banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 12:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 455, 456, 457, 458, 459, 460, 461 ... 478  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Feb 2025, 12:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
I klupe one obnoviti, raspadaju se. Ali to bi trebalo bukvalno biti u vidu nekog redovnog odrzavanja, nije to nikakva investicija par hiljada maraka da zamjenis i onda mjenjaj po potrebi kad stoka razvali.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2025, 12:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ovo za park kod Delte uopšte nije loša ideja, poredaš dinosauruse oko jezera, oni se saginju da piju vodu sa pojila...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2025, 12:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Bolje da je otislo par miliona na neki nepotrebni software? To je neka alternativa... Idealno bi bilo otjerati i jedne i druge...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2025, 13:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
zerocool je napisao:
Nije na pogresna, duznost gradonacelnika (i njegovog tima) je da vodi grad, ako nije sposoban neka izadje i kaze to, a ne da trosi pare (kako za to ima para?) na igracke.

Pa čekaj zerocool, hoćeš reći da je gradonačelnik kriv za ovu situaciju ? Opet ponavljam po 20 put, nisam advokat gradonačelnika, čak ga i sve manje simpatišem, ali ne vidim nikakvu krivicu za ovo banditsko ponašanje zna se već koje ekipe, a koje je opet posljedica našeg poltronstva, što dokazuje i razlika u glasovima između gradonačelnika i glasova za skupštinu.

Što se mene lično tiče, ja bih Banj Brdo samo povremeno obnavljao ovako ovaj postojeći sadržaj.. Meni je ono savršeno i baš takvo bi trebalo ostati, jer je taman oaza za mir i odmor i rekreaciju i mislim da ni ne treba drugi sadržaj da bude gore..Ideja je za dječicu super, ali bih na nekom drugom mjesto to uradio.. Ali ne mogu tj. ne možemo sada svaku odluku pljuvati i preispitivati, meni to nije normalno. Pogotovo mi nije normalno kada nam smeta takva stvar, a ne smetaju nam ove bitange što već skoro pola godine leže kući i namjerno se svete građanima.. Umjesto da ih protjeramo iz te skupštine kao ove u Bogatiću, nama je kriv gradonačelnik.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2025, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
ElPadrino je napisao:
zerocool je napisao:
Nije na pogresna, duznost gradonacelnika (i njegovog tima) je da vodi grad, ako nije sposoban neka izadje i kaze to, a ne da trosi pare (kako za to ima para?) na igracke.

Pa čekaj zerocool, hoćeš reći da je gradonačelnik kriv za ovu situaciju ? Opet ponavljam po 20 put, nisam advokat gradonačelnika, čak ga i sve manje simpatišem, ali ne vidim nikakvu krivicu za ovo banditsko ponašanje zna se već koje ekipe, a koje je opet posljedica našeg poltronstva, što dokazuje i razlika u glasovima između gradonačelnika i glasova za skupštinu.

Može za početak da pukne penale Čistoći za neizvršene usluge čišćenja grada ili neadekvatno izvršene usluge, a neće.
Ili da izađe javno i da kaže da možda ugovorom nisu predviđeni penali, zbog čega nisu i šta može da učini.

Ah da, Čistoću drži Kaja.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2025, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Ili kao sto Choban rece, bolje da srede cesmu gore na Sehovima prvo, daj ljudima vode.

Bio je u onoj kafanici kod spomenika prije par mjeseci aparat i sokovi u njemu (i još jedan aparat za sladoled). Ne znam da li je ra prostorija sada otvorena jer zimi ne idem prema Šehovima, već Trešnjiku.
Ali opet, nije bila u funkciji česma koja je gore (i na Trešnjiku) radila decenijama.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2025, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
ElPadrino je napisao:
zerocool je napisao:

Što se mene lično tiče, ja bih Banj Brdo samo povremeno obnavljao ovako ovaj postojeći sadržaj.. Meni je ono savršeno i baš takvo bi trebalo ostati, jer je taman oaza za mir i odmor i rekreaciju i mislim da ni ne treba drugi sadržaj da bude gore..Ideja je za dječicu super, ali bih na nekom drugom mjesto to uradio.. Ali ne mogu tj. ne možemo sada svaku odluku pljuvati i preispitivati, meni to nije normalno. Pogotovo mi nije normalno kada nam smeta takva stvar, a ne smetaju nam ove bitange što već skoro pola godine leže kući i namjerno se svete građanima.. Umjesto da ih protjeramo iz te skupštine kao ove u Bogatiću, nama je kriv gradonačelnik.

Naravno da je kriv. Ajde reci sta on radi da rijesi tu situaciju? Kaci gluposti po IG svaki dan i mlati slamu sa nevaznim stvarima, gdje ga botovi velicaju, a svaki komentar (koji cak nije ni vrijedjanje, nego konstruktivno pitanje, on brise). Eto fino je Choban napisao, zasto ne puca penale Cistoci, zasto ne proziva Cistocu svaki dan? Zasto ama bas nista ne poduzima povodom toga? Ko je za to kriv?

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2025, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
skypostman je napisao:
Ma to svakako. Za taj dino park je svakako bolja lokacija u novom parku kod Delte, imas ogromnu praznu livadu i ti ces to gurati sad gore negdje u sumu. Za Sehove bi bilo dobra stvar onaj kao neki adrenalinski park za djecu kao na Kozari ili recimo onaj bob na sinama to je sad popularno a na brz nacin se spustis sa brda.

Upravo tako.

Ali prije svega, slazem se sa svima onima koji smatraju da ja priroritet grada rjesavanje pitanja ciscenja, vodosnabdjevanja, slivnika, kanalizacije, struje u mnogim perifernim naseljima itd ....pa makar se islo malim koracima.

Ovo sa odlukom da se pravi dino park u gradu koji nema rijesene temeljne probleme me podsjeca na mene kada pri uredjenju stana umjesto da promijenim stolariju kupujem senzor lampe na Temuu. :-)

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2025, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2004, 13:31
ElPadrino je napisao:
Ima li kakva ideja potez ili zamisao da se doktorima nauka sa foruma dopada ?

Najbolje bi bilo da nadžidžaju te kineske dinosauruse niz Vrbas, kad već ljeti Vrbas smrdi kao kuga, prepun sitnog smeća i kanalizacije, nek bude i ti kineskih mega gov4na. Taman da se skrene pažnja sa staza za štetanje koje preptostavljam da je voda uništila tokom zime.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2025, 16:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Šta veli ovaj gore, nisam advokat Draška, ali, jebiga, branim ga.
Wizzy pdp-a.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2025, 17:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ili barem da vrate pivo na Šehove :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2025, 01:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Pivo je luksuz danas moj Danijele... A nekad bilo dzaba.. Jbg, demokratija na djelu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2025, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Не знам колики је буџет чистоће али не вјерујем да би им тих 150.000 могло саставити за 15 дана.
И вјерујте да није само проблем у БЛ са прљавим и никад неуреднијим улицима, иста ситуација и код нас у Теслићу.
Да ли је то до руководства, финансија, радника навикнутих на мали или никакав рад, који сматрају да заслужују далеко већа примања од тих минималаца за посао који обављају, ајд га знај.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2025, 17:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Avg 2021, 19:31
Zna li neko koji auto prevoznik ima mjesecne autobuske karte za relaciju Banja Luka - Brcko?

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2025, 19:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim da nema nijedan.
Ako si student ili penzioner imaš popusta, i to je to.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2025, 21:19 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Avg 2021, 19:31
Nije mi potrebna mjeseca karta ali mi treba potvrda koliko bi kostao prevoz da bih mogao dobiti kompenzaciju za prevoz na poslu. Znas nekog prevoznika koji bi to mogao izdati?

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2025, 21:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa pitaj prevoznike što koridorom voze.
Bočac turs, Smiljić, Mrđa tours, Zam.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2025, 21:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Bilo koji prevoznik koji vozi BL-BG preko koridora ti može izdati tu potvrdu. Sumnjam da ima direktna linija Brčko - Banja Luka, sve su to polasci u prolazu.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2025, 22:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Dec 2013, 02:05
Bočac turs ima linije za NS i BG, idu koridorom, kod njih ceš najpre dobiti informacije o cijeni karte

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2025, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I Neobas ima preko Rače liniju.
I Bočac i Neobas su imali popust za studente, ali ne znam da li imaju opciju mjesečne.
I da li mogu izračunati mjesečnu vrijednost do Brčkog.
Kontam da mogu neki predračun izkalkulisati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 455, 456, 457, 458, 459, 460, 461 ... 478  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]