je nula. Ispod nule.
Elem, javim se na Trionovom fejsu porukom sa pitanjem, kako stoje sa Starčevicom, po pitanju interneta. Javi mi se izvjesna Mediha ili Meliha ili kako već iz Sarajeva, iz Telemacha (?), koja mi fino objasni kako su njihove razne usluge dostupne, u cijeloj BiH i tako dalje. Mene, ponavljam gospođi, zanima samo internet. I to 100/50 za 30 KM. Sa PDV-om. Ponovim i da me EON ne zanima baš, jer skontam da to forsira, jer mi je njihova ponuda trenutno ne zadovoljava moje potrebe. Ona i dalje tvrdi kako eto ne mogu dobiti samo net, jer sada je ta akcija EON + NET za 47,50 KM. Uzme podatke i eto javiće se. Poslije 24 sata javila se neka druga gospođa-đica i ladno odvali kako eto taj dio grada ipak još nije detaljno pokriven optikom i da mi mogu ponuditi Total TV. :D Rekoh, hvala do viđenja. Laku noć.

Vidim, što bi rekao naš narod nema tu kruha, i uzmem telefon u ruke i nazovem lijepo 491 700. Javi se fino čovjek. Kažem mu odmah da me zanima net 100/50 za 30 KM, i pitam može li to solo, bez EON-a, kaže čovjek fino - može. ( ? ) Kažem mu odmah odakle zovem, upitam postoje li tehničke mogućnosti, nisam ni završio pitanje, čovjek kao iz topa: Bratac, Starčevica, nema šanse. I ko zna kad će moći. Kaže, trenutno rade samo na Petrićevcu, Laušu i dijelu Česme. Ostalo samo do kladionica. Znači mrka kapa. Plašim se da će puno još vode Vrbasom proteći dok se kod nas ozbiljno ne počne neko baviti internet/kablovskom. Daj Bože pa da ugledamo VIP/A1 ovdje, ili one norveške Čehe, preporodio bih se.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2020, 04:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

SK 4 HD u Telemachu i Trion Tel -u.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2020, 11:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
drug je napisao:
Znači, od ovih definitivno nema ništa. Toliko reklamiranja po fejsu a ništa u stanju očito nisu. Što je još gore, kooridnacija im je nula. Ispod nule.
Elem, javim se na Trionovom fejsu porukom sa pitanjem, kako stoje sa Starčevicom, po pitanju interneta. Javi mi se izvjesna Mediha ili Meliha ili kako već iz Sarajeva, iz Telemacha (?), koja mi fino objasni kako su njihove razne usluge dostupne, u cijeloj BiH i tako dalje. Mene, ponavljam gospođi, zanima samo internet. I to 100/50 za 30 KM. Sa PDV-om. Ponovim i da me EON ne zanima baš, jer skontam da to forsira, jer mi je njihova ponuda trenutno ne zadovoljava moje potrebe. Ona i dalje tvrdi kako eto ne mogu dobiti samo net, jer sada je ta akcija EON + NET za 47,50 KM. Uzme podatke i eto javiće se. Poslije 24 sata javila se neka druga gospođa-đica i ladno odvali kako eto taj dio grada ipak još nije detaljno pokriven optikom i da mi mogu ponuditi Total TV. :D Rekoh, hvala do viđenja. Laku noć.

Vidim, što bi rekao naš narod nema tu kruha, i uzmem telefon u ruke i nazovem lijepo 491 700. Javi se fino čovjek. Kažem mu odmah da me zanima net 100/50 za 30 KM, i pitam može li to solo, bez EON-a, kaže čovjek fino - može. ( ? ) Kažem mu odmah odakle zovem, upitam postoje li tehničke mogućnosti, nisam ni završio pitanje, čovjek kao iz topa: Bratac, Starčevica, nema šanse. I ko zna kad će moći. Kaže, trenutno rade samo na Petrićevcu, Laušu i dijelu Česme. Ostalo samo do kladionica. Znači mrka kapa. Plašim se da će puno još vode Vrbasom proteći dok se kod nas ozbiljno ne počne neko baviti internet/kablovskom. Daj Bože pa da ugledamo VIP/A1 ovdje, ili one norveške Čehe, preporodio bih se.

Pa ne da im m:tel.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2020, 11:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nisi shvatio šta sam htio reći. Poenta je da su pukli reklamu koja zvoni, iskaču iz frižidera, a usluga im dostupna na premalom prostoru, dok je korporativna komunikacija - nula. Niti znaju šta hoće, niti šta nude, niti šta mogu.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2020, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Idu sada na Laus i Borik, najvise potencijalnih korisnika.
Kod mene juce prikopcali u Dervisima radi net u fulu, mjerio na telefonu preko wifi dobijAm skoro 100/100, na paketu 200/100.
Sve u svemu ja zadovoljan za 40 marki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2020, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Njih je mtel tuzi zvog nekih "nezakonitih" polaganja kablaze,blatio po svim portalima a Trion ih dobio na sudu,sve palo u vodu jer su ljudi imali uredno podnesene zahtjeve i dozvole. Naravno po obicaju i ugledu na RTRS nema poslike demanta,nedaj Boze izvinjenja.

Firma Trion Tel je mlada, tek su poceli razvijati mrezu i bitno je sto urade i koga prikljuce da je dobra i kvalitetna usluga.

@drug, mislim da je boban1982 pisao o tome, TrionTel prodaje net, a Telemach prodaje EoN. Kako je boban objasnio,sad nastupaju kao jedno jedan racun ali moguce dva budzeta, iz tog razloga ti pomenuta pokusava prodati uslugu koju si spomenuo.

U svakom slucaju marketing kao i kod mtela, dobijes 200KM na karticu u kesu, a u ugovoru paket trio, ovo ono masu usluga da isti kes vratis troduplo.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2020, 22:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2018, 22:48
richa je napisao:
Idu sada na Laus i Borik, najvise potencijalnih korisnika.
Kod mene juce prikopcali u Dervisima radi net u fulu, mjerio na telefonu preko wifi dobijAm skoro 100/100, na paketu 200/100.
Sve u svemu ja zadovoljan za 40 marki.

Gdje u Dervisima ? :o :o :o da ih zovem sutra odma haha

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2020, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Imaju za sad samo na put srpskih branilaca, jos nisu krenuli po ostalim ulicama, a ni nece uskoro jer kazu da su im borik i laus prioriteti.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2020, 22:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2018, 22:48
Ja sam ulica iznad no limita. Znaci tako blizu a tako daleko...

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2020, 04:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Marketing je šminka ali uvjek treba zagrebati dublje.
Ako Telemach reklamira "EON od sada i u Banja Luci uz internet do 400 Mbs" nisu ni pogrešili jer su Petrićevac i Lauš u Banja Luci.
Sad što su u pitanju prigradska naselja a u samom centru nema mreže to su čari marketinga da uljepša,da lijepše zvuči.

Za informacije o dostupnosti mreže,i planovima za širenje u bliskoj budućnosti, treba zvati direktno Trion.Seke iz call centra Telemacha nisu upućene dobro ni u stvari što se tiče njihove kablovske i Totala a kamoli koja naselja i ulice u BL imaju Trion internet.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2020, 14:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

@baki, nisam ja čitao uopšte šta se po forumu pisalo, ja sam se direktno na fejsbuku Triona obratio njima, a zvala me hanumica iz Sarajeva (?). Ostatak imaš u prethodnom postu. Jedni te ubjeđuju da mora EON + Net a ovi "naši" u Trionu da može sano net. Mene je zanimala samo optika od 30 KM, a EON - ne, jer trenutno ne zadovoljava moje potrebe, loša ponuda kanala uz fatalni geoblocking za puno para. I usput rečeno, Viet, koji mi je puno bolji, već koristim.

Na početku im, kao što rekoh može sve, a kraju, ne može ništa, pa mi hanumica "velikodušno" ponudila Total. Rekoh, neka hvala sestro slatka. :) Tek mi je tehničar iz Triona, fino, ljudski pojasnio, da su želje jedno, a realnost drugo, te da se na Starčevici ne nadam jer rade samo na Petrićevcu i Laušu i dijelu Česme kao i da im ostala naselja uskoro nisu u planu, osim kladionica.

Tako da, mrka kapa. A fine brzine imaju. Zamjerka? Totalno su nepovezani, ne znaju šta pričaju jedni a šta drugi, pogubljeni, a pukli reklamu na sva zvona. To tako ne ide.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2020, 15:20 
Pripravnik
Pripravnik

Kakva more prigradska naselja, Lauš bliži centru no Starčevica i dobar dio Borika zajedno.
Doduše naletio sam na čudne ljude, neće gasterbajter da kupi plac za 40-45 000KM na 2.5km od centra, nego kupi u Česmi za 55-60 hiljada :D
Loša ponuda kanala? Sem Arena pojasni, na Rtsu je vazda sve blokirano tako da ta priča slabo pije vodu.
Biće ljudi, polako. Tek su skinuli mtel sa grbače i suda, mlada je to firma, dajte im malo vremena.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2020, 15:53 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
meni je ova trion eon tv ponuda trenutno najbolja....bolja mi je i od totala a od mtela,elte i blica pogotovo...te ilegalne servise ne razmatram..samo ako se prosire pa da i prikljucim

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2020, 16:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bez da se iko ljuti, ali ako nisi pokrio Centar, Borik, Starčevicu i Mejdan, gotovo da ne postojiš u Banjaluci. Žao mi je, ako je moj post, uznemirio nekoga, ali to je jednostavno tako. :)

Što se tiče ponude EON-a, da ponuda je loša. Ne možeš imati u IPTV aplikaciji ponudu goru od one u svojoj DTH platformi pa pričati o "dobrom poslovnom potezu" Ona, na EON-u mora biti bar u rangu one na sopstvenoj DTH platformi.

Ali kao što već ponovih, EON me uopšte ne zanima, imam tu puno bolja rješenja, interesuje me samo optika, dovoljan mi je paket 100/50, ali sudeći po tome, kako ovi traljavo rade i kako su u potpunoj diskomunikaciji, načekaćemo se.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 248 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]