spavac je napisao:
jel ti citas ono sto napises...to sto je Hertz rekao nema veze sa naslovom teme, kao ni sa mojim postom..i malo skontaj na sto se odnosilo kad sam napisao teska nauka...samo sam rekao da tip nije uradio ono sto je u samom naslovu teme..
to sto je Craig uradio imam osjecaj da ce doci u pogresne ruke nekih debila koji ce se bogatiti il manipulisati masom..
evo ti jos jedan komentar..
"It’s an impressive piece of work, but it’s essentially taking existing code for life and existing machinery for using that code. It’s an extension of what has been done before. For example, most diabetics now use human insulin that is made by bacteria which have had the human gene for insulin inserted into their DNA."
da li ti je jasan pojam "taking existing code for life"..

Izgleda da ti ne citas, ja sam se okrenuo na tvoju izjavu "teska neka nauka" koja em sto nema veze sa temom vec i sa zivotom.
Citiraj:
„Riječ je o ćeliji koja u potpunosti potiče od sintetičkih hromozoma, napravljenih sa četiri boce hemikalija, koje čine dijelove DNK“, kaže Kreg Venter, glavni istraživač na Institutu „Džej Kreg“. Venter je novinarima rekao da je taj eksperiment počeo sa živom ćelijom, koja je potom prerađena pomoću sintetizovanog genoma, poslije čega je ćelija prošla kroz „million koraka replikacije“. Tim naučnika je najprije konstruisao svojevrsni „genetički softver“ bakterije, koji su potom presadili u ćeliju, koja je na kraju zamrznuta. Inače, Venter je rekao da je još prije dvije godine uspio da izvrši sintetizaciju genoma bakterije, ali da tada nije bio u mogućnosti da ga presadi u ćeliju.
I kao sto Hertzog rece, treba se diviti dostignucu naucnika a ne reci sarkasticno "teska neka nauka". Ali ocigledno ovdje imamo vecih strucnjaka u domenu mikrobiologije