Ja mislim ( verujem , predpostavljam ) da postoji zivot ( inteligentan , svestan ) van nase planete Zemlje , ali nisam bas siguran da su nas posecivali u skorije doba i to u letecim tanjirima .
Ko god to bio i sta god da je taj video na nebu zaista nije imao bujnu mastu pa je to nesto nazvao '' Leteci Tanjir'' - tanjir koji leti

. Evo bacicu ja tanjir sa treceg sprata koji ce leteti pa mozda cak i deset sekundi . Posle ce stanari da pricaju kako su videli leteci tanjir

.
Ne kazem da nije moguce da UFO stvarno postoji i da takvi fenomeni nisu izmishljeni . Kazem moguce je , ali prema dosadasnjim mojim saznanjima ( i mnogih drugih ) to je vise izmishljotina nego istina .
Razvijene civilizacije u drugim delovima svemira verovatno postoje ... Mnoge od tih civilizacija su verovatno nastale milionima pa i milijardama godina pre ove nase ljudske civilizacije . Za to postoji mnogo veca ( matematicka ) verovatnoca nego da su nastali u priblizno vreme kad i covecanstvo i da su slicnog tehnoloskog stupnja kao mi . Tako da nas niko nebi posecivao letecim tanjirima ... to bi izgledalo mnogo , mnogo ozbiljnije . leteci tanjiri su kod njih izasli iz mode jos pre 100 miliona godina ... sad se voze nekim energetskim beskonacno brzim vozilima , ako uopste i imaju zivotnu formi ... ili su presli u energiju . Kako god to izgledalo , teske su mogucnosti da bi se vozili materijalnim letecim tanjirom ( loptast oblik , kugla je mnogo prakticnija i bolja forma od tanjira za kretanje kroz vasionu - zato su planete loptastog oblika ) .
Vec sam napomenuo da je starost mnogih civilizacija u svemiru ( pa i van njega ako on ima kraj i ako se te civilizacije mogu nazvati civilizacijama ) verovatno mnogo miliona pa i milijardi godina duza nego nasa . Ako uzmemo beskonacnost svemira i njegovu starost od 15 milijardi godina ( mada je starost prostora ako ne i materije beskonacna ) to upotpunosti uslovljava moje predhodno tvrdjenje . Tako da mozemo predpostaviti da su vanzemaljci mnogo razvijeniji u svim pogledima nego mi ... tacnije toliko su razvijeni da mi to sada ne mozemo ni da zamislimo ( mozemo ih smatrati bogovima ) ... tako da mislim da je teza UFOa ponizavajuca , mizerna .
Licno mislim da bi susret sa vanzemaljcima izgledao kao u Svemirskoj Odiseji 2001 nego kao u Mars Napada ili Dan nezavisnosti gde se vanzemaljci pojavljuju u nekakvim letecim tanjirima i u ljudskoj formi ... sa ciljem da nas sve pobiju iz nepoznatih razloga , a zatim amerikanci uspevaju da uniste te visestruko naprednije vanzemaljce i tako ponovo spasu svet

. Zasto bi vanzemaljci izgledali slicno ljudima ?
Mada , ja nista netvrdim sa 100% sigurnoscu - niti bi ko trebalo . Napominjem da postoji mogucnost da su UFO fenomeni istiniti i da su vanzemaljci i slicnog tehnoloskog stupnja kao i mi ... ali je mala verovatnoca za to i nauka to jos ne moze utvrditi , ali ne moze ni opovrgnuti . Napominjem i to da mozda i vanzemaljci uopste i ne postoje bez obzira na veliku verovatnocu u korist njihovog postojanja . Nauka ne moze utvrditi njihovo postojanje , ali ne moze ni opovrgnuti ( ne postoje dokazi , bar za siru javnost ) . Mozda bas , bas nigde u svemiru , u vasioni ne postoji nista intaligentno osim nas . A mozda se vec setaju Beogradom planirajuci kako da Zemlju prilagode svojim uslovima zivota i tako je kolonizuju a nas ljude ''pobiju'' .
Tema ima slican karakter kao pitanje '' Da li bog postoji ? '' i po mnogo cemu se dotice ne samo nauke vec i filozofije . Svako trebalo svoje mishljenje da zadrzi za sebe . A najbolji odgovor po mom mishljenju je '' I dont give a f.u.c.k. !'' .