banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 09:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Postoji li inteligentni život van zemlje
da 91%  91%  [ 48 ]
ne 9%  9%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 53
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Avg 2008, 09:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:10
Euroth je napisao:
Da je meni vidjet' ove 4 legende koje su odgovorile "ne"...

Ili, možda ne...?

Ма мора да су они ванземаљци, па желе да банализују ствар да се не сазна за њих. :lol:

Ил су једноставно заостали..

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2008, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
NLO snimljen iznad Kraljeva u Srbiji
NA RANOJUTARNJEM nebu iznad Kraljeva u Srbiji, nekoliko je mještana vidjelo neidentificiranu letjelicu kako lebdi stambenih objekata. Primijećena je prekjučer oko 5.45 sati ujutro, a fotografiju letjelice uspio je napraviti i fotoreporter srpskog Alo-a.
"Letjelica je ličila na običnog dječjeg zmaja ali je mijenjala oblike i kretala se brzo, puno brže od običnih zrakoplova koje ujutro promatram. Primijetio sam je oko 5.45 sati nakon čega je jednostavno nestala", opisao je događaj za Alo jedan anonimni Kraljevčanin.
Nekoliko Kraljevčana tog je ranog jutra zastalo i promatralo neobičan prizor, no nikako se nisu mogli usuglasiti oko toga je li se radi o zrakoplovu, koji je poprimio čudne oblike zbog refleksije sunčevih zraka ili neidentificirani leteći objekt, na što su svi pomislili.
"Neki od njih spremni su zakleti se svim što im je sveto, kako to što se događa na nebu nisu baš čista posla", zaključuje anonimni sugovornik. Zadnji NLO iznad Srbije viđen je 19. srpnja iznad sela Velika Greda, a kamerama i mobitelima snimili su ga radnici mlina nešto iza ponoći.

http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=399912

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]