Frkyyy je napisao:
Hrvati kad god imaju priliku ukopaju Srbe. Iskompleksirani su zato što znaju da su Srbi bolji od njih, u svakom pogledu. Pa na šta im samo jezik liči, pa ni Hrvat ga ne razumije, ali samo da se od srpskog jezika što više razlikuje. A sport tek, ako postignu nešto što su Srbi davno osvojili, ma to je nešto što se ne može porediti. Euroviziju da ne spominjem. Stalno borba da budu bolji od Srba. Međutim, dobro im ide, što je najgore. Mene takođe zanima, zašto se Srbi nekada ulizuju Hrvatima?
Ljudi uvijek najviše mrze ono čemu najviše zavide.
Ja mislim da je to dobro, jer narod koji skrnavi svoj jezik automatski skrnavi svoj identitet! Problem je što smo i mi krenuli istom stazom
Trebaš pogledati koji Srbi se ulizuju i kada se ulizuju. Kada ovo pišem, mislim prije svega da trebamo uzeti u obzir ljude koji imaju rodbinske odnose sa drugim nacijama. Pa tako, Boris Tadić ima punicu katolkinju, i sada nas asimiluju svojim pričama (nekad je to bilo bratstvo jedinstvo) tipa "zarad dobre medjuregionalne saradnje", pišeš dobro im ide, pa ide jer jednostavno Srbi nisu nacija koja će poštovati svoje žrtve, i dan danas imaš ljude kojima u glavama živi bratsvo jedinstvo bez obzira što egzistiraju na srpskim teritorijama. Ono što više boli je to etiketiranje od istih, odmah ti daju epitet šoviniste, samo zato što postaviš normalno pitanje Zašto nemamo dostojanstva? Zašto pušimo fore HRT-a (Boris Tadić se izvine za nešto što je van pameti a oni isti dan puste Tomsonov koncert na prvom programu u terminu od 20.00-22.00 časa?) stalno?